Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

Είναι σχετικά γνωστή Γερμανική μάρκα...Αν τυχόν βρίσκεις φθηνά τις titanium ή τις powerex να τις προτιμήσεις έναντι της Ansmann. Γενικά δεν είναι κακή μάρκα...
Όσον αφορά τη χωρητικότητα, αν συγκρίνεις τις titanium D των 12000mah, τότε έχουν διαφορά με τις ΑΑ...
Επίσης μη προχωρήσεις σε 3x xr-e αλλά σε 3x xp-g, οι λόγοι είναι πολλοί.

Είναι σχετικά γνωστή Γερμανική μάρκα...Αν τυχόν βρίσκεις φθηνά τις titanium ή τις powerex να τις προτιμήσεις έναντι της Ansmann. Γενικά δεν είναι κακή μάρκα...
Όσον αφορά τη χωρητικότητα, αν συγκρίνεις τις titanium D των 12000mah, τότε έχουν διαφορά με τις ΑΑ...
Επίσης μη προχωρήσεις σε 3x xr-e αλλά σε 3x xp-g, οι λόγοι είναι πολλοί.

Μολις βρηκα αυτο....καλο διαβασμα
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=243651

Τι έγινε, χαλαρώσαμε βλέπω... :D
Πήραμε / φτιάξαμε κανά φακό; ;)

ρε φιλε απο την παρασκευη που ανεβασα τον ακταλογο σε ενα αλλο φορουμ τραλαθηκα στις στραβες!

καμενες πλακετες λογω θερμοαγωγιμοτητας, εξαντλημενα στοκ, ασυμβατοτητα ηλεκτρονικων/προδιαγραφων, λαθος κομματια στην παραδοση, ΧΑΛΑΣΕ διακοπτη ςSUREFIE.....απο τεταρτη σταματησα να τα σκαλιζω για να μην με παει σερι....

αλλα μερακλωσα να παρω μια Zebralight Η51 πριν βγει ο αντικαταστατης

Γερά φίλε! Έχω έναν H501 με 10' χρήσης, αν ενδιαφέρεσαι... :)

χμμ αλλαγη πλευσης...μολις ειδα τα λουμενς της νεα εκδοσης.....οποτε αναμονη... σορρυ

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

καλησπερα, ποσο χρονο θελει να ερθει μια παραγγελια απο χονγκ κονγκ στην ελλαδα? το μεγιστο. ξερει κανεις?

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

δεν υπαρχει μεγιστο.....μου εχει κανει απο 3-15 μερες....οι καθυστερησεις ειναισ το φορτωμα στο αεροπλανο στο ΗΚ (μου εχει συμβει το δεμα να φορτωθει και να κατεβει) και στα ΕΛΤΑ.....(βγαλε ακρη)

Μονο ο Σωκρατης ξηγιεται εδω στην πολη....μολις εχει κατι μεγαλο για μενα παιρνει τηλεφωνο να παω να το παρω για να μην περιμενω την διανομη της επομενης μερας....

το αναταμειψα με μερικα fauxtons και ενα romisen RC-G2!

Mικρό δέμα από ΗΠΑ με απλό ταχυδρομείο έκανε 45 μέρες να φτάσει σε μένα την περίοδο των γιορτών. Περίμενε... Γενικά πάντως εκτός Ευρώπης το απλό ταχυδρομείο είναι ρίσκο, παίζει από 5 μέρες σε όσο θέλει...

Σήμερα μου ήρθε πακετάκι στην πόρτα μου απο Χονγκ Κονγκ μετά απο 9 μέρες με απλή μεταφορική και αλλη μια φορά ύστερα απο 14 μέρες. Γενικά δεν έχει μεγάλη αναμονή. Από Αμερική έχω περιμένει πολυ περισσότερο...

Που μπορούμε να βρούμε ανταλλακτικά για φακούς;
Μου κάηκε η λάμπα σε έναν παλιό αδιάβροχο μικρό που έχω και σκεφτόμουνα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω το "κεφάλι" του και να βάλω κάτι σε led. Γίνεται κάτι τέτοιο ή δεν είναι τόσο απλό;

χμμμμ εξαρταταοι απο τον φακο και αν εχει ξαναγινει.....ειδικα οι μετατροπες σε Λεντ....τα παντα γινονται δηλαδη, αλλα το ζητημα ειναι αν αξιζει να αναστησεις εναν φακο με πολλαπλασια χρηματα τς αξιας του....

χρειαζομαστε πληρης ονομα και φωτο αποσυναρμολογημενο

Χριστος Ανεστη!!!
Χρονια πολλα σε ολους και ολες :BDGBGDB55:

Τον φλερτάρω κι εγώ αυτόν... Είναι ψιλοακριβός όμως για Nitecore και δεν ξέρω πόσο καλά θα βγουν τα ηλεκτρονικά του. :/

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Μου έκαναν δώρο (διαφημιστικό) ένα μικρό φακό της Led Lenser, τον Ρ3. Αυτό που μου άρεσε πολύ (εκτός από το ότι ήταν δωρεάν :Ρ ) το μέγεθός του μιας και μπαίνει άνετα σε οποιαδήποτε τσέπη και δεν πιάνει καθόλου χώρο. Από το λίγο σκάλισμα που του έκανα είδα ότι είναι τελείως απλή κατασκευή, δεν είδα καθόλου ηλεκτρονικά ανάμεσα στη σύνδεση μπαταρίας και led (άρα μάλλον είναι απευθείας η σύνδεση που σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο). Ο φακός αλλάζει και στο ένα άκρο συγκεντρώνει τη δέσμη σε ένα μικρό κύκλο που είναι σχετικά ομοιόμορφος, ενώ στο άλλο άκρο φωτίζει μεγαλύτερη περιοχή. Περίεργο μου φάνηκε ότι όταν φωτίζει μεγαλύτερη περιοχή στο κέντρο έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα από όταν τον πας στην άλλη άκρη. Επίσης εντύπωση μου έκανε ο μπλε κύκλος στο περίγραμμα της συγκεντρωτικής δέσμης.
Συνολικά μπορώ να πω ότι είναι το πιο χρήσιμο διαφημιστικό που έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου. Σίγουρα δεν είναι κάτι κορυφαίο, αλλά για καθημερινή χρήση νομίζω ότι είναι επαρκής.

Τον φλερτάρω κι εγώ αυτόν... Είναι ψιλοακριβός όμως για Nitecore και δεν ξέρω πόσο καλά θα βγουν τα ηλεκτρονικά του. :/

Πως τον βρήκατε αυτόν!!??
Μου φαίνεται κορυφή με αυτά τα χαρακτηριστικά!Δεν κυκλοφόρησε ακόμη ωστόσο, αλλά μου αρέσει πολύ!