Φόρουμ για φακούς!!

Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

Για ρώτησε στο Δήσιο...
εχω ρωτησει και στον βηχο που ειναι διπλα απο τον δησιο αλλα και στο δησιο και δεν ξερανε.απλα εμποριο κανουνε.ο φακος λειτουργει στα 11,1v αν παρω μια 12ν μπαταρια μολυβδου με συνδιασμο του kit που εχει ο φακος θα αναψει η λαμπα hid ?

Re: Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

σιγουρα, αλλα δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα συνεχισει να αναβει...το θεμα ειναι οτι η μπαταρια μολυβδου εχει πραγματικο βολταζ 14,4 (1,2X12) και το σημαντικοτερο ειναι ποση θα ειναι η ταση της υπο φορτιο...αν ειναι μεγαλυτερη απο το ευρος λειτουργιας του φακου....μαλλον θα καει...

η ακξλυτερη λυση εινια ή να αγοραεις απο την εταιρια ή να ψαξεις στο candlepowerforums στο κομματι για τα HID μηπως σου πουν που θα βρεις, αλλα σιγοιυρα υπαρχουν τυποι που μπορουν να σου κατασκευασους μια...

(στην ουσια προκειται για συνδεδεμενες 18650 σε σειρα ή/και παραλληλα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

μαλλον με κοβω για μολυβδου 12ν αποφευγω τα παραλληλα κανουν ζημια στη μπαταρια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

KANEI KANEIΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

KANEI KANEIΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ?

Φίλε αυτό που λες είναι παράνομο. Είναι ύπουλος τρόπος ψαρέματος και πρέπει να σεβάζεσαι τη φύση και τη θάλασσα.
Περιττό να σου πω ότι αν σε πιάσουν πας αυτόφωρο επιτόπου...
Καθώς επίσης αν το κάνεις φαίνεσαι από χιλιόμετρα, ένα φως μέσα στη θάλασσα κάνει μπαμ.
Θα σε παρακαλούσα να είσαι νόμιμος για αυτό και παρακαλώ κανείς να μην απαντήσει σε τέτοιο ερώτημα.
Να βοηθάμε ο ένας τον άλλο αλλά πρώτα πρέπει να σεβόμαστε το φυσικό μας χώρο και να μη του δημιουργούμε προβλήματα. Έτσι πως πάει η θάλασσα σε λίγο καιρό δε θα έχουν δουλειά ούτε οι επαγγελματίες ψαράδες με την υπεραλίευση.
Θα μου πεις: "σιγά τι ζημιά κάνω εγώ σε αντίθεση με μια τράτα? " Μη κοιτάς τους άλλους να κοιτάς πρώτα από όλα να είσαι εσύ τίμιος και σωστός και μετά να ζητάς από τους άλλους. Άλλωστε λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, το κακό μεγαλώνει.

Re: Φορουμ για φακους!!

Ελπίζω τουλάχιστον το νυχτερινό "καμάκι" να επιτρέπεται ακόμα... :chinscratch: :flipout:

Και για να μη ξεφεύγουμε πολύ, να σας δείξω τι πήρα σήμερα μαζί μου στην επικίνδυνη ζούγκλα του... γραφείου. :p

8e97c076.jpg