- 21 June 2006
- 5,454
Καθώς τα μηνύματα περί fostex γίνονταν σταδιακά όλο και περισσότερα τα έκανα split από το θέμα οφθαλμόλουτρο.
έτσι είναι τα φόστεξ
άτακτα
δημιουργούν θέμα εκεί που δεν το περιμένεις ......
πάντως υπάρχουν και άλλα μεγάφωνα ανταγωνιστικά των φοστεξ
audio nirvana, hemp κάτι (νομίζω οτι η αρχική εταιρεία χρεοκόπησε και δεν είμαι σίγουρος πως λέγονται τώρα πια), visaton (ειδικά το bg20
πάντως υπάρχουν και άλλα μεγάφωνα ανταγωνιστικά των φοστεξ
audio nirvana, hemp κάτι (νομίζω οτι η αρχική εταιρεία χρεοκόπησε και δεν είμαι σίγουρος πως λέγονται τώρα πια), visaton (ειδικά το bg20 με τιμή κυριολεκτικά χώμα στα 25 εούρα !!!), ciare (όπως το PH250 Που όμως είναι wide range) ...
και κάποια άλλα
http://www.spectrumaudio.de/
To άκουσες μπρέ τελικά το visaton?
ναι , αλλά σε καμπίνα που είχε υπολογιστεί για τα φοστεξ 207,
δεν ήταν κακό χωρίς όμως να είναι και τίποτα το εξαιρετικό,
για τα λεφτά του (στον τόμαν έχει 25 γιούρια) όμως - και σε μία καλά μελετημένη καμπίνα νομίζω οτι το αποτέλεσμα θα είναι αξιοπρεπέστατο (ξαναλέω ... για τα λεφτά του) ...
Α μπραβο, τετοια θελω να ακουω, εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου οταν ελεγα να δουμε διαφορα μεγαφωνα. :award:
Γιατι βρε Δημητρη λες "παρτε", γιατι να μην ειναι "παρουμε";
Θέμα χρόνου μπρέ, ούτε το κινεζάκι δεν πρόλαβα να ακούσω.
Ακόμα ακόμα "παλαιώνει" μέσα σε μια κούτα περιμένοντας να βρω λίγο χρόνο.
Ευχαρίστως πάντως να συμμετέχω (μπορώ ακόμα και να φιλοξενίσω το πείραμα στο χώρο μου) αν συμπέσουν οι χρόνοι μας ....
χωριανοι δε σχολιαζετε λιγουλακι κ τα σπικομ μιας κ ειναι τα μονα που βρισκω Ελλαδα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.