Που κανατε αιτηση???
Παιδια μιλαει για "a sample" Μπορει να ειναι δηλαδη και ενα κομματι....οτι πρπεει για μοντα
Μου αρεσε και μενα αυτο ο φακος. Αλλα πρεπει να το ψαξω λιγο στο you tube να δουμε αν εχει κανενα σχολια.
The OLIGHT I10 Infinitum is a high quality professional led flashlight. Exquisite and powerful. Ideal for use in household, recreation and wherever you need an ingenious light.
....[/url]
αρκετα καλως τον εχω εγω,κορυφη τα κατοπτρα τις olight.Δεν αντεξα. Τον παραγγειλα απο ΔΗΣΙΟ![]()
αρκετα καλως τον εχω εγω,κορυφη τα κατοπτρα τις olight.
να του βαλεις 14500
οχι οχι με ΑΑ ειναι.εχει πολυ καλη συγκεντρωση αλλα μακρια θελει οπωσδηποτε τουλαχιστον 14500,τωρα αμα παιρνει και cr θα ειναι πολυ ανωτερος.το μονο αρνητικο του που φαινεται στην χρηση ειναι που καθε φορα που πατας το κουμπι αλλαζει μοντ και σε ζοριζει λιγο αυτο γιατι μπερδευειμε ανταπτορα εννοεις; Γιατι παιρνει cr123 - RC123 απο οσο ειδα.
ακυρο να σβηστει το παραπανω αν γινεται για μελλοντικα μπερδεματα.:bang:οχι οχι με ΑΑ ειναι.εχει πολυ καλη συγκεντρωση αλλα μακρια θελει οπωσδηποτε τουλαχιστον 14500,τωρα αμα παιρνει και cr θα ειναι πολυ ανωτερος.το μονο αρνητικο του που φαινεται στην χρηση ειναι που καθε φορα που πατας το κουμπι αλλαζει μοντ και σε ζοριζει λιγο αυτο γιατι μπερδευει
ακυρο να σβηστει το παραπανω αν γινεται για μελλοντικα μπερδεματα.:bang:
φιλε learner μαλλον εγω μπερδευτηκα τον i15 νομιζα συγνωμη για την αναστατωση :slapface: γκαφα εκανα.
Πολυ καλος φακος οταν τον παρεις απο τον Δησιο κοιτα να μας κανεις ενα review beamshots ........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.