FORTHNET/NOVA, το μεγαλείο σου!

εγω λεω να τους γραψω κανονικα και να απευθυνθω σε αλλη εταιρεια και εαν ερθουν απο forthnet να μην τους αφηνω καν να μπουν μεσα....και εαν θελουν ασ με παν στα δικαστηρια...οι ξεφτιλες

Last edited by a moderator:
Για ποια περιοχή μιλάμε; Ήταν αίτηση για νέα τηλεφωνική γραμμή; Δηλαδή δεν υπήρχε ποτέ γραμμή στη συγκεκριμένη διεύθυνση;

μιλαμε για πετρουπολη.υπηρχε γραμμη τηλεφωνου απο τον ιδιοκτητη του σπιτιου.εγω μολις το νοικιασα.και ο απο πανω εχει σταθερο τηλεφωνο εγω εκανα αιτηση για νεο αριθμο.

υπ`οψιν οτι εαν εχετε ηδη 3play και κανετε προσθηκη π.χ το Novacinemapack,δεν θα παρετε δωρο τα hd,γιατι θεωρουνται ενεργοποιημενα απο την πρωτη φορα που ξεκινησε το 3play σας.
εαν δεν εχετε κλεισει το 2μηνο του δωρεαν,θα συνεχιστει το υπολοιπο.δεν θα προστεθουν 2 μηνες επιπλεον,παρολο που αναβαθμισατε το πακετο σας.
εαν κανετε προσθηκη τα novasports που εχουν δωρο 12 μηνες hd και ειστε συνδρομητης ηδη 3 μηνες,θα παρετε δωρο 12-3=9 μηνες υπολοιπο.οχι 3+12,αλλα ουτε 12 απο την αρχη.δεν μηδενιζει το κοντερ δηλαδη..!
αυτην ηταν η εξηγηση που μου εδωσαν στο τηλεφωνο,οταν τους ρωτησα γιατι δεν εχουν ενεργοποιηθει ακομα οι 3 μηνες δωρεαν των adult.
"τα δωρα hd&adult ξεκινανε με την πρωτη φορα ενεργοποιησης του 3play.εαν γινει μετατροπη του πακετου,δεν γινεται ανανεωση..." μου ειπαν..

Όταν πρόκειται για νέο αριθμό, η καθυστέρηση συνήθως οφείλεται στον ΟΤΕ. Προσωπικά στους πελάτες μου πάντα προτείνω να βάζουν νέα γραμμή πρώτα από ΟΤΕ και μετά να κάνουν φορητότητα. Οι αιτήσεις των εναλλακτικών για νέες συνδέσεις εξυπηρετούνται ... όποτε.

Απάντηση: Re: FORTHNET/NOVA, το μεγαλείο σου!

σημερα μου ειπα οτι υπαρχει προβλημα στον βρογχο του οτε...δηλαδη?

Φίλος που ήθελε να ενεργοποιήσει full pack εκνευρίστηκε τόσο με την αναμονή που το ακύρωσε..

μετο το πρωινο το ακυρωσα και εγω...παρολο που εξηγησα στην αλητεια τους ,οτι εχω μωρο παιδι και ταξιδευω αρκετα και χρειαζομαι το τηλεφωνο, δεν νοιαστηκε κανεις παρα μονο να σε αφηνουν να περιμενεις με τις ωρες στο τηλεφωνο...μια ροχαλα στα μουτρα του διευθυντη τους θα ηταν οτι καλυτερο...οι υπαληλοι τι να σου κανουν και αυτοι...

Re: Απάντηση: FORTHNET/NOVA, το μεγαλείο σου!

Όσο και να καθυστερήσει κι ο ΟΤΕ, τρεις μήνες είναι πάρα πολλοί...
Δεν έχει κανένα λόγο να καθυστερεί η Forthnet να στείλει τις αιτήσεις στον ΟΤΕ για νέους βρόχους. Μπορεί ο φίλος δικαιολογημένα να τα έχει με την Forthnet αφού με αυτήν συναλλάσεται, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις (νέα γραμμή) η καθυστέρηση είναι 99% του ΟΤΕ.

Αυτό είναι αλήθεια.
Δεν ξέρω κατά πόσο ο οτε το κάνει επίτηδες για να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις στους άλλους πάροχους ή αν απλά δεν έχει αρκετούς τεχνικούς για να καλύψει τις ανάγκες εξυπηρέτησης των πελατών του, μιας και οι πάροχοι, ουσιαστικά είναι πελάτες του τους οποίους, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, δεν καίγεται να εξυπηρετήσει άμεσα.
Βέβαια ο καταναλωτής, όπως και το παιδί που έχει το πρόβλημα, δεν μπορεί να κάτσει να ασχοληθεί με όλα αυτά και λογικό είναι. Βλέπει ότι δεν εξυπηρετείται και αυτό τον ενοχλεί.
Πιστεύω πως αν είχε περισσότερο κόσμο ο οτε θα μπορούσε να εξυπηρετεί πιο γρήγορα τις αιτήσεις για νέες γραμμές, βρόγχους κλπ. αλλά στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί και με τις προσπάθειές του να μειώσει τα λειτουργικά κόστη δύσκολα θα σταματήσει την έξοδο των υπαλλήλων.

Αν όντως είναι πρόβλημα του Οτέ έπρεπε ο άνθρωπος να κάνει φασαρία για να του πουν τι φταίει;Και τι πρόβλημα είναι αυτό στον βρόχο που κρατά 3 μήνες;Ποιες οι ενέργειες της forthnet;Το εξήγησαν, και όλοι βγάζετε συμπεράσματα;Ένα τηλ. δεν μπορούσε να κάνει η forthnet και να του πει πως υπάρχει πρόβλημα;

Συνδρομητής 3play περίπου δυο έτη.Χθές στις 7 το απόγευμα 23/12 χτυπάει το σταθερό με απόκρυψη.
Καλησπέρα μου λέει είμαστε απο Forthnet και θέλουμε να σας κάνουμε δώρο 1 μήνα novacinema 1 μήνα novasports και απεριόριστα κινητά λόγω εορτών.
Ρωτάω χώρις κάποια αλλαγή στο συμβόλαιο μου?Ναι μου λέει είναι δώρο για πέιτε μου τον αριθμό ταυτότητας σας και το στάθερο σας.Οκ τα λεω και τέλος.Τη ψυλλιάζομαι και παίρνω σε δέκα λεπτά στο τηλεφωνικό τους κέντρο.
Μου λέει μην ανησυχείτε θα καταχωρήσω στη καρτέλα σας ότι δε θα γίνει καμμία αλλαγη στην υπηρεσία σας.
Σήμερα 24/12 13:41 μήνυμα στο κινητό μου (Η αίτηση σας καταχωρήθηκε επιτυχώς για τη πορεία της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ταδε ταδε...)
Τηλέφωνω άμεσα και μου λέει μην ανησυχείτε δε θα γίνει αλλαγή στην υπηρεσία σας άσχετα με τα μηνύματα που έχουν δρομολογηθεί.
13:50 νεο μηνυμα στο κινητό.
Η Forthnet σας ενημερώνει η μετάβολη που ζητήθηκε για την υπηρεσία σας με τηλ.αριθμο 2310...... έχει πραγματοποιηθεί.Ανοίγω τη TV και βλέπω novacinema 1 και novasports 1 ανοικτά.Ξαναπαίρνω τηλέφωνο και μου λέει οτι πρώτον δε μπόρω να ξέρω ποιός σας πήρε τηλέφωνο και δέυτερο για περαιτέρω διευκρινίσεις στείλτε mail στο [email protected].Τα συμπεράσματα δικά σας για το πως δουλεύει η Forthnet.Τα στοιχεία μου διαθέσιμα σε όποιον το επιθυμήσει.

Αν έχει γίνει από το τηλεφωνικό κέντρο της Forthnet τότε υπάρχει καταγραφή του τηλεφωνήματος.

Αλλά μάλλον στην έκανε κάποιος εξωτερικός συνεργάτης πωλητής και όχι η ίδια η εταιρεία..

Δεν είναι απαραίτητο οτι έγινε κάποια μεταβολή στην συνδρομή σου.

Κάθε καταχώρηση της φόρθνετ στο σύστημά της, αυτό το μήνυμα στέλνει. Δεν σημαίνει κάτι.
Είναι όντως χωριστά αιτήματα που πρέπει να επεξεργαστούν. Φαντάζομαι ότι κάθε αλλαγή, ακόμη και για δώρο, πρέπει να περαστεί στο σύστημα, συνεπως επειδή είναι αυτόματο σου λεει οτι έγινε μεταβολή στην υπηρεσία σου
(όντως έγινε.. και το δώρο μεταβολή είναι)

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

υπ`οψιν οτι εαν εχετε ηδη 3play και κανετε προσθηκη π.χ το Novacinemapack,δεν θα παρετε δωρο τα hd,γιατι θεωρουνται ενεργοποιημενα απο την πρωτη φορα που ξεκινησε το 3play σας.
εαν δεν εχετε κλεισει το 2μηνο του δωρεαν,θα συνεχιστει το υπολοιπο.δεν θα προστεθουν 2 μηνες επιπλεον,παρολο που αναβαθμισατε το πακετο σας.
εαν κανετε προσθηκη τα novasports που εχουν δωρο 12 μηνες hd και ειστε συνδρομητης ηδη 3 μηνες,θα παρετε δωρο 12-3=9 μηνες υπολοιπο.οχι 3+12,αλλα ουτε 12 απο την αρχη.δεν μηδενιζει το κοντερ δηλαδη..!
αυτην ηταν η εξηγηση που μου εδωσαν στο τηλεφωνο,οταν τους ρωτησα γιατι δεν εχουν ενεργοποιηθει ακομα οι 3 μηνες δωρεαν των adult.
"τα δωρα hd&adult ξεκινανε με την πρωτη φορα ενεργοποιησης του 3play.εαν γινει μετατροπη του πακετου,δεν γινεται ανανεωση..." μου ειπαν..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!