Φόρουμ για φακούς!!

Ευχαριστω φιλε ηδη τον παρηγγειλα,απο αυτα που μου λες φαινεται καλυτερος απο τον dereelight shorty,ειδωμεν.:award:

Re: Φορουμ για φακους!!

All the Yezl lihgts on sale are the CREE XP-G R5 Version.CPFers can email me to get the discount before making an order.

http://www.cpfmarketplace.com/mp/sh...Yezl-Flashlights-Special-Price-and-CPF-10-off

10% κουπόνι δίνει λέει αν του στείλεις email!
Το στεφάνι, δεν είμαι σίγουρος από τι είναι!Μοιάζει με ινοξ αλλά κρατώ επιφύλαξη, πάντως και μόνο που μπορείς να βιδώσεις άλλο λέει!Τώρα το βαρούσα και δεν έκανε σημάδι όπως θα έκανε το σώμα ενός φακού αλλά μου φαίνεται σχετικά ελαφρύ νομίζω για να είναι ίνοξ!

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Με trustfire 18650 θα δουλευει καλα?

Έχω τις μπλε protected και κάτι γκρι νομίζω(αν δεν είναι Ultrafire). Πάντως όσες έβαλα χωρούσαν. Ωστόσο μπαίνουν άνετα αλλά για να πέσουν θέλουν λίγο κούνημα στο φακό.

πάρτε και μια μέτρηση Lux : 5750 lux@1m μέτρηση στα 45 sec λειτουργίας .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Έχω τις μπλε protected και κάτι γκρι νομίζω(αν δεν είναι Ultrafire). Πάντως όσες έβαλα χωρούσαν. Ωστόσο μπαίνουν άνετα αλλά για να πέσουν θέλουν λίγο κούνημα στο φακό.

πάρτε και μια μέτρηση Lux : 5750 lux@1m μέτρηση στα 45 sec λειτουργίας .
δεν ειναι κακο. το χαμηλο ποσο λουμεν βγαζει?

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Θα εχει καλυτερο throw απο τον dereelight shorty με xpg-r5 και ΟΡ ρεφλεκτορα?

οι N-Light φακοι - ειναι καινουργια εταιρια? δεν τους εχω ακουστα.

για δώσε κανα λινκ κτλ!

δεν ειναι κακο. το χαμηλο ποσο λουμεν βγαζει?

το χαμηλό είναι περίπου στο 5% λένε, άρα γύρω στα 15 λούμεν υποθέτω!Με διάρκεια 30 ώρες σίγουρα.

Θα εχει καλυτερο throw απο τον dereelight shorty με xpg-r5 και ΟΡ ρεφλεκτορα?

Κοίτα, το dereelight shorty παίρνει άλλη μπαταρία έτσι; Γιατί εδώ μιλάμε για 18650...
Πάντως αν έχει ΟΡ 26,5mm στα 1αμπερ, επειδή νομίζω πως το δοκίμασα(στο cl1h op reflector 1amp drive), βγάζει πάνω κάτω τα ίδια λούξ με τον yezl στα 1,4αμπέρ. Πάντως η ποιότητα δέσμης του μεγαλύτερου οp reflector είναι πολύ καλύτερη. Με smooth το dereelight πιάνει 9000 κάπου lux αν θυμάμαι καλά.

Last edited:

για δώσε κανα λινκ κτλ!

το χαμηλό είναι περίπου στο 5% λένε, άρα γύρω στα 15 λούμεν υποθέτω!Με διάρκεια 30 ώρες σίγουρα.

Κοίτα, το dereelight shorty παίρνει άλλη μπαταρία έτσι; Γιατί εδώ μιλάμε για 18650...
Πάντως αν έχει ΟΡ 26,5mm στα 1αμπερ, επειδή νομίζω πως το δοκίμασα(στο cl1h op reflector 1amp drive), βγάζει πάνω κάτω τα ίδια λούξ με τον yezl στα 1,4αμπέρ. Πάντως η ποιότητα δέσμης του μεγαλύτερου οp reflector είναι πολύ καλύτερη. Με smooth το dereelight πιάνει 9000 κάπου lux αν θυμάμαι καλά.
αυτους εννοω - http://www.cnqualitygoods.com/searc...2VhcmNoX2VuY29kZV90aW1lIjtpOjEyOTA5Njc5NTg7fQ==

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

δεν συμφωνω μαζι σου με τα λουχ του shorty ( 4,2 ΒΟΛΤ ) . εγω εχω javelin ( ιδια κεφαλη , με 3 ΑΑ ) και εχει το ιδιο throw με RRT-0 R2 smooth ( rcr123 ) που εχει 8000 λουξ περιπου στο 1μ.

Για πιο κύκλωμα μιλάμε; ξέρεις καθόλου πόσα δίνει στο λέντ; Είναι ΟΡ έτσι;
Κάτσε να το μετρήσω με 1,05αμπέρ στο λέντ με ΟΡ από την Dereelight πόσο βγάζει ακριβώς σε λούξ στο 1μετρο και θα σου πω πάλι!

Για τα Ν-light Δεν έχω ιδέα τώρα τα παρουσίασε, όπως κάναμε τους πρώτους δοκιμαστές με τα yezl έτσι θα γίνει και τώρα με αυτά με άλλους...!Πάντως φαίνονται ωραία!

Για πιο κύκλωμα μιλάμε; ξέρεις καθόλου πόσα δίνει στο λέντ; Είναι ΟΡ έτσι;
Κάτσε να το μετρήσω με 1,05αμπέρ στο λέντ με ΟΡ από την Dereelight πόσο βγάζει ακριβώς σε λούξ στο 1μετρο και θα σου πω πάλι!
Είναι ΟΡ , ναι. δεν ξερω ποσα δινει στο λεντ, στο tailcap - 1,4 A
http://flashlightconnection.com/Der...n/Dereelight-Javelin-3S-XP-G-R5-LED-p283.html

Για τα Ν-light Δεν έχω ιδέα τώρα τα παρουσίασε, όπως κάναμε τους πρώτους δοκιμαστές με τα yezl έτσι θα γίνει και τώρα με αυτά με άλλους...!Πάντως φαίνονται ωραία!
Oi yezl δλδ ειναι δοκιμασμενοι?Σε ποια κατηγορια ειναι,στους καλους κινεζικους?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Oi yezl δλδ ειναι δοκιμασμενοι?Σε ποια κατηγορια ειναι,στους καλους κινεζικους?

χαχα εννοούσα δοκιμασμένοι πλέον από εμένα και όσους άλλους αγοράσανε!Τώρα που ανήκουν, θα τους έβαζα κάπου στη μέση. Ούτε μουφα(___fire) ούτε fenix/jetbeam/olight.

D-mini με $33.00 και ενα pill οπως του Dereelight και εχετε πανω απο 16000lux
και σε μικροτερο μεγεθος απο τον Javelin
:7SFGSFG:

Γνωριζει κανεις απο πιο site στην Ευρωπη μπορω να αγορασω το συγκεκριμενο? (Photon ReX Li-Ion Rechargeable LED Micro-Light) μαζι με τον ηλιακο+usb, φορτιστη του. Τον βρισκω πολυ καλο για να το εχεις καθε ωρα πανω σου στα κλειδια.