Φόρουμ για φακούς!!

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Στο συγκεκριμένο, βγάζεις ένα δαχτυλίδι απλό(φαίνεται στη φωτό,πάνω στο φακό που έχει και coating, υπάρχει πίσω από το κλιπ )και το βάζεις. Είναι για να κρατά κόντρα στο χέρι σου όταν κρατάς το φακό!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

οχι ακριβως...ειναι για βγινεται μια λαβη μαχης για τον φακο (συνηθως με ταυτοχρονη χρηση πιστολιου)

P1070300.jpg

λεγεται Rogers/surefire

http://www.hk94.com/hk/topic/20385-shooting-in-low-light/

http://images1.opticsplanet.com/640-640/opplanet-surefire-g2z-combatlight-tactical-flashlights-3.jpg

Last edited:
Re: Φορουμ για φακους!!

Αυτός ο μήνας τελικά ήτανε πολυέξοδος..μια κάτι μυρμήγκια μια κάτι προσφορές αγόρασα και πάλι...Θα αρχίσω να ξεπουλάω γιατί μπαίνω μέσα δε συμφέρω...
Παραθέτω τι πήρα, σε ό,τι θέλετε μίνι παρουσίαση-απορία ρωτάτε:
-maglite 2D rebel(για xm-l mod)
-yezl Z1(ωραίο μικρό φακουδάκι με xpg r5 δίνει 300 otf σταθερά,έχει 3mode 4χ7135 στοκ driver)
-lumintop td15(με 2χ18500 τα σπάει, κρατά πολύ και δυνατά)
-ray x60(το μόνταρα ήδη με 4x7135 και πιάνει 24000+ lux με xp-g+320+ otf)
-Itp eos A2
-Ultrafire C8(και αυτό θα φάει μόντα με xp-g r5+smo reflector+1,4 multimode driver)
-olight M31(Περιττά λόγια και αυτό μάλλον θα πάει για xm-l)
-quark mini 2AA(προσφορά ήτανε, πως να αντισταθείς?)
-solarforce L2r(σώμα πήρα του έβαλα xp-g neutral+driver καλό,πιάνε 170otf για 2 ώρες)

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Πληροφοριες αν θελεις για τον yezl z1.Aπο που και ποσο.

http://www.cpfmarketplace.com/mp/sh...Yezl-Flashlights-Special-Price-and-CPF-10-off

από εδώ τον πήρα 22 δολλάρια+δωρεάν μεταφορικά, τον είχε προσφορά, τώρα κάνει κατιτοις παραπάνω από site, μη ξεχάσεις ωστόσο το κουπόνι.
Δες τον εκεί στις φωτό, smooth reflectoras, κάνει artifacts και σχετικά μικρό donut hole αλλά έχει σχετικά καλό throw, μου αρέσει το μεταλλικό δαχτυλίδι μπροστά, η ποιότητα κατασκευής,έχει glow in the dark δαχτυλίδια-κουμπί, πολύ καλό driver(3mode 7135 1,4amp driver) και χωράει όλες τις μπαταρίες 18650 που δοκίμασα. Στη τιμή του δε βρίσκεις τίποτε καλύτερο για compact 18650 flashlight.

Last edited:

ergoteli εχω παραγγειλει τον lumintop φτιαξε με.ποσες μερες εκανε να ερθει,απο που τον παρειγγειλες εγω απο sbflashlights

ergoteli εχω παραγγειλει τον lumintop φτιαξε με.ποσες μερες εκανε να ερθει,απο που τον παρειγγειλες εγω απο sbflashlights

Τον πήρα από Σινγκαπούρη! :award: Μου έκανε μια εβδομάδα!
2 μειονεκτήματα έχει ο Lumintop: το Strobe αν το ενεργοποιήσεις (ξεβιδώνοντάς τον) δεν είναι σφιχτή η κεφαλή του,παίζει λίγο, και δεύτερον, το μικρό donut hole, δεν είναι δα και κάτι τραγικό αλλά υπάρχει.
Κατα τα άλλα θα σε φτιάξει!Δυνατός και στιβαρός!

Για τη προσφορά στο cpf το λέει. Στο κατάστημα υπάρχει κανονικά και σχετικά ακριβότερο αλλά και με κουπόνι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Τον πήρα από Σινγκαπούρη! :award: Μου έκανε μια εβδομάδα!
2 μειονεκτήματα έχει ο Lumintop: το Strobe αν το ενεργοποιήσεις (ξεβιδώνοντάς τον) δεν είναι σφιχτή η κεφαλή του,παίζει λίγο, και δεύτερον, το μικρό donut hole, δεν είναι δα και κάτι τραγικό αλλά υπάρχει.
Κατα τα άλλα θα σε φτιάξει!Δυνατός και στιβαρός!
ρε γαμωτο τον εχω παραγγειλει απο 18 του μηνος και σημερα σε ερωτηση μου μου απαντησαν αυτο

Hi,

Our supply of these lights is currently moving through customs and should be delivered sometime next week. We expect to have the TD15 ready to ship by Thursday or Friday.

I apologize for the delay in getting this sent out. The Thanksgiving holiday here in the U.S. has delayed things on customs's end.

Regards,

:bigcry::bigcry::bigcry:

Εργοτελη τα 300 otf lumens τα δινει ο κατασκευαστης η ειναι δικη σου μετρηση?Να υπολογιζουμε λιγοτερα η ειναι 300 πραγνματικα?Για κουπονι εχει νε το περασουμε,κι αν υπαρχει ποιος ειναι ο κωδικος?Συγγνωμηγια τον καταιγισμο ερωτησεων.

Re: Φορουμ για φακους!!

300+ τα υπολογίζω εγώ, πραγματικά πάντα. Όπως και να το μετρήσω με ceil bounce, μου βγάζει μέτρηση 5% λιγότερη από το td15 που ξέρω σίγουρα ότι έχει 330 otf. Και μάλιστα τη κρατάει για κάμποσο, 1,4amp η μπαταρία τα δίνει σίγουρα σταθερά για καμιά ώρα.