Fostex H/phones

Ωωωω... θα τα ακροαστώ επιτοπίως!!!!
Καλώς τα δέχτηκες.
Πώς επηρρεάστηκε ο ήχος στα συγκεκριμένα;

Ευχαριστώ Αντώνη!

Είναι δύσκολο να περιγράψω τι αίσθηση έχουν... είναι το μαλακότερο δέρμα που έχω πιάσεις στα χέρια μου...

Βοηθούν να γίνει το ακουστικό πιο αναπαυτικό... αλλά κυριότερα τακτοποιούν τον ήχο... σφιχτότερα μπάσα, καλύτερη ανάλυση, μια αίσθηση ότι το ακουστικό είναι λίγο πιο μαλακό, ενώ ταυτόχρονα έχει περισσότερη ανάλυση... πιθανόν να έχει επέμβει και την μεσαία περιοχή... αυτό δεν μπορώ να το καθορίσω... και δεν έχω διάθεση να κάνω δοκιμές μπαζοβγάζοντας τα... ήταν εξαιρετικά δύσκολο να τα περάσω επάνω, φοβούμενος μην σκίσω το ντελικάτο δέρμα, ή να ξηλώσω τα λεπτεπίλεπτα γαζιά...

ένα ριβιού: http://noblehifi.blogspot.co.uk/2013/02/old-dog-new-pads-review.html συμφωνώ σε όσα λέει...

Χρηστο, γιατι δεν βαζεις ενα θερμοσυστελομενο στα twisted καλωδιακια?

και ενα τετοιο για απολυτα επαγγελματικο φινιρισμα ?

Αυτά εδώ είναι τα καλά για ακουστικά... http://www.audiophonics.fr/bulk-cables-wiring-accessories-c-124_66.html

...αλλά δεν είχα παραγγείλει, και τώρα δεν θέλω να κόψω πάλι ή να ξεκολλήσω...

Θα βρω εκείνα που ανοίγουν με βίδα και σε δύο τμήματα και το κλείνεις με την βίδα χωρίς να κόψεις κάτι...

παντως πολυ μουρατα εχουν γινει. δειχνουν για ακουστικα αλλου price range

Απάντηση: Re: Fostex H/phones

[οφ τόπικ]Αγαθοκλή καλώς μας επέστρεψες[οφ τόπικ]

Η κατάσταση μας έχει πεθάνει στη δουλειά, ακούω μουσική κυρίως με ακουστικά. Έτσι στράφηκα σε αυτό το νήμα και ποιους συναντώ; Την αφρόκρεμα. Συγγνώμη για το οφ τόπικ. Κάπως επιχείρησα να το μπαλώσω.

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί η νέα σειρά

βελτιώσεις κυρίως για να είναι πιο αναπαυτικά, αλλά και έχει τιουναρισμένα driver που παίζουν καλύτερα από τα παλαιά μοντέλα.

Φαίνεται ότι έχουν ενσωματώσει κάποιες από τις μόντες.

Ένα σχετικά οικονομικό ακουστικό με καλό ήχο και πολλές προοπτικές.

Ο Juno (που είναι φαρμακείο) τα έχει τα 155 ευρώ συν μεταφορικά ακόμα και στην τσιμπημένη τιμή αυτή είναι ευκαιρία κατά την άποψη μου

http://www.innerfidelity.com/conten...nd-t20rp-mk3-line-refresh#ZkHgfqTyQHlJoeUZ.97

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρώτες εντυπώσεις ότι είναι τονικά αρκετά καλύτερα από τα μκ2... υπάρχουν και μετρήσεις

Χωρίς να τα έχω ακούσει (θα τα ακούσω πολύ σύντομα ίσως και μέσα στην βδομάδα) είναι για μένα ο μονόδρομος στην χαμηλή κατηγορία.

Oι μετρήσεις δεν ειναι καθόλου άσχημες, κοντα σε αυτες κατα πολυ ακριβοτερων planar ακουστικων, ισως με μια μικρη ασάφεια στο χαμηλο σε σχεση με πιο ακριβά μοντελα και με μια μικρή και παλι προβολή στις μεσαίες. Για την τιμη τους απλα εξαιρετικά!

Μετά από καλές συμβουλές καλών φίλων (παρόντων και στο παρόν νήμα :p) στην καλή κοπελιά μου για ένα καλό δώρο γιορτής, κατέληξα ο ευτυχής ιδιοκτήτης των παρακάτω (το μαντέψατε) καλών ακουστικών:

2015-11-01 16.52.52 (Large).jpg

Για την ώρα έχω διαπιστώσει (ομολογουμένως πολύ εύκολα) 2 πράγματα:

1) Είναι μακράν ότι καλύτερο έχει περάσει από την κυριότητά μου, όσο αφορά ακουστικά. Αυτό είναι πολύ εύκολο, μιας και δεν είμαι head-fier οπότε ακουστικά είχα να αγοράσω κοντά 10 χρόνια και τότε δεν πρέπει να είχα δώσει πάνω από 50 .

2) Χρειάζονται ενισχυτή. 50Ω με ευαισθησία 92db και μέγιστη πρόσληψη ισχύος 3W.. Challenge accepted! :D

Καλορίζικα Καλοάκουστα Δημήτρη!! εγώ θα τα ακούσω σε λίγο (έπεισα και άλλον να τα πάρει χχεχεχεχεχεχεχε...) -bye-