Είχα το ίδιο modem όταν είχα Tellas στο 1mb κ όταν αγόρασα ένα μικρό ενσύρματο της Zyxel, τότε συγχρόνισε καλύτερα...Αυτό το crypto είναι...:BDGBGDB55:το crypto(F200 usb) της forhnet έχω φίλε....
thanx anyway :a0210:
Είχα το ίδιο modem όταν είχα Tellas στο 1mb κ όταν αγόρασα ένα μικρό ενσύρματο της Zyxel, τότε συγχρόνισε καλύτερα...Αυτό το crypto είναι...:BDGBGDB55:
ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις την καλωδίωση !!!!!
είμαι από τους πρώτους πελάτες στο 2play, με πρόβλημα για τις πρώτες 10 μέρες στο τηλέφωνο λόγω λάθους από τον ΟΤΕ και μόνον....
χωρίς αποσυνδέσεις χωρίς σκαμπανεβάσματα, 6 χλμ από το dslam κλειδωμένος αρχικά στα 6 mpbs και από προχθές που είχα όρεξη να παίξω λίγο με τα καλώδια στα 7.5 mpbs....!!!!!
Για τα υπόλοιπα που αφορούν την εξ * υπηρέτηση πελατών συμφωνώ μαζί σου...
βρε συ Μιχάλη μήπως θυμάσαι πως βγαίνει το μενού απο αυτό το μόντεμ γιατί εγώ δεν.....:slapface:
edit: μην πέσετε να με φάτε μ' αυτό που ρωτάω, έχει τρόπο για να μπεις στο μενού.
Τον γράφει νομίζω κάπου τον συνδυασμό στην καρτέλλα που δείχνει τα στατιστικά σύνδεσης....αλτ+κάτι ή ctrl+κάτι
Αλέξη, με το τηλέφωνο τι θα κάνεις ???? Ή παίζει έτσι ????
24Mbit μπορει να χαθηκαν αλλα εχει μια προσφορα η forthnet καταπληκτικη, 66 (usb ρουτερ) για εξι μηνες αλλα δεν μπορεσαν να μου πουν αν πρεπει να παραμεινεις και για αλλους εξi μηνες.(21.5 τον μηνα)
μεσος ορος 16,5
Κατ'αρχας, μεχρι να μπεις στη νεα προσφορα, ισχυει η παλιότερή τους χρεωση. Στην περιπτωση μου, ο ενδιαμεσος χρονος ξεπερασε τους 5 μηνες. Εδινα 32 για 768 σε αυτο το διαστημα. Ξανακανε τους υπολογισμους τωρα...
δεν εχω forthnet αλλα τι εννοεις μεχρι να μπεις?μου ειπαν σε 20 ημερες συνδεση,να υποθεσω οτι θα πληρωνω απο τοτε και μετα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.