- 21 June 2006
- 5,454
είδαμε ... και τι δεν είδαμε ...
front loaded horns, back loaded, altec, jbl, goto, ale , western electric,
... fostex

είδαμε ... και τι δεν είδαμε ...
front loaded horns, back loaded, altec, jbl, goto, ale , western electric,
... fostex![]()
Γιατί μου αρέσει? Χρειάζομαι γιατρό?
όλων ???
ποιοί είναι οι όλοι??
''ολοι'' ειναι οσοι εχουν ακουσει και τα δύο:ernaehrung004:
όλων ???
ποιοί είναι οι όλοι??
Oσοι ενδιαφερόμενοι μπορώ να σας προμηθευσω ενα ζευγαρι (δωρεάν) να το διαπιστώσετε μόνοι σας
αναφερομαι στη κατηγορία 126-7, 108, 206-7-8 (δυστηχως δεν εχω δοκιμάσει 15'' fostex για να επεκταθώ και εκει
Μια σημείωση μονο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ οσο δελεαστική και να ειναι η πρόταση
και προφανώς απαγορευονται οι επεμβάσεις στη μαζα
Υ.Γ.1. Πλέον δεν χρειαζεται να την καπνίσετε για να την ακουσετε αγαπητε συνάδελφε:ADFADF1:
Υ.Γ.2. Την εχω καταβρεί με το θεμα Τζιμ, θεωρησε παρενθεση οτι αναφερω, αν ενδιαφερεται κανεις για την προταση μου με πμ
όλων ???
ποιοί είναι οι όλοι??
όσο για τις μπανάνες ισχύει το περί ορέξεως , άλλοι τη βρισκουν με βοτάνια που μεταξύ μας δεν ακούγονται ....
Έλα ντε, ποιοί όλοι?
στο διαδύκτιο "όλοι" για φόστεξ κάνουν λόγο (μιλάμε πάντα για fullrange μεγάφωνα) ειδικά με το 126 .
Εκτός βέβαια κι αν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έχουνε μαύρα μεσάνυχτα και ανακαλύψαμε εμείς εδώ τον τροχό![]()
[off-topic] Δεν θα ειχα πλακα αν κανονιζοταν μια συναντηση και συγκριση με διαφορες τετοιες μοναδες; Παντα με συνοδεια αλκοολ βεβαια :ernaehrung004: [/off-topic]
Ελεύθερα μπορείτε να κανονίσετε οτι γουστάρετε και με όποια συνοδεία θέλετε.
Να βγάλετε και πόρισμα και να μας πείτε και μας, αλλά το ερώτημα γιατι τόσος ντόρος στο διαδύκτιο για το 126, θα το απαντήσετε?
Απλή απορία εκφράζω .....
Έλα ντε, ποιοί όλοι?
στο διαδύκτιο "όλοι" για φόστεξ κάνουν λόγο (μιλάμε πάντα για fullrange μεγάφωνα) ειδικά με το 126 .
Εκτός βέβαια κι αν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έχουνε μαύρα μεσάνυχτα και ανακαλύψαμε εμείς εδώ τον τροχό![]()
Βρε γιατι τα "παιρνεις"; :ernaehrung004:
Και εγω BIB με 126 εχω και ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος :Banane0:
Για το "αθλητικον" του πραγματος (και τις μπυρες :ADFADF1το προτεινα.
Ρε τζιμακο εσυ δεν ησουν που σε ειχα βάλει σπίτι να λες και να το επαναλαμβάνεις οτι αυτά που λέω ειναι καλύτερα από τα επίσης δικά μου και δικά σου fostex?
μωρε μας δουλευεις
αυτό που σε ελεγα ηταν ''θελω να τα ακούω, ξαναπέστο''
αλλά αστο ακου με fostex
Δεν μπορώ να πω οτι σε καταλαβαίνω , αλλά δεν πειράζει.
Με φόστεξ, ναι , άλλως τε δήλωσα κουφός και άσχετος (όπως και ένα σωρό άλλοι παγκοσμίως) , οπότε δεν τίθεται θέμα.
o σωρός σε παγκόσμιο επίπεδο δεν ειναι και καμια σημαντική ποσότητα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.