Φόρουμ για φακούς!!

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

και εμενα πιο πολυ μ'αρεσει Υ6 επιδη ειναι πιο μικρο ( κομπακτ ) και η δυνατοτητα επιλογης 3 mod ειναι οτι πρεπει:a0210:

και ειναι απο λιγους φακους που εχει εταιρια που δεν ειναι απομιμηση αλλης μαρκας ( οχι οτι με πειραζει αυτο )
YEZL εταιρια φτιαχνει φαινεται καλης ( για την τιμη ) ποιοτητας φακους με καλα ηλεκτρονικα ( μας τα ειπε ο εργοτελης ) αλλα τα σχεδια τα αντιγραφει απο: trustfire ( YEZL Y5 ) , ultrafire (Yezl 903), jetbeam (Yezl S5 ),Brinyte PD08 (Yezl Z1 ) κ.τ.λ.

Re: Φορουμ για φακους!!

Ισχύει αυτό που λες Τεο, πάντως εγώ τολμώ να μαντέψω πως θα έχει 600 OTF και 20.000+ λούξ σίγουρα το μοντέλο με το xm-l. Και όλα αυτά επειδή το λέντ είναι πολύ καλό!

θελω πολυ να παρω ενα με xm-l, αλλα οικονομικα μου τελευταια δεν πανε και πολυ καλα και YEZL Υ6 ειναι η πιο καλυτερη προταση ( ποιοτητα-τιμη ) προς το παρον.

ενα xm-l led σε ενα P60 host με λειο κατοπτρο λες να βγαλει 15000 λουξ? βλεπεις μ'αρεσουν compact-thrower φακοι (οπως και στον satmatrix )

Αν περιμένεις λίγο κάποια στιγμή θα το κάνω το τέστ και θα σου πω. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά δε ξέρεις ποτέ. Έχω smo reflector Dereelight για xp-g που θα ταιριάζει και με το xm-l αλλά βιαζόμουνα να το δοκιμάσω στο Ray kαι δε το έκανα το τέστ, είχα σκοπό να το κάνω.Πάντως στα μείον είναι πως έχουμε και κάποιος όριο σε P60 host, εγώ δε θα έδινα πάνω από 2 αμπέρ για λόγους υπερθέρμανσης, στα κλασσικά Ρ60 που κυκλοφορούν. Εκτός και αν το έχουμε φτιάξει πολύ καλά(χάλκινο, καλύτερη επαφή με το σώμα) και γίνεται καλή θερμοαπαγωγή!

καλως, καταλαβα, ξεχασα την θερμοτητα. εστω με 2Α να δουμε τι παιζεται
με 2Α εχουμε 700 λουμεν - μειον απολειες - θα εχουμε 500 OTF?

άνετα, λίγο καλό τζαμάκι να υπάρχει(όσο πιο μικρό είναι το κάτοπτρο τόσο πιο σημαντικό είναι το τζαμάκι) και ένας ποιοτικός ανακλαστήρας και πιάνεις και 550-600....
Αρκεί πάλι να μην έχεις πολλές θερμικές απώλειες γιατί ρίχνουν το συνολικό φως!

τωρα που το σκεφτηκα ο D-mini VX Ultra με xm-l πρεπει να ειναι ωραιος συνδιασμος . θα το ηθελα!!! τι λετε?

Aν καταλαβα καλα μιλατε για 1 cr123 και Ρ60 drop in?Θα μπορεσει να γινει κατι τετοιο στον dereelight shorty?Και ποση διαρκεια?30 λεπτα?

DMINI VX R2 18000 lux
Αν με το XML πιασει περισοτερα εχει καλα αλλιως θα περιμενω το επομενο LED
που θα βγει!!!:rifle:
Εχω ηδη παραγγειλει 4 XML για δοκιμη και βλεπομε