Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

ρε παιδια σημερα εχω φρικαρει.πηρα απο μαγαζι της αθηνας τον extreme και μετα απο λιγο που τον δοκιμαζα στην δουλεια δεν δουλευε στην χαμηλη καθολου ή εδινε πολλα εως ολα τα λουμενς.πηγα πισω πηρα αλλον τον δοκιμασαμε ,ενταξει ολα και τα 2 λουμενς στην μικρη αψογα για να μην ξυπναμε και τους αλλους το βραδυ..ελα που μετα απο κανα 2 δοκιμες στην δουλεια στην μικρη σκαλα δινει και αυτος καμμια 20 λουμενς εντωμεταξυ οταν τον σφιγγω για την μεγαλη σκαλα ακουγεται ενας τριγμος σαν να χαραζεται κατι μεσα δεν ξερω αν φταιει αυτο ή ετσι ειναι...για ριχτε καμμια γνωμη γιατι το να μην βγαζει δετυερος στα καπακια τα πραγματικα λουμενς δεν ειναι λογικο και δεν ξερω αν πρεπει να τον κρατησω:bang::bawling:

παιδια σορρυ για αυτο που εκανα αλλα πηγα εδω και αγορασα αυτο
https://zebralight.3dcartstores.com/H31-Headlamp-CR123-220Lm_p_25.html

Τον ειχα βαλει καιρο στο ματι, ακομα δεν εχει βγει, ελπιζω την απομενη εβδομαδα να υπαρχει για να μου τον στειλουν. Τι θα κανω θα περιμενω.

Ρε ΠΑΝΤΕΛΗ, και μενα μου το κανει αυτο που λες στο χαμηλο με τον Extreme. αλλα δεν ειναι τιποτα. Αν καταλαβεις πως λειτουργει ο φακος θα το φτιαξεις. Και εγω στην αρχη νομιζα οτι ειχε προβλημα. το ρυθμιζεις μια φορα και τελειωσε.

παιδια σορρυ για αυτο που εκανα αλλα πηγα εδω και αγορασα αυτο
https://zebralight.3dcartstores.com/H31-Headlamp-CR123-220Lm_p_25.html

Τον ειχα βαλει καιρο στο ματι, ακομα δεν εχει βγει, ελπιζω την απομενη εβδομαδα να υπαρχει για να μου τον στειλουν. Τι θα κανω θα περιμενω.

Ρε ΠΑΝΤΕΛΗ, και μενα μου το κανει αυτο που λες στο χαμηλο με τον Extreme. αλλα δεν ειναι τιποτα. Αν καταλαβεις πως λειτουργει ο φακος θα το φτιαξεις. Και εγω στην αρχη νομιζα οτι ειχε προβλημα. το ρυθμιζεις μια φορα και τελειωσε.
δλδ πως τον ρυθμιζω γιατι κατα τα αλλα ειναι πολυ ομορφος και δυνατος

:HTEHETH63::AFADF0::sleepey::sleepey::sleepey:

καλα ρε παιδια αυτο πως μας ξεφυγε?

http://www.fenixlight.com/viewcnews.asp?id=33

Έλα ρε δε το είδες στο cpfm? Εγώ πήρα μέρος αλλά όπως κατάλαβες δε με επέλεξαν! :fahne90:
Παιδία περιμένω εντυπώσεις από τον H31! ίσως είναι η επόμενη αγορά μου, αν όχι αυτός, ο Η51!

δλδ πως τον ρυθμιζω γιατι κατα τα αλλα ειναι πολυ ομορφος και δυνατος

Αν διαβασεις το manual που εχει λεει.

1)αναψε τον φακο.
2) Γυρισε την κεφαλη στο δυνατο. Μην το σφιγγεις ρε πολυ απλα να παει στο δυνατο
3)Μετα γυρισε την κεφαλη στο low.
ΕΔΩ ΤΩΡΑ....

4)Γυρισε γρηγορα την κεφαλη στο HIGH και γρηγορα στο LOW.

5) Περιμενε να δεις οτι ανεβαζει ή κατεβαζει την φωτεινοτητα αναλογα.

6) Οταν κατεβει στο πολυ LOW απλα κλεισε τον φακο για λιγα δευτερολεπτα.

Μετα αναψε τον και ειναι οκ.

αν το ξανακανει κανε το ιδιο αν και εγω το ρυθμισα μια φορα και τελος.

Έλα ρε δε το είδες στο cpfm? Εγώ πήρα μέρος αλλά όπως κατάλαβες δε με επέλεξαν! :fahne90:
Παιδία περιμένω εντυπώσεις από τον H31! ίσως είναι η επόμενη αγορά μου, αν όχι αυτός, ο Η51!

Οταν τον λαβω θα σου πω.:ADFADF1:

Αν διαβασεις το manual που εχει λεει.

1)αναψε τον φακο.
2) Γυρισε την κεφαλη στο δυνατο. Μην το σφιγγεις ρε πολυ απλα να παει στο δυνατο
3)Μετα γυρισε την κεφαλη στο low.
ΕΔΩ ΤΩΡΑ....

4)Γυρισε γρηγορα την κεφαλη στο HIGH και γρηγορα στο LOW.

5) Περιμενε να δεις οτι ανεβαζει ή κατεβαζει την φωτεινοτητα αναλογα.

6) Οταν κατεβει στο πολυ LOW απλα κλεισε τον φακο για λιγα δευτερολεπτα.

Μετα αναψε τον και ειναι οκ.

αν το ξανακανει κανε το ιδιο αν και εγω το ρυθμισα μια φορα και τελος.
Ααααα εσυ εισαι καλος...ευχαριστω πολυ..ετσι και εγινε :worshippy:

δεν εκανα τιποτα απλα διαβασα το manual :bang:

η μεγαλυτερη βλακεια που εκανα σημερα γιατι χαλασα πολλα χρηματα και το μετανιωσα...(τροπος του λεγειν)ειναι οτι πηρα και τον dbs v3 sst-50

Το καλο ειναι οτι μολις τον παρηγγηλα μου τον εστειλαν κιολας. Αρα θα εχετε review μεσα στην επομενη εβδομαδα.

μολις πηρα email απο την zebralight οτι μου έστειλαν τον φακο H31. Δεν το περιμενα να πω την αληθεια γιατι στο site ελεγαν οτι δεν τον εχουν ακομα διαθεσιμο και με επικοινωνια που ειχα την προηγουμενη εβδομαδα μου ειχαν πει οτι περιμενουν να τους ερθουν την ερχομενη. BRAVO ZEBRALIGHT.

Να σας πω την αληθεια εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την Zebralight. Πολυ καλο service και πολυ καλοι φακοι. Αξιοπιστοι και καλη κατασκευη.

Ποσο κοστιζουν τα ταχυδρομικα για Ελλαδα απο zebralight?

ρε παιδια μπραβο....βαρατε οισοσ αντεχει η τσεπη σας......

ειναι πολυ καλο οτι πηραμε και αλλη φορα εντο Στον Ελλαντα....

το κακο ειναι οτι προς το παρον δεε μπορω να σας ακολουθησω!!!!!!!!!!!!

ρε παιδια τα μαχαιρια μπροστα στους φακους εξυπηρετουν κατι συγκεκριμενο η ετσι για μοστρα ειναι

ρε παιδια τα μαχαιρια μπροστα στους φακους εξυπηρετουν κατι συγκεκριμενο η ετσι για μοστρα ειναι

ειναι για περιπτωση αμεσης αναγκης που χρειαζεται να σπασεις καποιο τζαμι.:HTEHETH63:

ρε παιδια μπραβο....βαρατε οισοσ αντεχει η τσεπη σας......

ειναι πολυ καλο οτι πηραμε και αλλη φορα εντο Στον Ελλαντα....

το κακο ειναι οτι προς το παρον δεε μπορω να σας ακολουθησω!!!!!!!!!!!!

Εγω ειχα κανει οικονομιες και εκανα μια μπαζα. αλλα απο εδω και περα με πολυ προσοχη οι επιλογες.

Τον DBS V3 τον ανελυσα πολυ πριν κανω την αγορα. δινει πολλες επιλογες, οπως αλλαγη pill, αλλαγη reflector-ashperic. Extension tube.