Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

κορυφαιος που μας ψαρωνε ομως τοτε στο ´80 ηταν ο πλακε σε χακι χρωμα που ειχε και αλλα δυο κουμπια ενα πρασινο ενα κοκκινο οπου αναβε αντιστοιχο χρωμα και ειχε και μορς

τον βρηκα
2cetfgg.jpg

αχ τι μου κανετε......ετσι καια ρχιζω να βγαζω τους παλιους.....

εγω εχω 2 κομματια σαν το παραπανω ΚΡΟΑΤΙΚΗΣ κατασκευης..επανερχομαι με φωτο....

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

επιτελους ελαβα το δεμα μου απο HK . ηταν 40 μερες στο ταχυδρομειο (αχ ελλαδα!) και δεν μπορουσαν να μου το βρουν (ειχα πει και κωδικο παραγγελιας):blush:

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

ε λοιπον τωρα θα πρεπει να κανεις κανονικο ρεβιου! καλοριζικος!

ρε παιδια βοηθηστε λιγο την κατασταση,θελω να παρω ενα φακουδακι μινι κατηγορια για κλειδια αλλα εδω οι fenix που ειδα εχουν μονο 10 λουμεν εγω θα ηθελα και μια μεγαλυτερη σκαλα 50-100 λ
κατι σαν αυτον illuminati titanium για διαφορες περιπτωσεις οχι μονο για να βρισκω την κλειδαροτρυπα

Last edited:

Χαλβαδιαστε...Κροατικος Στατιωτικος Φακος

377415.jpg

Αντικατασταση λαμπας με Λεντ (Textite) (δεν αξιζει)

Έχει και χρωματιστά φίλτρα; :D

teomav, καλορίζικος! Περιμένουμε το review. ;)

padelis εχώ κλασσικά θα προτείνω Fenix LD01.

Καλορίζικος! Ο XP-E είναι; Θέλω κι εγώ... :p
Έχω ήδη έναν LD01 Q5 και έναν Preon. Ποιοτικά κερδίζει κράτος ο LD01, σαν απόδοση ο Preon. Ο XP-E όμως πιστεύω ότι θα φέρει μια ισορροπία. =)

Παιδιά μη ξεχνάτε και τα itp/maratac...Πολύ καλός δείκτης απόδοσης/τιμής, για μένα καλύτερος από όλους τους ανταγωνιστές...Με μόνο ελάττωμα το ότι στο χαμηλό επίπεδο μπορεί κάποιος να ενοχλείται από το pwm, προσωπικά (αν και το παρατηρώ) δε με ενοχλεί.

Lumapower Signature Tactical VX LED Flashlight, Luminus SST-50 LED, 500 Lumens . ερχεται στο κουτι με 2 κεφαλες (Turbo Force Edition smooth, και Signature tactical edition OP ρεφλεκτορα). ποιοτητα πολυ καλη, ανοδιωση επισης. μ'αρεσε παρα πολυ το σχημα του φακου, πολυ βολικο στο χερι, μαλακο πατημα τailcap. απο τα 500 λουμενς θα ελεγα οτι παραγει 350-380(δεν εχω μεσο μετρησης). το φως εχει κρυα αποχρωση. με κεφαλη Turbo Force εχει πολυ φωτινο hot spot και ριχνει πιο μακρια απο E2DL αλλα μεγαλωνει σημαντικα μεγεθος του φακου. με κεφαλη tactical edition OP ειναι κανονικο edc (139mm) με πιο φωτινο spill αλλα υπαρχει σκοτινο δαχτυλιδι γυρω απο hot spot. γενικα μου αρεσε πολυ.

στην πρωτη φωτογραφια - η αποχρωση ειναι κρυα γαλαζια . φαινεται γινεται λαθος αντιληψεις του φακου