Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

εχω παραγειλει τον Μ6 και τον Υ6 αλλα ακομα δεν εχουν φυγει απο κινα απο οτι μου λεει το site του εκει ταχυδρομειου.

Ναι εγω ειδα 3-4 μερες απο τον προμηθευτη μεχρι την φορτωση στο αεροπλανο!

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

τον περιμενω ( Υ6 ) την επομενη εβδομαδα.
παιδια σε 6 ωρες φευγω για 3 μερες στο Αγιο Ορο. παιρνω μαζι μου 4 φακους και 15 διαφορες μπαταριες ( 18650, rcr123, 14500 ). σε μονή το βραδι κοβουν ρευμα... οτι πρεπει για μενα. να δουμε τι θα κανει ο trustfire st-50 με 700λουμεν και 26000 λουξ.

Last edited:

αν εχεις κανενα φακο για δωσιμο παρτον μαζι σου...ενα φιλος μου ζητησε πριον απο χρονια εναν για δωρο στον πνευματικο του....

τον περιμενω ( Υ6 ) την επομενη εβδομαδα.
παιδια σε 6 ωρες φευγω για 3 μερες στο Αγιο Ορο. παιρνω μαζι μου 4 φακους και 15 διαφορες μπαταριες ( 18650, rcr123, 14500 ). σε μονή το βραδι κοβουν ρευμα... οτι πρεπει για μενα. να δουμε τι θα κανει ο trustfire st-50 με 700λουμεν και 26000 λουξ.
Θα δουν το φως το αληθινό με την παρτι σου...:flipout: :flipout:

όχι πως ενδιαφέρει κανέναν απλά μιας και αγόρασα τον πρώτο δικό μου φακό ήθελα να το πω. προχθές έκλεισα έναν ITP A1 eos και 10 CR123A μπαταρίες να έχω!25 ευρώ όλα. δεν είναι καμια σοβαρή αγορά αλλά καταλαβαίνετε...είναι η πρώτη μου φορά!

Συγχαρητήρια Κοσμά.Γιαυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και τα γούστα μας.Και η συγκεκριμένη αγορά σου μια χαρά και με το παραπάνω είναι.

κοιτα μια χαρα αγορα ειναι....δεν ειναι εξεζητημενη αλλα ο φκαος αυτος και θα σου βγαλει καλη δουλεια ΚΑΙ θα σου μεινει σαν δευτερος/χαρισμα οταν θα παρεις καποιον αλλο.

ασε που η σχεση τιμης /αποδοσης δεν παιζεται...

Βασικά βγήκε ο Α1 και με xp-g! Αυτόν παρήγγειλες?Αν όχι άλλαξέ το είναι πολύ καλύτερο λέντ!Ιδίως για κοντινές αποστάσεις!

ergoteli που το εχεις δει?:a0210:
με ενδιαφερει...

ομορφα...εχω κολλημα με αυτα τα φακουδακια τα itp ...thanks mate!:firstprize:

Καλημέρα παιδιά όπως θα είδατε υπάρχει ένα νέο νήμα στα stick με την ονομασία ''Νήματα ενδιαφέροντος''.Ήταν μια ωραία πρόταση του Κώστα(kospap).Μέσα απο αυτο το νήμα θα μπορούμε να βρούμε κάποια απο αυτά που μας ενδιάφερουν περισσότερο ώστε να έχουμε άμεση πρόσβαση σε αυτα.

Θα προστεθούν και άλλα λίνκς.