Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

Δεν ξέρω. Την πήρα από το url πιο πάνω και την ανέβασα στο tinypic.

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

25unvwi.jpg

εντυπωσεις: p20a2 mk2 - ποιοτητα καλη (αλλα jetbeam για μενα εχει καλυτερη), το hotspot στη μεση ειναι ελαφρος σκουρο( δεν φενετε στη φωτογραφια), πιο ζεστη αποχροση led (μ'αρεσει), πιο flood σε σχεση με rrt-0 αλλα δεν υπαρχουν σκουροι δαχτυλιοι, βολικο Interface με κριμενο strob. σε αποσταση 35-40μ το hotspot γινεται ενας κικλος 4,5-5μ.

Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

Στο full είναι και οι 2? Με ΑΑ nimh είναι ο jetbeam? Αν ναι τον αγοράζω άμεσα!
και οι δυο στο φουλ. rrt-o εχει eneloop 2000mah. μη βιαζεσε με αγορα. το rrt-o εχει λιγο φωτηνοτερο hotspot, αλλα στο συνολικο φως ( σε ενα δοματιο π.χ.) κερδιζει p20a2. σε αποσταση 40μ διαφορα σχεδον δεν φαινεται

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

πολυ καλη.....καποτε ηταν το στανταρ αναφορας ()τοτε ακομα οι Jetbeam ηχαν προιβληματα και eagletac o-light κτλ δεν υπηρχαν....) το D-Mini ειχε ταραξει τα νερα και μαζι με τον Μ-1 ειχαν αλλαξει την αγορα.....απο τοτε εχει η εταιρια εχει την δικη της λογικη....και απλα δεν συμπιπτει με την σημαρινη ταση του candlepowerforums...

Δεν τον έχω, αλλά απ' οτι διαβάζω ακόμα είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του. Πάρα πολύ αξιόπιστος.

Παιδια βοηθεια....πως στο καλο μεταφραζεται το tailcap στα ελληνικα? δεν θελω να χρησιμοποιησω τον ορο διακοπτης γαιτι θα τον χρησιμοποιησω για το καθ' αυτου κομματι....

πως να το πω? θηκη/καψα/συγκροτημα/περηληπτη διακοπτη?

"πίσω καπάκι που περιλαμβάνει το διακόπτη";
Σώθηκες από μένα... Γιατί νομίζεις ότι χρησιμοποιώ την αγγλική ορολογία; :p

Ω, ναι! Η χαρά του flashaholic: διακοπή ρεύματος! :D

Δεν τον έχω, αλλά απ' οτι διαβάζω ακόμα είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του. Πάρα πολύ αξιόπιστος.
ψαχνω εδω κ καιρο εναν ΑΑ αλλα ακομα δεν εχω καταληξει καπου, αυτος μου αρεσε μαζι με κανα δυο που μου ειχε πει ο teomav.

Καλή επιλογή. Προσωπικά θα επέλεγα τον D10 γιατί έχω ένα κόλλημα με αυτόν τον φακό. Είναι απίστευτο το πόση ταλαιπώρια έχει φάει και αυτός συνεχίζει... Και ο NDI είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει εξίσου καλά όμως.

το NDI ειναι καλος , αλλα απο παραγωγη (λουμενς) δεν σκιζει (σε σχεση με RRT-0 π.χ.) το μονο σιγουρο - να διαλεξεις ενα φακο για να σε καλυπτει πληρες εναι δυσκολη υποθεση:hmmmm:

στο CPF αυτον τον φακο http://www.dereelight.com/javelin.htm αναφερουν σαν πιο δυνατο σε 2ΑΑ. απο ποιοτητα ομως ? εχει κανενας εμπειρια με Dereelight ? ο συγκεκριμενος λειτουργει και με 3ΑΑ - 280 λουμενς (μ'αρεσει), δυνατοτητα αναβαθμισης

Όλοι οι Dereelight είναι άψογοι. Το Javelin κεφάλι ταιριάζει και στον C2H, αλλά παίζει μόνο με CR123. Έχεις τον C2H για κάθε μέρα και όταν θελήσεις κάτι πιο δυνατό, του πετάς το Javelin. ;)