Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

Δεν ηξερα οτι μπορεις να κανεις αιτηση για να το λαβεις νωριτερα

εσυ μας ειχες δωσει την σελιδα

http://www.cree.com/xlamp/sample_pp1.asp

Οχι εγω δεν σου ειπα για αυτο

The XLamp MX-6 LED set the lighting-class standard for indoor LED lighting designs, with better color consistency and higher reliability than incumbent solutions. XLamp MX-6 LEDs deliver high lumen output with low forward voltage so there is no compromise between light output and efficacy.
Features

• Max forward current: 1000 mA
  • ANSI-compatible chromaticity bins
  • RoHS and REACH-compliant
  • Unlimited floor life at <= 30 degrees C/85% RH
  • Electrically-isolated thermal path
Αλλα για αυτο
XLamp® XM LED. This new single chip LED delivers record-breaking efficacy of 160 lumens per watt at 350 mA. The LED also delivers 750 lumens at 2 A, which is equivalent to the light output of a 60 W incandescent light bulb at less than 7 watts.

Last edited by a moderator:

Είναι λίγο κοροϊδία πάντως να στείλουμε...Εκτός και αν κανείς από σας έχει πραγματικά ανάγκες για μαζική αγορά led...και όταν λέω μαζική εννοώ 500+

Αν αξιζει μπορουμε ολοι εδω να κανομε μια μαζικη παραγγελια
Και παιδια μην με ξεχνατε αν δειτε οπουδηποτε για JETBEAM JET-II
:music-smiley-005:

Παιδια μιλαει για "a sample" Μπορει να ειναι δηλαδη και ενα κομματι....οτι πρπεει για μοντα

Παιδια μιλαει για "a sample" Μπορει να ειναι δηλαδη και ενα κομματι....οτι πρπεει για μοντα

Θα μου φτιάξεις ένα P60 dropin; :idea:

αν εχει δευτερο ναι 9και αν τελιακ μου στειλουν)

το πρωτο P60 dropin θα ειναι για μενα..ηδη το φακο τον εχω ετοιμο, θα αγοραζα ενα κινεζικο P60 dropin για να το καννιβαλισω....

Δε μπορείς να το κάνεις αυτό. Άσε να το τεστάρω εγώ για σένα! :D

Μου αρεσε και μενα αυτο ο φακος. Αλλα πρεπει να το ψαξω λιγο στο you tube να δουμε αν εχει κανενα σχολια.

The OLIGHT I10 Infinitum is a high quality professional led flashlight. Exquisite and powerful. Ideal for use in household, recreation and wherever you need an ingenious light.
....[/url]

Δεν αντεξα. Τον παραγγειλα απο ΔΗΣΙΟ -bye-

αρκετα καλως τον εχω εγω,κορυφη τα κατοπτρα τις olight.
να του βαλεις 14500

με ανταπτορα εννοεις; Γιατι παιρνει cr123 - RC123 απο οσο ειδα.

με ανταπτορα εννοεις; Γιατι παιρνει cr123 - RC123 απο οσο ειδα.
οχι οχι με ΑΑ ειναι.εχει πολυ καλη συγκεντρωση αλλα μακρια θελει οπωσδηποτε τουλαχιστον 14500,τωρα αμα παιρνει και cr θα ειναι πολυ ανωτερος.το μονο αρνητικο του που φαινεται στην χρηση ειναι που καθε φορα που πατας το κουμπι αλλαζει μοντ και σε ζοριζει λιγο αυτο γιατι μπερδευει

οχι οχι με ΑΑ ειναι.εχει πολυ καλη συγκεντρωση αλλα μακρια θελει οπωσδηποτε τουλαχιστον 14500,τωρα αμα παιρνει και cr θα ειναι πολυ ανωτερος.το μονο αρνητικο του που φαινεται στην χρηση ειναι που καθε φορα που πατας το κουμπι αλλαζει μοντ και σε ζοριζει λιγο αυτο γιατι μπερδευει
ακυρο να σβηστει το παραπανω αν γινεται για μελλοντικα μπερδεματα.:bang:
φιλε learner μαλλον εγω μπερδευτηκα τον i15 νομιζα συγνωμη για την αναστατωση :slapface: γκαφα εκανα.

ακυρο να σβηστει το παραπανω αν γινεται για μελλοντικα μπερδεματα.:bang:
φιλε learner μαλλον εγω μπερδευτηκα τον i15 νομιζα συγνωμη για την αναστατωση :slapface: γκαφα εκανα.

Προς στιγμη νομιζα πως αγορασα κατα λαθος αλλο φακο. :) -bye-

Πολυ καλος φακος οταν τον παρεις απο τον Δησιο κοιτα να μας κανεις ενα review beamshots ........

Αλλα εγω θα ελεγα να περιμενεις αν δεν βιαζεσαι τοσο πολυ
Να δουμε τα καινουργια μοντελα τψν εταιριων απο τον Σεπτεμβριο και μετα
Αν εχεις προσεξει ηδη αρχιζουν προσφορες