Φορθνετ 24Mbit (τα 20 καπου χαθηκαν στον δρομο)

Κοίτα τι διαβάζω ρε γμτ...

κι έλεγα σήμερα να καταθέσω την αίτηση..

p.s. στη καρδιά Παγκρατίου έχουμε κοντά dslam και πόρτες ή θα φάμε (πόρτες)???

Κανονικα πρεπει να σου χαμηλωσου σχεδον στο μισο το upstream και το downstream με βαση τα up και down stream margin που εχεις.Διστυχως εισαι ατυχος μια και εισαι πολυ μακρια απο το dslam.

άσχετο, ένα Speedtouch 530i που έχω στην άκρη, για isdn γραμμή, μπορώ να το βάλω στην pstn γραμμή που έχω τώρα στο σπίτι; Διαφέρει σε τπτ από τα pstn μοντέλα ή είναι το πακέτο μόνο που διαθέτει splitter?

ναι, διαφέρει στο Firmware.

Αν του αλλάξεις firmware με αυτό του pstn θα παίξει.

PSTN=Annex A

ISDN=Annex B

...προχώρα.

Οσο για τα Crypto πετάξτε τα και πηγαίνετε σε Siemens, Linksys ή USRobotics - θα με θυμηθείτε.

Είχα το ίδιο modem όταν είχα Tellas στο 1mb κ όταν αγόρασα ένα μικρό ενσύρματο της Zyxel, τότε συγχρόνισε καλύτερα...Αυτό το crypto είναι...:BDGBGDB55:

βρε συ Μιχάλη μήπως θυμάσαι πως βγαίνει το μενού απο αυτό το μόντεμ γιατί εγώ δεν.....:slapface:

edit: μην πέσετε να με φάτε μ' αυτό που ρωτάω, έχει τρόπο για να μπεις στο μενού.

Last edited:
ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις την καλωδίωση !!!!!

είμαι από τους πρώτους πελάτες στο 2play, με πρόβλημα για τις πρώτες 10 μέρες στο τηλέφωνο λόγω λάθους από τον ΟΤΕ και μόνον....

χωρίς αποσυνδέσεις χωρίς σκαμπανεβάσματα, 6 χλμ από το dslam κλειδωμένος αρχικά στα 6 mpbs και από προχθές που είχα όρεξη να παίξω λίγο με τα καλώδια στα 7.5 mpbs....!!!!!

Για τα υπόλοιπα που αφορούν την εξ * υπηρέτηση πελατών συμφωνώ μαζί σου...

:worshippy::worshippy::worshippy:
Αντώνη είσαι θεός ........ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣ

Καταρχήν να σας πω ότι μέχρι χθες με το ζόρι έπιανα 4,3 Mbps

Χθές έκανα πείραμα με τα καλώδια. Έβγαλα το καλώδιο που έδινε η HOL
που κατέληγε σε splitter και έβαλα ένα απλό καλώδιο γύρω στα 5 μέτρα
το οποίο όμως έπρεπε να το ενώσω με ένα adaptor για να μπει στην πρίζα
στο τοίχο ............... αποτέλεσμα ......... με την μία 5 Mbps.

Όπα λέω έχουμε θέμα εδώ. Πάω σήμερα να βρώ καλώδιο το οποίο να είναι
από την μία πιο φαρδύ (δεν ξέρω πως το λένε) και από την άλλη να καταλήγει
σε κανονικό μπριζάκι τηλεφώνου έτσι ώστε να γλυτώσω τον adaptor (λέω μπας
και πάιζει και αυτό σημασία)

Ρώτησα όμως και μου είπαν ότι και κανονικό καλώδιο τηλεφώνου με τα λεπτά
φισάκια κάνει κανονικά την δουλειά του.

Δοκιμάζω λοιπόν με ένα μακρύ καλώδιο τηλεφώνου (χωρίς την χρήση adaptor πλέον)
το οποίο ήταν γύρω στα 6 μέτρα ........ αποτέλεσμα ... με την πρώτη 5,5 Mbps.
Τρελάθηκα :smash::smash: και άρχισα να ψάχνω σαν τρελός για πιο κοντό.
Βρίσκω ένα 2μετρο ... το καρφώνω και ..... με την μία 6,1 Mbps :7SFGSFG:

Πάω αύριο καρφί για καλώδιο 10 πόντους :music-smiley-005:

Όσο πιο κοντό τόσο πιο ψηλά ....... ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Οι άσχετοι στην τεχνική υποστήριξη της HOL έχουν μαύρα μεσάνυχτα
και ποτέ δεν μου είπαν να δοκιμάσω κάτι τόσο απλό :twoguns:

Thanks και πάλι Αντώνη:ernaehrung004:

Θα σας ενημερώσω για νεότερα.

βρε συ Μιχάλη μήπως θυμάσαι πως βγαίνει το μενού απο αυτό το μόντεμ γιατί εγώ δεν.....:slapface:

edit: μην πέσετε να με φάτε μ' αυτό που ρωτάω, έχει τρόπο για να μπεις στο μενού.

Τον γράφει νομίζω κάπου τον συνδυασμό στην καρτέλλα που δείχνει τα στατιστικά σύνδεσης....αλτ+κάτι ή ctrl+κάτι

Re: Απάντηση: Φορθνετ 24Mbit (τα 20 καπου χαθηκαν στον δρομο)

Τον γράφει νομίζω κάπου τον συνδυασμό στην καρτέλλα που δείχνει τα στατιστικά σύνδεσης....αλτ+κάτι ή ctrl+κάτι

Νομίζω Alt + P είναι.

24Mbit μπορει να χαθηκαν αλλα εχει μια προσφορα η forthnet καταπληκτικη, 66 (usb ρουτερ) για εξι μηνες αλλα δεν μπορεσαν να μου πουν αν πρεπει να παραμεινεις και για αλλους εξi μηνες.(21.5 τον μηνα)

μεσος ορος 16,5

Last edited:
24Mbit μπορει να χαθηκαν αλλα εχει μια προσφορα η forthnet καταπληκτικη, 66 (usb ρουτερ) για εξι μηνες αλλα δεν μπορεσαν να μου πουν αν πρεπει να παραμεινεις και για αλλους εξi μηνες.(21.5 τον μηνα)

μεσος ορος 16,5

Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω να μην τους πιστευεις! Ετσι την πατησα εγω. Κατ'αρχας, μεχρι να μπεις στη νεα προσφορα, ισχυει η παλιότερή τους χρεωση. Στην περιπτωση μου, ο ενδιαμεσος χρονος ξεπερασε τους 5 μηνες. Εδινα 32 για 768 σε αυτο το διαστημα. Ξανακανε τους υπολογισμους τωρα...

Κατ'αρχας, μεχρι να μπεις στη νεα προσφορα, ισχυει η παλιότερή τους χρεωση. Στην περιπτωση μου, ο ενδιαμεσος χρονος ξεπερασε τους 5 μηνες. Εδινα 32 για 768 σε αυτο το διαστημα. Ξανακανε τους υπολογισμους τωρα...

δεν εχω forthnet αλλα τι εννοεις μεχρι να μπεις?μου ειπαν σε 20 ημερες συνδεση,να υποθεσω οτι θα πληρωνω απο τοτε και μετα?

ειχα παρει κατι αντιστοιχο απο την οτενετ (768/192+ρουτερ+4 μηνες) με 82 απο το πλαισιο και τωρα πληρωνω 14,5 αλλα για ενα χρονο.

η συνδεση εγινε σε 24 ωρες απο την οτενετ.

Last edited:
δεν εχω forthnet αλλα τι εννοεις μεχρι να μπεις?μου ειπαν σε 20 ημερες συνδεση,να υποθεσω οτι θα πληρωνω απο τοτε και μετα?

Ειχα φορθνετ απο πριν. Ακριβως για 20 ημερες ειχαν πει και σε εμενα. Οι 20 ημερες εγιναν 5 μηνες.

για φανταστείτε τώρα να πηγαίνει απο το κουτί του ΟΤΕ εξω απο το σπίτι σας μέχρι τον ρούτερ σας συνεστραμμένο ζευγος (Ethernet καλώδιο, το ενα ζευγάρι), να δείτε πως τα 6mbit γίνονται 12.....

Last edited:
εκτος απο τον ελεγχο των καλωδιων δοκιμασε

DSL Modulation Mode: G.dmt ADSL2,ADSL2+
DSL Path Mode: Interleaved Fast

Firmware upgrade στον router