Fostex chat {split from οφθαλμόλουτρο ....}

Re: οφθαλμόλουτρο ....

... fostex:grinning-smiley-043

σωστός ......

fostex !! :2thumb22sup:

από τα ελάχιστα που μπορείς να πάρεις τόσο καλό ήχο με τόσο λίγα λεφτά ....., τουλάχιστον στα full έστω wide (για κάποιους) range μεγάφωνα .....

Γιατί μου αρέσει? Χρειάζομαι γιατρό?

οχι ρε
σου αρεσει γιατι ειναι ρεφλέξ:flipout::flipout::flipout:

fostex???:Banane0::Banane0:
σιγά τις μπανανες
γνωρίζω τουλάχιστον μία εταιρία με οικονομικότερα μεγαφωνα που παιζουν σαφως καλύτερα
κατα την αποψη ολων

όλων ???

ποιοί είναι οι όλοι??

όσο για τις μπανάνες ισχύει το περί ορέξεως , άλλοι τη βρισκουν με βοτάνια που μεταξύ μας δεν ακούγονται ....

''ολοι'' ειναι οσοι εχουν ακουσει και τα δύο:ernaehrung004:

ποιό φόστεξ ?? σε τι σχεδίαση?? σωστή κατασκευή ?? σε τι χώρο ?? έπαιξε κουρτίνα ?? κλπ κλπ κλπ

άστο ....

για μένα ισχύει αυτό που είπα παραπάνω, οτι τα φόστεξ είναι δλδ από τις ελάχιστες περιπτώσεις που μπορείς με λίγα λεφτά να πάρεις πολύ καλό ήχο, άσε που με την γκάμα των φόστεξ έχεις πληθώρα σχεδιαστικών / κατασκευαστικών επιλογών ....

τεσπα

μη βρωμίζουμε και το νήμα
:2thumb22sup:

Oσοι ενδιαφερόμενοι μπορώ να σας προμηθευσω ενα ζευγαρι (δωρεάν) να το διαπιστώσετε μόνοι σας
αναφερομαι στη κατηγορία 126-7, 108, 206-7-8 (δυστηχως δεν εχω δοκιμάσει 15'' fostex για να επεκταθώ και εκει
Μια σημείωση μονο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ οσο δελεαστική και να ειναι η πρόταση
και προφανώς απαγορευονται οι επεμβάσεις στη μαζα

Υ.Γ.1. Πλέον δεν χρειαζεται να την καπνίσετε για να την ακουσετε αγαπητε συνάδελφε:ADFADF1:

Υ.Γ.2. Την εχω καταβρεί με το θεμα Τζιμ, θεωρησε παρενθεση οτι αναφερω, αν ενδιαφερεται κανεις για την προταση μου με πμ

Last edited:

όλων ???

ποιοί είναι οι όλοι??

Έλα ντε, ποιοί όλοι?

στο διαδύκτιο "όλοι" για φόστεξ κάνουν λόγο (μιλάμε πάντα για fullrange μεγάφωνα) ειδικά με το 126 .

Εκτός βέβαια κι αν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έχουνε μαύρα μεσάνυχτα και ανακαλύψαμε εμείς εδώ τον τροχό :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Oσοι ενδιαφερόμενοι μπορώ να σας προμηθευσω ενα ζευγαρι (δωρεάν) να το διαπιστώσετε μόνοι σας
αναφερομαι στη κατηγορία 126-7, 108, 206-7-8 (δυστηχως δεν εχω δοκιμάσει 15'' fostex για να επεκταθώ και εκει
Μια σημείωση μονο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ οσο δελεαστική και να ειναι η πρόταση
και προφανώς απαγορευονται οι επεμβάσεις στη μαζα

Υ.Γ.1. Πλέον δεν χρειαζεται να την καπνίσετε για να την ακουσετε αγαπητε συνάδελφε:ADFADF1:

Υ.Γ.2. Την εχω καταβρεί με το θεμα Τζιμ, θεωρησε παρενθεση οτι αναφερω, αν ενδιαφερεται κανεις για την προταση μου με πμ

όλων ???

ποιοί είναι οι όλοι??

όσο για τις μπανάνες ισχύει το περί ορέξεως , άλλοι τη βρισκουν με βοτάνια που μεταξύ μας δεν ακούγονται ....

Έλα ντε, ποιοί όλοι?

στο διαδύκτιο "όλοι" για φόστεξ κάνουν λόγο (μιλάμε πάντα για fullrange μεγάφωνα) ειδικά με το 126 .

Εκτός βέβαια κι αν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έχουνε μαύρα μεσάνυχτα και ανακαλύψαμε εμείς εδώ τον τροχό :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

[off-topic] Δεν θα ειχα πλακα αν κανονιζοταν μια συναντηση και συγκριση με διαφορες τετοιες μοναδες; Παντα με συνοδεια αλκοολ βεβαια :ernaehrung004: [/off-topic]

[off-topic] Δεν θα ειχα πλακα αν κανονιζοταν μια συναντηση και συγκριση με διαφορες τετοιες μοναδες; Παντα με συνοδεια αλκοολ βεβαια :ernaehrung004: [/off-topic]

Ελεύθερα μπορείτε να κανονίσετε οτι γουστάρετε και με όποια συνοδεία θέλετε.
Να βγάλετε και πόρισμα και να μας πείτε και μας, αλλά το ερώτημα γιατι τόσος ντόρος στο διαδύκτιο για το 126, θα το απαντήσετε?

Απλή απορία εκφράζω .....

Ελεύθερα μπορείτε να κανονίσετε οτι γουστάρετε και με όποια συνοδεία θέλετε.
Να βγάλετε και πόρισμα και να μας πείτε και μας, αλλά το ερώτημα γιατι τόσος ντόρος στο διαδύκτιο για το 126, θα το απαντήσετε?

Απλή απορία εκφράζω .....

Βρε γιατι τα "παιρνεις"; :ernaehrung004:
Και εγω BIB με 126 εχω και ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος :Banane0:

Για το "αθλητικον" του πραγματος (και τις μπυρες :ADFADF1:) το προτεινα.

Έλα ντε, ποιοί όλοι?

Ρε τζιμακο εσυ δεν ησουν που σε ειχα βάλει σπίτι να λες και να το επαναλαμβάνεις οτι αυτά που λέω ειναι καλύτερα από τα επίσης δικά μου και δικά σου fostex?
ή δεν θυμάσαι?:flipout::flipout:
Σπιτι σου που τα ξαναπήγαμε το ιδιο δεν ελεγες?
Μπας και μας δουλεύεις?:Banane0::Banane0:

Βρε γιατι τα "παιρνεις"; :ernaehrung004:
Και εγω BIB με 126 εχω και ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος :Banane0:

Για το "αθλητικον" του πραγματος (και τις μπυρες :ADFADF1:) το προτεινα.

Βρέ συ, δε τα "παίρνω".

Και ουτε βέβαια θα υποστηρίζω οτι το ΒΙΒ126 είναι το θεικό ηχείο.
Αλίμονο τότε τι να πούμε για τόσες κατασκευές και μεγάφωνα που βάλαμε στα προηγούμενα μηνύματα.

Ούτε ΤΑΔ ούτε ΓΟΤΟ είναι αλλά για το κατοστάρικο που τιμώνται είναι πολύ καλή περίπτωση.

Όπου και να πας να διαβάσεις στο νετ, τα ίδια λένε .....

Ρε τζιμακο εσυ δεν ησουν που σε ειχα βάλει σπίτι να λες και να το επαναλαμβάνεις οτι αυτά που λέω ειναι καλύτερα από τα επίσης δικά μου και δικά σου fostex?

Αφού με είχες βάλει βρε "να το λέω και να το επαναλαμβάνω", οκ δεν σου χάλασα το χατήρι και ούτε τώρα θα στο χαλάσω.

Τα δικά μου παίξαν χάλια και τα δικά σου θεικά.

Οκ τώρα ?

θα το ξαναπώ,

για μένα τα φόστεξ είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που με λίγα λεφτά μπορείς να πάρει πολύ καλό ήχο, η γκάμα τους δε, είναι τόσο μεγάλη που σου δίνει πολλές σχεδιαστικές/κατασκευαστικές επιλογές ...

μάλιστα μερικά μεγάφωνα (όπως το 126, το 206, το 208es κα) χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στην παγκόσμια diy κοινότητα (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον όρο) .....

σύγκριση με άλλα?? Imho δεν υπάρχει κανένας λόγος ....

μωρε μας δουλευεις
αυτό που σε ελεγα ηταν ''θελω να τα ακούω, ξαναπέστο''
αλλά αστο ακου με fostex

μωρε μας δουλευεις
αυτό που σε ελεγα ηταν ''θελω να τα ακούω, ξαναπέστο''
αλλά αστο ακου με fostex

Δεν μπορώ να πω οτι σε καταλαβαίνω , αλλά δεν πειράζει.
Με φόστεξ, ναι , άλλως τε δήλωσα κουφός και άσχετος (όπως και ένα σωρό άλλοι παγκοσμίως :grinning-smiley-043) , οπότε δεν τίθεται θέμα.

Δεν μπορώ να πω οτι σε καταλαβαίνω , αλλά δεν πειράζει.
Με φόστεξ, ναι , άλλως τε δήλωσα κουφός και άσχετος (όπως και ένα σωρό άλλοι παγκοσμίως :grinning-smiley-043) , οπότε δεν τίθεται θέμα.

o σωρός σε παγκόσμιο επίπεδο δεν ειναι και καμια σημαντική ποσότητα