Φόρουμ για φακούς!!

παντως στον Αγιο Ορο ολοι τρελαθηκανε με surefire e2dl kai trustfire st-50.
λεμε με πρηξανε - που πουλανε τετοια, ποσο κανουν, τι μπαταριες περνουν κ.τ.λ.
εκανα μερικα φωτο. θα τα βαλω αργοτερα...

χμμμ κατι που ειδα σε αλο φορουμ και σκεφτομουνα να το προτεινω ειδικα για την περιπτωση των αγγελιων....

ειναι δυνατον το ιδιο τοπικ να εμφανιζεται σε πολλαπλες κατηγοριες.....(στην προκειμενη περιπτωση και εδω και στο χωρο των πωλησεων)

μπορει να γινει αυτο και στην δικια μας πλατφορμα?

Έχουμε επιλέξει να μη μπλέκουμε τις αγοραπωλησίες με το κύριο περιεχόμενο του forum. Στείλε μου ένα PM να δώ τι εννοείς τεχνολογικά.

καλημερα. Κωστα, Εργοτελη, μετρησα τα ρευματα στο λεντ του trusfire st-50 και εχω αυτες ενδειξεις: vf- 3,44 και A- 4,06 . και ρωταω το m-l θα αντεξει?
περιμενω απαντηση για να παραγγειλω το λεντ.

κοιτα το δικο μου αντεχει αλλα δεν του εκανα ακομα runtime για να δω....

αλλα αλλοι με σωστη επαγωγη θερμοτηατς σε μαγλαιτ εχουν φτασει και τα 5Α

λογικα ο φακος σου θα εχει βιδωτο το Pill οποτε θα εισαι καλα...

sygnvmha lla nvritera otan milhsame den katalaba gia poio montelo eleges....

Μια χαρά θα αντέχει...Στον Μ31 παίρνει 4,35 ακριβώς...Το λεντ είναι σε Star? Εϊναι βιδωτό;20mm? Αν θες παίζει να έχω εγώ από εβδομάδα μερικά που έλεγα από το group buy σε 14άρια και 20άρια!

Ωχ ατύχησες δε ξέρω από κολλητήρια στο Dx, 2 που έχω τα έχω πάρει από ένα κατάστημα που πουλά ηλεκτρονικά, έχει εναλλασόμενες μύτες, κανά 10ευρο το πολύ το πήρα!Πάντως πρόσεξε να έχει εναλλασόμενες μύτες!
Τα δισκάκια, υπάρχουν διάφορα, από 1 εώς 2, του xm-l είναι ακριβώς 1,6μμ, τα πιο πολλά πρέπει να είναι τόσο!

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

Μια χαρά θα αντέχει...Στον Μ31 παίρνει 4,35 ακριβώς...Το λεντ είναι σε Star? Εϊναι βιδωτό;20mm? Αν θες παίζει να έχω εγώ από εβδομάδα μερικά που έλεγα από το group buy σε 14άρια και 20άρια!
θελω - μαλλον ενα 14 και ενα 20αρι. τι tint ( αποχρωση )?