Φόρουμ για φακούς!!

Ο φακός είναι ο Fenix BC21R και δεν αναφέρει burst mode, ενώ πολλοί φακοί για το ποδήλατο το αναφέρουν

Το burst mode , είναι όταν ο φακός έχει ξεχωριστό κουμπί με τηλεχειρισμό (καλώδιο) για να σου δίνει για όσο το πατας (το κουμπί) μεγάλη φωτεινότητα. Κάτι σαν το σινιάλο του αυτοκινήτου. Ο bc30 που έχω, διαθέτει τέτοια λειτουργεία. Αυτός που κοιτάς, όχι.

Το burst mode , είναι όταν ο φακός έχει ξεχωριστό κουμπί με τηλεχειρισμό (καλώδιο) για να σου δίνει για όσο το πατας (το κουμπί) μεγάλη φωτεινότητα. Κάτι σαν το σινιάλο του αυτοκινήτου. Ο bc30 που έχω, διαθέτει τέτοια λειτουργεία. Αυτός που κοιτάς, όχι.

Αααα μπράβο! Ευχαριστώ πολύ!

Εχω βρει μερικα θεματα για το site cnqualitygoods.com και το θεωρουσα αξιοπιστο..
Ετσι και'γω προχωρησα στην αγορα ενος φακου με Extension που δεν εβρισκα καπου αλλου.

Η πληρωμη εγινε μεσω paypal στις 29/01 και μετα απο δυο μερες η σελιδα τους γραφει μονο αυτο "In the shop stocktaking, please come again later...
Website is under upgration & maintainess! Any question please email to [email protected]"

Επειδη δεν ηξερα για ποσο θα κρατησει η απογραφη ειπα να τους στειλω mail στις 06/02 για επιστροφη χρηματων. Στην απαντηση τους στις 08/02 ειπαν οτι "We are on holiday now. We will refund your money back on 15th"
Ακομη ουτε φωνη, ουτε ακροαση.. Ελεος δηλαδη, που πηγα και εμπλεξα..

Αγορα των 20 ηταν αλλα το θεμα ειναι οτι σπαζομαι με κατι τετοια μαγαζακια..

κοιτα...το μαγαζι ειναι γνωστο..
Και οντως μεχρι τις 14 ειναι οι εορτασμοι τις κινεζικης πρωτοχρονιας (15 ολοκληρες μερες αργια)
Υπομονη....λαθος καιρο διαλεξες για αγορα, ακολουθει το μπλοκαρισμα των ταχυδρομειων...

Γνωριζα για την περιοδο των εορτασμων απλα το dealextreme και το banggood μου εστειλαν δυο παραγγελιες στις 05/02 και περιμενα και απο το cnqualitygoods..
Πραγματικα λαθος καιρο διαλεξα!!!

Εγώ πάλι έκανα 2 μικροπαραγγελίες από το banggood στις 05/02 και ενώ τη μία την έστειλαν στις 06/02, η δεύτερη τίποτα....Επίσης στις 10/02 έκανα ξανά και άλλη παραγγελία που και αυτή δεν απεστάλη. Τους έστειλα mail και μου απάντησαν ότι δεν έχουν τα προιόντα και ότι πρόκειται να τα παραλλάβουν στις 28/02 απ'ότι υπολογίζουν και ότι τότε θα κάνουν τις αποστολές. "Μα όταν τα παρήγγειλα υπήρχαν, τώρα δεν;" Μου έδωσαν 3 επιλογές: 1. Να περιμένω, 2. Να παραγγείλω άλλα πράγματα στην αξία της αρχικής παραγγελίας, 3. Να μου επιστρέψουν τα χρήματα.
Δε μου είπαν για κινέζικες πρωτοχρονιές κλπ αλλά κατάλαβα ότι πέσαμε στην περίπτωση...

Το γραφανε πανω πανω στην αρχικη τους σελιδα για την πρωτοχρονια..
Εγω αποφευγω τετοια εποχη και για κανα μηνα δεν παιρνω τιποτα απο κινα..

Εχω βρει μερικα θεματα για το site cnqualitygoods.com και το θεωρουσα αξιοπιστο..
Ετσι και'γω προχωρησα στην αγορα ενος φακου με Extension που δεν εβρισκα καπου αλλου.

Η πληρωμη εγινε μεσω paypal στις 29/01 και μετα απο δυο μερες η σελιδα τους γραφει μονο αυτο "In the shop stocktaking, please come again later...
Website is under upgration & maintainess! Any question please email to [email protected]"

Επειδη δεν ηξερα για ποσο θα κρατησει η απογραφη ειπα να τους στειλω mail στις 06/02 για επιστροφη χρηματων. Στην απαντηση τους στις 08/02 ειπαν οτι "We are on holiday now. We will refund your money back on 15th"
Ακομη ουτε φωνη, ουτε ακροαση.. Ελεος δηλαδη, που πηγα και εμπλεξα..

Αγορα των 20 ηταν αλλα το θεμα ειναι οτι σπαζομαι με κατι τετοια μαγαζακια..
Τελικα μου εστειλαν απαντηση (σημερα το πρωι) και αντι για επιστροφη χρηματων, αποστολη παραγγελιας, χαχα οτι να'ναι..
Αυτο το mail μου ηρθε :

Sorry for the delay shipping. We just came back from Chinese Holiday.

Could you please confirm your shipping address?

The order is ready for shipping .

Thanks
RIC

Καλησπέρα σας

Έχω ένα φακό MAGLITE 6D και κοίταζω να τον αναβαθμίσω σε Led. Βρήκα αυτές τις δυο λύσεις:

A) http://www.ebay.com/itm/TERRALUX-CR...hash=item5d63f0829d:m:m0MBkuyA0VMRBHZ-MhaFIMg

B) http://www.ebay.com/itm/Maglite-LED...021832?hash=item4196642d48:g:gB4AAMXQVT9S5uI0

και επίσης αυτή την ακριβότερη που προς το παρόν το βλέπω δύσκολο λόγω κόστους:

Γ) http://www.ebay.com/itm/Maglite-LED...021832?hash=item4196642d48:g:gB4AAMXQVT9S5uI0

Μήπως απο την εμπειρία σας πιθανόν σε αντίστοιχη μετατροπή έχετε εικόνα ποιά θα ήταν η καλύτερη λύση απο τις παραπάνω Α) και Β) όπως επίσης εάν αξίζει κάποιος να εφαρμόσει την λύση Γ)?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

σου εχει φυγει ενα λινκ, το 2ο επαναλαμβανεται στο 3,

να ξεριες οτι αυτα τα λαμπακια εχουν κοφτη. επειδη δεν υπαρχει διεξοδος της θερμοτητας των ηλεκτρονικων τους κοβουν σε μερικα λεπτα και τα 140 λουμεν πεφτουν χαμηλα..πχ στα εβδομηντα

Attachments

• Mag3D-TerraluxTLE-6EXBLED.jpg
    Mag3D-TerraluxTLE-6EXBLED.jpg
    43.4 KB · Views: 98
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Συνεπώς καταλαβαίνω πως δεν αξίζουν και πολύ..Καμία άλλη εναλλακτική ιδέα τότε ? Το ίδιο φαντάζομαι πως ισχύει και το Γ) σωστά?

Συγνωμη αυτό είναι το Γ) http://www.ebay.com/itm/TERRALUX-4-...hash=item51e3edc7d0:m:mS-rqcb1suQBZOI6YX7FA9A

σου εχει φυγει ενα λινκ, το 2ο επαναλαμβανεται στο 3,

να ξεριες οτι αυτα τα λαμπακια εχουν κοφτη. επειδη δεν υπαρχει διεξοδος της θερμοτητας των ηλεκτρονικων τους κοβουν σε μερικα λεπτα και τα 140 λουμεν πεφτουν χαμηλα..πχ στα εβδομηντα

Μία φίλη,άναψε τον BLF A6 στο τούρμπο με τα 1300Lm,και το κοίταξε απο μικρή απόσταση.Τώρα το αριστερό της μάτι βλέπει έναν στρογγυλό κόκκινο δίσκο.Τι λέτε να γίνεται;

Πιστεύω θα επανέλθει η όραση της, σαν να δεις τον ήλιο μετά θα βλέπεις ένα στρογγυλό κόκκινο δίσκο για λίγο.

Αν δεν επανέλθει στον οφθαλμίατρο άμεσα για εξέταση.