Fostex chat {split from οφθαλμόλουτρο ....}

Καθώς τα μηνύματα περί fostex γίνονταν σταδιακά όλο και περισσότερα τα έκανα split από το θέμα οφθαλμόλουτρο.

Καθώς τα μηνύματα περί fostex γίνονταν σταδιακά όλο και περισσότερα τα έκανα split από το θέμα οφθαλμόλουτρο.

Κακώς, έπρεπε να τα διαγράψεις εντελώς.
Δεν θα έχανε και τίποτα το σημαντικό η diy κοινότητα .....

Ούτε βέβαια είχα πρόθεση να ανοίξω θέμα για τα φόστεξ.

Anyway .....

:D Χαλαρώστε
Καλοκαιράκι μπανάνα σπλίτ και αποτοξίνωση.

πάντως υπάρχουν και άλλα μεγάφωνα ανταγωνιστικά των φοστεξ

audio nirvana, hemp κάτι (νομίζω οτι η αρχική εταιρεία χρεοκόπησε και δεν είμαι σίγουρος πως λέγονται τώρα πια), visaton (ειδικά το bg20 με τιμή κυριολεκτικά χώμα στα 25 εούρα !!!), ciare (όπως το PH250 Που όμως είναι wide range) ...

και κάποια άλλα
http://www.spectrumaudio.de/

Last edited:

audio nirvana, hemp κάτι (νομίζω οτι η αρχική εταιρεία χρεοκόπησε και δεν είμαι σίγουρος πως λέγονται τώρα πια), visaton (ειδικά το bg20

To άκουσες μπρέ τελικά το visaton?

audio nirvana, hemp κάτι (νομίζω οτι η αρχική εταιρεία χρεοκόπησε και δεν είμαι σίγουρος πως λέγονται τώρα πια), visaton (ειδικά το bg20 με τιμή κυριολεκτικά χώμα στα 25 εούρα !!!), ciare (όπως το PH250 Που όμως είναι wide range) ...

και κάποια άλλα
http://www.spectrumaudio.de/

Α μπραβο, τετοια θελω να ακουω, εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου οταν ελεγα να δουμε διαφορα μεγαφωνα. :award:

Να πειτε εσεις δλδ μπας και μαθουμε και εμεις (εγω) :ernaehrung004:

Και φυσικα αν καποιος τα εχει χρησιμοποιησει, με τι υλοποιηση κλπ.

Γιαααα ξεκινατε τρελα αγορια...

(ουφφφφφ αυτη τη ζεστη δεν την παλευω με τιποτα...)

To άκουσες μπρέ τελικά το visaton?

ναι , αλλά σε καμπίνα που είχε υπολογιστεί για τα φοστεξ 207,

δεν ήταν κακό χωρίς όμως να είναι και τίποτα το εξαιρετικό,

για τα λεφτά του (στον τόμαν έχει 25 γιούρια) όμως - και σε μία καλά μελετημένη καμπίνα νομίζω οτι το αποτέλεσμα θα είναι αξιοπρεπέστατο (ξαναλέω ... για τα λεφτά του) ...

ναι , αλλά σε καμπίνα που είχε υπολογιστεί για τα φοστεξ 207,

δεν ήταν κακό χωρίς όμως να είναι και τίποτα το εξαιρετικό,

για τα λεφτά του (στον τόμαν έχει 25 γιούρια) όμως - και σε μία καλά μελετημένη καμπίνα νομίζω οτι το αποτέλεσμα θα είναι αξιοπρεπέστατο (ξαναλέω ... για τα λεφτά του) ...

έτσι ακριβώς....

Α μπραβο, τετοια θελω να ακουω, εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου οταν ελεγα να δουμε διαφορα μεγαφωνα. :award:

Πολύ καλά τότε, μαζέψτε μερικά παρόμοια ( ~ ίδια χαρακτηριστικά -τιμή - μέγεθος) βάλτε τα σε μια κοινή μπάφλα (κατα το IEC πρότυπο, ας πούμε, κάνετε ένα ψάξιμο να βρήτε τις ακριβείς διαστάσεις) και ακούστε.

Την ΒΙΒ καμπίνα σας τη δίνω αν υπάρχει κάτι με παρόμοια χαρακτηριστικά με το 126.

Δεν θα πάρετε βέβαια σε καμία περίπτωση το 100% απο κάθε μεγάφωνο, αλλά πάνω - κάτω θα καταλάβετε τι περίπου μπορεί να κάνει το καθένα .....

Γιατι βρε Δημητρη λες "παρτε", γιατι να μην ειναι "παρουμε";

Να περασουμε καλα ειναι το ζητουμενο ωρε συναδελφε (τουλαχιστον οπως θελω να πιστευω εγω και να το εχω στο αμυαλο μυαλο μου). Δεν υπαρχει καμια αντιπαραθεση, ειμαι σιγουρος οτι το καταλαβαινεις.

Και σου λεω, και εγω, fostex εχω, αλλα δεν θελω να τα "χαραμισω" σε μ@λ@κοπροτζεκτ που μπορει να μου ερθουν στο μυαλο.
Να μην ξερω φτηνοτερα μοντελα με καποιο σχετικα αξιοπρεπη ηχο;
Και αφου εδω μεσα υπαρχει αρκετη εμπειρια, και trial and error, πρεπει και εγω να κανω τα ιδια πειραματα, και ισως και τα ιδια λαθη;
Γιατι να μην μαθω απο εσας που, αντικειμενικα, ξερετε καλυτερα;

Αν παλι σκεφτομαι κατι λαθος πες μου.

:ernaehrung004:

Last edited:
Γιατι βρε Δημητρη λες "παρτε", γιατι να μην ειναι "παρουμε";

Θέμα χρόνου μπρέ, ούτε το κινεζάκι δεν πρόλαβα να ακούσω.
Ακόμα ακόμα "παλαιώνει" μέσα σε μια κούτα περιμένοντας να βρω λίγο χρόνο.

Ευχαρίστως πάντως να συμμετέχω (μπορώ ακόμα και να φιλοξενίσω το πείραμα στο χώρο μου) αν συμπέσουν οι χρόνοι μας ....

Θέμα χρόνου μπρέ, ούτε το κινεζάκι δεν πρόλαβα να ακούσω.
Ακόμα ακόμα "παλαιώνει" μέσα σε μια κούτα περιμένοντας να βρω λίγο χρόνο.

Ευχαρίστως πάντως να συμμετέχω (μπορώ ακόμα και να φιλοξενίσω το πείραμα στο χώρο μου) αν συμπέσουν οι χρόνοι μας ....

:ADFADF1: :ernaehrung004:

χρόνος???

εδώ και 10 μέρες αναζητώ κενό για να ασχοληθώ με τα κολαούζα στις ψύκτρες του ζεν .....

αύριο μου έρχονται και κάτι σασί αλουμινίου για κάποιες άλλες βρωμοδουλειές,

περιμένουν και οι καμπίνες των ηχείων στοκάρισμα και βάψιμο ....

θα πάρω ένα αιπόντι τελικά να ησυχάσω :smash:

χωριανοι δε σχολιαζετε λιγουλακι κ τα σπικομ μιας κ ειναι τα μονα που βρισκω Ελλαδα...

χωριανοι δε σχολιαζετε λιγουλακι κ τα σπικομ μιας κ ειναι τα μονα που βρισκω Ελλαδα...

Καλά παίζουν όσες τις περισότερες φορές φορές που τ ακουσα, ειδικά τα καφέ τα κεραμικά (?) τώρα όμως δεν υπάρχουν - έχουν καταργηθεί αν δεν κάνω λάθος.
Σε μία περίπτωση μόνο ματώσανε τ αυτιά μας, αλλά πολλά μπορεί να είχαν πάει λάθος τότε.