Με trustfire 18650 θα δουλευει καλα?
δεν ειναι κακο. το χαμηλο ποσο λουμεν βγαζει?Έχω τις μπλε protected και κάτι γκρι νομίζω(αν δεν είναι Ultrafire). Πάντως όσες έβαλα χωρούσαν. Ωστόσο μπαίνουν άνετα αλλά για να πέσουν θέλουν λίγο κούνημα στο φακό.
πάρτε και μια μέτρηση Lux : 5750 lux@1m μέτρηση στα 45 sec λειτουργίας .
ξερετε τιποτα?οι N-Light φακοι - ειναι καινουργια εταιρια? δεν τους εχω ακουστα.
οι N-Light φακοι - ειναι καινουργια εταιρια? δεν τους εχω ακουστα.
δεν ειναι κακο. το χαμηλο ποσο λουμεν βγαζει?
Θα εχει καλυτερο throw απο τον dereelight shorty με xpg-r5 και ΟΡ ρεφλεκτορα?
αυτους εννοω - http://www.cnqualitygoods.com/searc...2VhcmNoX2VuY29kZV90aW1lIjtpOjEyOTA5Njc5NTg7fQ==για δώσε κανα λινκ κτλ!
το χαμηλό είναι περίπου στο 5% λένε, άρα γύρω στα 15 λούμεν υποθέτω!Με διάρκεια 30 ώρες σίγουρα.
Κοίτα, το dereelight shorty παίρνει άλλη μπαταρία έτσι; Γιατί εδώ μιλάμε για 18650...
Πάντως αν έχει ΟΡ 26,5mm στα 1αμπερ, επειδή νομίζω πως το δοκίμασα(στο cl1h op reflector 1amp drive), βγάζει πάνω κάτω τα ίδια λούξ με τον yezl στα 1,4αμπέρ. Πάντως η ποιότητα δέσμης του μεγαλύτερου οp reflector είναι πολύ καλύτερη. Με smooth το dereelight πιάνει 9000 κάπου lux αν θυμάμαι καλά.
Είναι ΟΡ , ναι. δεν ξερω ποσα δινει στο λεντ, στο tailcap - 1,4 AΓια πιο κύκλωμα μιλάμε; ξέρεις καθόλου πόσα δίνει στο λέντ; Είναι ΟΡ έτσι;
Κάτσε να το μετρήσω με 1,05αμπέρ στο λέντ με ΟΡ από την Dereelight πόσο βγάζει ακριβώς σε λούξ στο 1μετρο και θα σου πω πάλι!
Oi yezl δλδ ειναι δοκιμασμενοι?Σε ποια κατηγορια ειναι,στους καλους κινεζικους?Για τα Ν-light Δεν έχω ιδέα τώρα τα παρουσίασε, όπως κάναμε τους πρώτους δοκιμαστές με τα yezl έτσι θα γίνει και τώρα με αυτά με άλλους...!Πάντως φαίνονται ωραία!
Oi yezl δλδ ειναι δοκιμασμενοι?Σε ποια κατηγορια ειναι,στους καλους κινεζικους?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.