Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

Κανένα. Μόνο στον CL1H ταιριάζουν.

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

ναι, θα διαλεγα τον dereelight C2H, αλλα ειναι δικια μου γνωμη. η επιλογη μου αναμεσα στους φακους ΑΑ - getbaem rrt-0, Jet Ι Pro w / IBS V3, dereelight C2H. μπορεις ομως να περιμενεις τον eagletac pc20a

ο dereelight εχει cool led η neutral? απ οτι ειδα ο eagletac δεν λεει κατι το ιδιαιτερο απο lumens(σε ποσο καιρο θα βγει περιπου?). να σου πω την αληθεια παω προς dereelight

εχει ωραιο λευκο χρωμα χωρις πρασινη ή μπλε αποχρωση Cool White (XP-G R5). ο eagletac pc20a θα εχει 140 λουμενς περιπου. βγενει τέλη μαρτιου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, diffuser εχουν οι nitecore και fenix που ειδα, οι eagletac και dereelight εχουν? ξερει κανεις?

dereelight δεν νομιζω ουτε diffuser ουτε neutral...εχουν ομως θερμο (κιτρινωπο)
diffuser κανεις και με ενα καπακι

πηρα σημερα αυτον το φορτιστη απο τον δησιο http://www.batteries.gr/product.asp?catid=2697. στην αρχη πηγαινα να παρω αυτον http://www.batteries.gr/product.asp?catid=2700 αλλα μου ειπαν εκει οτι δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα και απλα οτι ο δευτερος ειναι ψηφιακος και εχει και την οθονη (καλα μου ειπαν η μου λεγανε πα@@ριες?). βεβαια ειδα στο site οτι δινουν κ το τσαντακι μεταφορας αλλα εγω δεν πηρα κατι τετοιο νομιζα οτι θα ηταν μεσα στο κουτι αλλα μπα... κατι ακομα, φορτισα τις eneloop AA με τον φορτιστη που πηρα σημερα και οταν τις εβαλα στο pc στο mouse μου ελεγε στην ενδειξη μπαταριας οτι απομενουν 21 μερες ενω με αλκαλικες καινουργιες 300+.....τι παιζει εδω??????

Last edited:

καλα τοσο βλακες ειναι εκει?....ο δευτερος εχει οθονη γιατι εχει προγραμματιζομενους τροπους φορτισης και δυνατοτητα υπολογιισμου της π[ραγματικης χωρητικοτητας των μπαταριων...μετα απο δοκιμαστικη ελεγχομενη αποφορτιση...αυτα δεν σου τα ειπαν? αυτο ειναι ολο του ζοουμι του φορτιστη και της τιμης που τον συνοδευει...
και να φναταζτεις οτι εχουν την δυνατοτητα να παρουν σχεδον ολη την αγορα .....

για τις μπαταριες.....χωρις να ξεω πολλα υποθετω οτι το PC ελεγχει την χωρητικοτηατ με την ταση της μπαταριας (κατα προσσεγγιση) δεν βλεπω να μπορει αν το κανει με αλλον τροπο....οποτε οι αλκααλικες ΦΑΙΝΕΤΑι οτι πλεονεκτουν λογω της ονομαστικης τασης....

λυση..για καλο κια για κακο..κανε ενα break-in cycle και ξαναδες...αγορασε πολυμετρο και δες την ταση των μπαταριων μετα την φορτιση αφου κρυωσουν...αν ειναι κατω απο 1,3 βολτ (που δεν θα ειναι) τα κακαρωσαν

επ ευκαιριας.....

Ξεκιναω το Εργαστηριο μου (Flashlight Solutions)

θα προσφερω υπηρεσιες Τεχνογνωσιας και Αααβαθμισεις Μετατροπες Φακων με εμφαση στους Επιχειρησιακους...

Περοσσοτερα δεν μπορω να πω ωστε να μην παραβιασω τους κανονες του φορουμ, αλλα οι ενδιαφερομενοι μπορουν αν επικοινωνησουν μαζι μου στο
flashlightsolutions_At_yahoo.gr
απο οπου και μπορουν αν πρωμηθευτουν και εναν καταλογο υπηρεσιων/δυνατοτητων

Ευχαριστω.....Κωστας/Flashlight Solutions

τι να σου πω κι εγω τωρα δεν ξερω, παντως δεν μου αρεσε κ πολυ η εξυπηρετηση. τι λες να κανω...να τον κρατησω η να τον αλλαξω με τον 9000 αν μου τον αλλαξουν? αξιζει (θα μου χρησιμευσει σε κατι δλδ?)?

Καλορίζικο Κώστα! Καλές δουλειές!

Καλορίζικο Κώστα! Καλές δουλειές!

ευχαριστω, να σαι καλα....

Ajohn....αν χρειαζεσαι να ελεγχεις τις μπαταριες σχετικα με τον επιθυμητο ρυθμο φορτισης (πχ για φακους ή συσκευες που τραβαν ΠΟΛΥ ρευμα οπως ενα Hotwire κια χρησιμοποιουνται πολυ ωστε να ειναι υπολογισιμη οικονομικα η φθορα των μπαταριων) Ναι....

για συνιθισμενη χρηση οχι....ουτε για τα δικα μου Hotwire δεν εχω τετοιο φορτιστη....απο τη στιγμη που ο φορτιστης εχει ξεχωριστα καναλια για καθε μπαταρια, φορτιζει περιπου σε μια ωρα, και κανει και συντηρηση εισαι μια χαρα:guitarist:

εκτος και αν εισαι γκατζετακιας-bye-

Καλορίζικο Κώστα. αλλα δεν μπορεσα να μπω στην ιστοσελίδα , γραφει - Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε αυτήν την ιστοσελίδα ή έχει απενεργοποιηθεί εξαιτίας παραβιάσεων των Όρων υπηρεσιών.

ευχαριστω, να σαι καλα....

Ajohn....αν χρειαζεσαι να ελεγχεις τις μπαταριες σχετικα με τον επιθυμητο ρυθμο φορτισης (πχ για φακους ή συσκευες που τραβαν ΠΟΛΥ ρευμα οπως ενα Hotwire κια χρησιμοποιουνται πολυ ωστε να ειναι υπολογισιμη οικονομικα η φθορα των μπαταριων) Ναι....

για συνιθισμενη χρηση οχι....ουτε για τα δικα μου Hotwire δεν εχω τετοιο φορτιστη....απο τη στιγμη που ο φορτιστης εχει ξεχωριστα καναλια για καθε μπαταρια, φορτιζει περιπου σε μια ωρα, και κανει και συντηρηση εισαι μια χαρα:guitarist:

εκτος και αν εισαι γκατζετακιας-bye-
καλες δουλειες κ απο εμενα kospap.
δλδ για να καταλαβω απο θεμα φορτισης δεν υπαρχει κανενα προβλημα? θα φορτιζουν τις μπαταριες το ιδιο καλα και οι δυο στο maximum?

Καλορίζικο Κώστα. αλλα δεν μπορεσα να μπω στην ιστοσελίδα , γραφει - Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε αυτήν την ιστοσελίδα ή έχει απενεργοποιηθεί εξαιτίας παραβιάσεων των Όρων υπηρεσιών.

ρε συ αυτο ειναι το ε-μειλ μου! δεν εχω σελιδα..ισως αργοτερα να κανω ενα μπλογκ

καλες δουλειες κ απο εμενα kospap.
δλδ για να καταλαβω απο θεμα φορτισης δεν υπαρχει κανενα προβλημα? θα φορτιζουν τις μπαταριες το ιδιο καλα και οι δυο στο maximum?

και οι δυο μπαταριες εννοεις? ναι...με τα ανεξαρτητα καναλια...
ο ρυθμος δεν εχει να κανει με το ποσο πολυ φορτιζουν οι μπαταριες...εχει να κανει με την μακροχωια τους....γενικα λεγεται οτι ο καλυτερος ρυθμος ειναι να φορτιζουν σε μια ωρα, οσοσ δηλαδη η θεωητικη χωρητικοτητα τους...πχ οι eneloop ειναι 2000 milιIαμπερωρια..οποτε της φορτιζεις με αυτη την ενταση. αυτο το κανεις με τα μοντελα 9000 και 900 διαλεγοντας εσυ την ενταση ρευματος/φορτισης

Nα ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο μια και σκέφτομαι να προχωρήσω στην κατασκευή ενός εντελώς DIY 3x cree xre-r2 led. Γιατι οι μπαταριες μεγέθους C ή D δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην χωρητικότητα σε σχέση με τις ΑΑ πχ ενώ σε μέγεθος είναι κατα πολύ μεγαλύτερες (τουλάχιστον απο τις κοινές-γνωστές μαρκες που κυκλοφορούν στο εμπόριο)

Επίσης από μια αναζήτηση που έκανα επεσε το μάτι μου σε αυτες: http://www.tantronics.co.uk/acatalog/Info_1nim-ans-d100-c2.html

Τις έχει ακούσει κανείς; αξίζει να τις παραγείλω ή ποιες άλλες θα μου προτείνατε καθώς η μάρκα αυτή είναι εντελώς άγνωστη σε μένα.