Φόρουμ για φακούς!!

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

astanapane_10, μπορεις να τραβιξεις φωτο (συγκριτικο) με thrunite catapult και Lumapower Signature VX LED SST-50 LED, με Turbo-Force SMO reflector στον τοιχο?

Ελα ναι θα το κανω σε λιγο.

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Ευχαριστω παιδια για τις αμεσες απαντησεις σας,βρηκα τον SR3προσφορα στα 60 ευρω να τον προτιμησω απο τον extreme?O SR3 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτο το μεγεθος και τα χρηματα?Ειδα οτι εχει και προεκταση και παιρνει 18650,εχει πιο πολλα λουμεν με την 18650 η μεγαλυτερη διαρκεια στην μπαταρια?Συγγνωμη αν σας ζαλιζω.

Re: Φορουμ για φακους!!

mantilas,

ακου τι γινεται τωρα με αυτον που βρηκες απο 4sevens. Η nitecore πουλησε στην 4sevens τους SR3.ομως οι φακοι ηταν προβληματικοι. H 4sevens ζητησε χρηματα ή να φτιαξει τους SR3 αλλα η nitecore ειπε οχι και πολλα συνεβησαν. Δεν ξερω αν ειναι προβληματικοι οι SR3 στην 4sevens αλλα ειδα και εγω την τιμη 60 και δεν πηρα γιατι ξερω την ιστορια.

Το παρακατω το εγραψε αντιπροσωπος της 4sevens

They required us to pay nearly SIX digits $ for about 1000 pieces of SR3's MONTHS ahead of delivery. And then when the products arrived nitecore refused to fix the bug AND they refused to take the defective product back. We were handed the short end of the stick AND we weren't able to take care of our customers. In fact, we had to front all the costs for the EZ series - after the first few batches the costs dropped very low but they made us pay for their initial production costs. The premise of our investment was that we would own the nitecore name in North America. They abruptly broke the contract without any notice. History will repeat itself but we won't be part of it.

If you want to support a company like that it's your decision, but be aware of the kind of company they are.

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

παντως στην φωτο... δεν διακρινω δυπλασια δυναμη του thrunite catapult απο Lumapower που περιμενα. ή κανω λαθος?

πανδως στην φωτο... δεν διακρινω δυπλασια δυναμη του thrunite catapult απο Lumapower που περιμενα. ή κανω λαθος?

κοιτα την διαφορα θα την δεις οταν βγεις εξω. Ο thrunite catapult πιστεψε με τον παταει:smash: κατω τον Signature VX SST-50 στην αποσταση. Εχει reflector πολυ μεγαλυτερο και βαθυτερο.

Και επισης τον Thrunite τον χρησημοποιησα με μια μπαταρια 18650 δηλαδη ειναι περιπου στα ισα με τον signature VX 500lumens αντε ο thrunite με μια μπαταρια να ειναι καπου εκει λιγο πιο πανω.

Φαντασου με δυο μπαταριες βγαζει 700 OTF (900 lumens:Banane0::music-smiley-005:)

Οι φωτογραφιες ειναι απο αποσταση 1.5 μετρο. δεν καταλαβαινει πολλα για την αποσταση. Παντως δεν μπορω να πω οτι και ο Signature VX SST-50 δεν ειναι καλος.

Δλδ να παω αβλεπι για nitecore extreme?

Εγω παντως δεν θα ρισκαρα να τον παρω τον SR3 και να εχει προβλημα. Αν τους στειλεις ενα email ρωτα τους αν εχει προβλημα.Email: [email protected]

Ενω τον Extreme θα τον βρεις και Ελλαδα και αν εχει και κατι τον επιστρεφεις. Τουλαχιστον δεν εχει ακουστει να εχει προβλημα ο Extreme. Εμενα σημερα μου τον εκαναν δωρο και τον εχω σκισει:HTEHETH63: δεν εχει κανενα προβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

κοιτα την διαφορα θα την δεις οταν βγεις εξω. Ο thrunite catapult πιστεψε με τον παταει:smash: κατω τον Signature VX SST-50 στην αποσταση. Εχει reflector πολυ μεγαλυτερο και βαθυτερο.

Και επισης τον Thrunite τον χρησημοποιησα με μια μπαταρια 18650 δηλαδη ειναι περιπου στα ισα με τον signature VX 500lumens αντε ο thrunite με μια μπαταρια να ειναι καπου εκει λιγο πιο πανω.

Φαντασου με δυο μπαταριες βγαζει 700 OTF (900 lumens:Banane0::music-smiley-005:)

Οι φωτογραφιες ειναι απο αποσταση 1.5 μετρο. δεν καταλαβαινει πολλα για την αποσταση. Παντως δεν μπορω να πω οτι και ο Signature VX SST-50 δεν ειναι καλος.
ο Signature VX SST-50 εχει ομως μικροτερο μεγεθος - σημαντικο παραμετρο (ισως ο πιο μικρος SST-50 με standart reflector, για αυτο και τον διαλεξα). σ'ευχαριστω για φωτο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

ο Signature VX SST-50 εχει ομως μικροτερο μεγεθος - σημαντικο παραμετρο (ισως ο πιο μικρος SST-50 με standart reflector, για αυτο και τον διαλεξα). σ'ευχαριστω για φωτο...

ναι εχεις δικιο, :ernaehrung004: συμφωνω.

Ειναι πολυ καλος και εγω γιαυτο τον πηρα για το standard reflector.

Λοιπον αντε σας καληνυχτω, αυριο δουλεια.:twoguns:

mantilas,

ακου τι γινεται τωρα με αυτον που βρηκες απο 4sevens. Η nitecore πουλησε στην 4sevens τους SR3.ομως οι φακοι ηταν προβληματικοι. H 4sevens ζητησε χρηματα ή να φτιαξει τους SR3 αλλα η nitecore ειπε οχι και πολλα συνεβησαν. Δεν ξερω αν ειναι προβληματικοι οι SR3 στην 4sevens αλλα ειδα και εγω την τιμη 60 και δεν πηρα γιατι ξερω την ιστορια.

Εγώ πάντως θα τον αγόραζα. Αποκλείεται η ίδια nitecore να αφήσει χωρίς υποστήριξη το προϊόν της εφόσον έχει.
Δεύτερον, ο 4sevens έχει πολύ καλή σχέση με τα φόρουμς του cpf και η γνώμη του περνάνει και ακούγεται πιο εύκολα. Αυτό δε σημαίνει ότι όσα ισχυρίζεται είναι ψευδή, αλλά θα ήθελα να ακούσω και την άλλη μεριά τι λέει. Γιατί τα ίδια είχαν γίνει και με τα eagletac και τελικά δε τα φέρνει.
Γνώμη μου, ό,τι έγινε, που μπορεί να έχει δίκιο ο 4sevens, έγινε και με δική του πρόκληση, γιατί λάνσαρε τη σειρά του και θέλει να τη προμοτάρει περισσότερο. Οπότε έψαχνε και αυτός άλλοθι να ξεφορτωθεί άλλες μάρκες που είναι άκρως ανταγωνιστικές σε αυτόν. Γιατί δε κάνει το ίδιο και με τη fenix? Γιατί ήταν η πρώτη που του έδωσε δουλειά, έχει το πασίγνωστο fenix-store που έγινε γνωστός από αυτή, και πολλά ακούγονται στο παρασκήνιο ότι έχουν σχέση οι δύο εταιρείες, οι 4sevens/fenix (κοινά εργοστάσια)

Εγώ πάντως θα τον αγόραζα. Αποκλείεται η ίδια nitecore να αφήσει χωρίς υποστήριξη το προϊόν της εφόσον έχει.
Δεύτερον, ο 4sevens έχει πολύ καλή σχέση με τα φόρουμς του cpf και η γνώμη του περνάνει και ακούγεται πιο εύκολα. Αυτό δε σημαίνει ότι όσα ισχυρίζεται είναι ψευδή, αλλά θα ήθελα να ακούσω και την άλλη μεριά τι λέει. Γιατί τα ίδια είχαν γίνει και με τα eagletac και τελικά δε τα φέρνει.
Γνώμη μου, ό,τι έγινε, που μπορεί να έχει δίκιο ο 4sevens, έγινε και με δική του πρόκληση, γιατί λάνσαρε τη σειρά του και θέλει να τη προμοτάρει περισσότερο. Οπότε έψαχνε και αυτός άλλοθι να ξεφορτωθεί άλλες μάρκες που είναι άκρως ανταγωνιστικές σε αυτόν. Γιατί δε κάνει το ίδιο και με τη fenix? Γιατί ήταν η πρώτη που του έδωσε δουλειά, έχει το πασίγνωστο fenix-store που έγινε γνωστός από αυτή, και πολλά ακούγονται στο παρασκήνιο ότι έχουν σχέση οι δύο εταιρείες, οι 4sevens/fenix (κοινά εργοστάσια)

Αυτο που λες ειναι μια παραμετρος, αλλα επειδη τα εχει τσουγκρισει η 4sevens με την Nitecore θα την πληρωσει ο καταναλωτης.

Last edited:

οσο πιο πολυ παιζω με τον nitecore extreme r2 τοσο πιο πολυ μου αρεσει γενικα η λειτουργικοτητα του.

Παιδια νομιζω οτι ειναι ο ιδανικος EDC μαζι με τον RRT-0.

Αν ειχε SMO REFLECTOR θα ηταν ο ιδανικος.

Every day carry = EDC

παιδια θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. Ο nitecore extreme νομιζω δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει P60 pill drop in. Αν ειναι ετσι τοτε μπορουμε να αλλαξουμε σε SMO reflector.

Περιμενω σχολια.

καμμια σχεση.....και δεν νομιζω να ταιριαζει καποιο χωρις ΠΟΛΥ δουλεια......

για ψαξε στο candlepowerforums να δεις αν τον εχει λυσει κανεις.....

ρωτησα την nitecore να μου δωσει λυση, γιατι μου ειπε οτι η nitecore δεν βγαζει SMO reflectore.