Downstream Line Attenuation: 16 db
Απόσταση 1159 Μέτρα
ADSL2+
21.71 mbit/s
στις αγγελιες για σπιτια θα πρεπει να βαζουν και ποσο απεχουμε απο το κεντρο. πολυ σοβαρη προυποθεση:firstprize:
Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν σχολιάζει το πολυ χαμηλό SNR στα μόλις 5dB... Εγώ θα προτιμούσα 2-3ΜΒιτ λιγότερα, και SNR σίγουρα πιο πάνω...
Πόσο σταθερή είναι η γραμμή? Αποσυνδέσεις, λάθη κλπ έχεις?
To snr ειναι πραγματι χαμηλο.
Αν δοκιμαζε με ενα αλλο ρουτερακι και με την γραμμη καθαρη απο αλλες συσκευες;
Αν ειναι επιλογη του παροχου να δουλευει τοσο χαμηλα;
Και θα τον πειραζει το SNR με ενα μπουρι 20αρι στο σπιτι;
Σε 1 ωρα και 30 λεπτα κατεβαζει μια ταινια 1080p στο χαλαρο.
Κατ'αρχήν καλημέρα σε όλους!
Όπως έχω προαναφέρει είμαι πολύ φρέσκος στα κόλπα με τις συνδέσεις και ο μόνος λόγος που τα συζητάω εδώ είναι να μάθω κατά πόσο πάσχει ή όχι η σύνδεσή μου και γενικότερα να μάθω 5 πράγματα χρήσιμα. Αυτό στα γενικά.
Ειδικά τώρα, σε αυτά που γράφεις nutsis, κάντα πιο λιανά για μένα τα πράγματα. Τι σημαίνει να έχεις χαμηλό snr, τι "καθαρή γραμμή από άλλες συσκευές" (δεν έχω άλλη συσκευή εκτός του ρούτερ), καθώς και ποιό είναι το 20αρι μπουρί που ακόμα ψάχνω μες το σπίτι να το βρώ???
Για πες να αναλάβω δράση!
Πάντως δυο μέρες σερί παιχνίδια, τορεντ κτλπ, δεν είχα καμιά διακοπή.
p.s. Ρωτάμε να μαθαίνουμε, ούτε υπερφίαλοι ψωροπερήφανοι είμαστε (δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε-σιγά τα λάχανα για τα συρματάκια..), ούτε το "παίζουμε" καμπόσοι όπως ίσως υποθέτουν σιωπηλά κάποιοι.
Πάντως δυο μέρες σερί παιχνίδια, τορεντ κτλπ, δεν είχα καμιά διακοπή.
To SNR της forthnet στο downstream είναι κλειδωμένο από την εταιρία σε όλους στα 6dB.
Αρα μην το παιδευουμε αλλο αυτο το ζητημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.