Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

Δεν εχουν αρκετα μεγαλυτερο βαρος οι φακοι με τιτάνιο???

όχι, με ατσάλι έχουν πολύ μεγαλύτερο βάρος.
Με τιτάνιο είναι λίγο βαρύτεροι από το αλουμίνιο. Και κάνουν και χειρότερη θερμοαπαγωγή. Αλλά....Είναι τιτάνιο!!!

Καταρχας να σας καλησπερισω -bye- και να πω ενα γεια σε ολο το φορουμ.Πρωτο ποστ αν οφειλω να πω οτι σας παρακολουθω αρκετο καιρο σε αυτο το φορουμ για φακους.Δεν ξερω αν ειμαι ''flashalcoholic'' οπως στο CPF αλλα εδω και κανα 2μηνο εχω ξεφυλισει ολα τα :computer: αρθρα του.Εχω παρει 3 φακουδακια (μεχρι στιγμης...) Ιtp A1 A2 Α Α3 titanium. Να σας πω οτι ο A3 του τιτανιου ειναι καλος αλλα να ξερετε οτι το τιτανιο (και ο δικος μου) εχει διαφορα θεματα στους βιδωτους φακους και δεν εχει παντα ομαλη ροη στο βιδωμα και ξεβιδωμα οπως στο αλουμινιο .Απλα καταθετω την εμπειρια μου απο τον Α3 titanium καια αποαυτα που διαβασα απο reports στο CPF.Και τωρα να ζητησω την γνωμη σας για ενα θεμα εχω παρει μαζι με τον ΙΤP A1 και επαναφορτιζομενες μπαταριες trustfire protected 880ma (τις γκρι).Αν στις χρησιμοποιω στον α1 μεχρι να αδειασουν (στα 3,5v) υπαρχει καποι θεμα με τον ρυυμο που αδειαζουν ?καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να υπερβαινουν το 1c :itsme: πως ομως θα το καταλαβω με αυτες τις μπαταριες?Ευχαριστω εκ των προτερων και χαιρομαι που υπαρχει και καποιο Ελληνικο φορουμ για φακους!

καλως τον...μια χαρα αρχη εκανες με τις αγορες σου....

λοιπον ο μονος τροπος ειανι να μετρησεις το ρευμα με πολυμετρο.....καπου εχουεμ ενα τοπικ για το πως μετρα κανεις....

μια μια γιατί είναι πολλές:
@σιδηφοφάγο: Με μια 18650 δύσκολα θα βρεις κάτι πιο δυνατό που να το καταλαβαίνεις στο μάτι.

Το μόνο που θα άξιζε είναι μια αλλαγή σε xm-l(Αν γίνεται)@padelis καλοί είναι οι sunawayman απλά πρέπει να ψάξεις για καμιά προσφορά που παίζουν τώρα από δω και κεί!

M10R για παντα!

εργοτελη....γινεται με αυτους...δουλευουν στα 2.8.....τους ειχα προτειναι και στον σιδηροφαγο.
http://www.sbflashlights.com/Xtar-Lights/Xtar-TZ50-Outrider-SST-50-Flashlight-p54.html

και ενας του Shining beam / MG Που δευλευει με πλακετα 8χ7135

και αυτος
http://www.shiningbeam.com/servlet/the-125/MG-X-dsh-Thrower-SST-dsh-50-Premium/Detail

Last edited:
Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

κωστα προτιμω τον m10a λογω μπαταριας (κατι εχω παθει τελευταια με τις αα) αλλα και τα 220 λουμεν του m10r ειναι πειρασμος...

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

κωστα προτιμω τον m10a λογω μπαταριας (κατι εχω παθει τελευταια με τις αα) αλλα και τα 220 λουμεν του m10r ειναι πειρασμος...

...κοιτα και εγω τον ζαχαρωνα αλλα ακι τηνιδεα για εναλαγη ΑΑ/14500...

αλλα ο 10Α εχει το ιδιο παχος και μεγαλυτερο μηκος,,,,Συν το οτι ηθελα XRE...οποτε τον αφησα

παντως απο ντιζαιν τα ΣΠΑΕΙ (για τα γουστα μου)

New Teutonic design language

Jaguar’s Teutonic Design Ethos

ΤΕΛΟΣ

καταπληκτικος..στοχευει στους επαγγελματιες με σκληρα εργαλεια....και αναλογως ακριβα.... καπου ειναι πανω απο το παιχνιδι μας αλλα και εξω απο αυτα που κανουμε.....

Καλοί πιστεύω πως θα βγουν και οι SHinningbeam. Είναι ο καλύτερος πωλητής που ξέρω δε πιστεύω πως θα βγάλει κακό προϊόν. Δε προτίθεμαι ωστόσο να δοκιμάσω να πάρω και άλλον χαχα!Αλλά όποιος τον πάρει δε πιστεύω να μη του αρέσει!Ο Yezl είναι πολύ καλός αλλά πριν τον πάρω ήτανε σίγουρα ρίσκο...

κοιτα η μεγαλη διαφορα ειναι στα ηλεκτρονικα.....για τον πρωτο ξερουμε οτι σιγουρα εχει πλακετα με τσιπακια 7135....

για τον αλλο?????

Ο καλύτερος κομπακτ φακός χειρός στο κόσμο με άπειρες διακρίσεις σε περιοδικά

http://www.zweibrueder.com/ENG/produkte/html_highperformance/html_Mserie/m7.php?id=m7

http://www.letsbuy.gr/product_info.php?products_id=1342

Η δέσμη του είναι σαν ουρά κομήτη:worshippy:

Και που να δεις την δεσμη που εχει ο M2S. Λες και βλεπεις οχι κομητη αλλα λες και φωτιζεις ολο το συμπαν... Βεβαια για να παμε στην ιδια κατηγορια τιμης και οχι σε παραπλησια (M2S) δες τον trunite catapult. Και μαλιστα και οι δυο ειναι true regulated και οχι directed.