Fostex TH-7B & Beyerdynamic DT 770LE

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,746
Αθήνα
Μόλις πριν απο λίγο παρέλαβα τα δυο καινουρια μου ακουστικά!
Οι φωτο δεν ειναι κ οτι καλύτερο αλλά ειναι απο κινητο οπότε...
Εντυπώσεις μετά απο λίγες μερες....
Το μόνο που εχω να πω με μονο λίγη ωρα ακροασης τα Fostexακια στα 66 (χωρις μτφ) είναι μάλλον κελεπουρια... ειδωμεν!!!

IMG_20121224_180240.jpgIMG_20121224_180404.jpgIMG_20121224_180613.jpgIMG_20121224_180915.jpgIMG_20121224_180933.jpgIMG_20121224_180942.jpgIMG_20121224_181506.jpg

Attachments

• IMG_20121224_180555.jpg
    IMG_20121224_180555.jpg
    35.7 KB · Views: 303
  • IMG_20121224_180938.jpg
    IMG_20121224_180938.jpg
    62.9 KB · Views: 305
Καλοριζικα Μιχαλη και καλες μουσικες αποδρασεις με τα νεα σου ακουστικα!

Αναμενουμε και εντυπωσεις,αλλα μη βιαστεις οπως εκανα εγω με τα sony mdr 1r. Δωσε τους το χρονο τους. :-)

Καλοριζικα Μιχαλη και καλες μουσικες αποδρασεις με τα νεα σου ακουστικα!

Αναμενουμε και εντυπωσεις,αλλα μη βιαστεις οπως εκανα εγω με τα sony mdr 1r. Δωσε τους το χρονο τους. :-)

Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη... οχι δεν εχω σκοπο να βιαστώ... απλά ανεφερα την εντελώς πρώτη εντυπωση απο τα fostex λογω της τιμής τους... τα ειχα βαλει καιρο στο ματι αλλά δεν ηθελα να δωσω 86 για αυτα (μαζι με μτφ) αλλα τωρα που στην συνολική παραγγελία δεν πληρωσα μεταφορικά νομιζω πως αξιζουν 100% τα λεφτα τους!
Για περισσότερα και για τα δυο ζευγαρια λίγες μερες!!!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

ναι μόνο που πλέον ειναι πλαστικός, λεπτός, ορθογωνιος και έχει και μια μαγνητική ταινια στο πίσω μέρος .. :)

Γιατι δεν προτιμησες τα Τ50p που έχουν τη τεχνολογία tesla και πρόσφατα βραβεύτηκαν;

Γιατί όταν είχε τύχει να τους κάνω μια ομολογουμένως εξαιρετικά σύντομη ακρόαση (δεν θυμάμαι αν ήταν τα 50ρ ή τα 1350) δεν μου έκαναν κλικ.... βεβαία μπορεί να κάνω κ λάθος!

κάνεις μεγάλο λάθος για τα Τ50rp... αλλά σε συγχωρούμε... :flipout:

Μεγειά σου καλορίζικα και καλοάκουστα!!! -bye-

ΥΓ. Αν κάποιος από την στενή παρέα, παραγγέλνει από thomann παρακαλώ να παίρνει και κανά τηλέφωνο μεταξύ μας για τις προθέσεις του, διότι ήθελα μερικά ανταλλακτικά και μικροπράγματα, τα οποία δεν αξίζουν τα μεταφορικά...:ears:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :merrychristmas::4616::happynewyearblue:

Χρόνια πολλά και καλορίζικααααααααααα!!!!!!!
Θέλω εντυπώσεις για τα 770 ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!

κάνεις μεγάλο λάθος για τα Τ50rp... αλλά σε συγχωρούμε... :flipout:

Μεγειά σου καλορίζικα και καλοάκουστα!!! -bye-

ΥΓ. Αν κάποιος από την στενή παρέα, παραγγέλνει από thomann παρακαλώ να παίρνει και κανά τηλέφωνο μεταξύ μας για τις προθέσεις του, διότι ήθελα μερικά ανταλλακτικά και μικροπράγματα, τα οποία δεν αξίζουν τα μεταφορικά...:ears:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :merrychristmas::4616::happynewyearblue:
Να είσαι καλά Χρήστο σε ευχαριστώ!
Να σου πω την αλήθεια ήταν αρκετά παρορμητική κίνηση η αγορά και δεν έτσι δεν ειδοποίησα γιατί γενικώς το έχω στο μυαλό μου αυτό που λες...
Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε κ από κοντά...
Χρονιά σου πολλά και όμορφα...

Μιχάλη συνονόματε, ακούραστος ο Άη Βασίλης και φέτος! :laugh:
Και μάλιστα τώρα έκανε στάση από Γερμανία... :rolleyes:

Για τα Fostex, αν βγουν καλά κι' εγώ ενδιαφέρομαι. Χρειάζομαι ένα ζευγάρι ακόμα ακουστικά στη μεσαία καηγορία.
Κάποια στιγμή να συνεννοηθούμε οι ενιαφερόμενοι... :4624:

Παιδιά τα "μικρά" οσο τα ακουω νομιζω πως ειναι εξαιρετικά για τα χρήματά τους... δωστε μου λιγο χρόνο για πιο αναλυτικές εντυπώσεις...

Σε περίπτωση που κινηθεί η παρέα για ομαδική αγορά fostex ειδοποιάτε

Εγω εχω απορια να ακουσω εντυπωσεις και σχολια για τα 770 LE.

επειδη σκεφτομαι και εγω να μπω στο χωρο των ακουστικων εαν κανετε power buy σας παρακαλω πολυ να μο στειλετε πμ για να παρω μερος .
ευχαριστω εκ των προτερων και χρονια πολλα !!!

Παιδιά σορυ που καθυστερώ τις εντυπώσεις για τα le αλλά θέλω να κατσω κάποια στιγμή να γράψω εχοντας λίγο χρόνο ώστε να οργανώσω τις σκέψεις μου καλά! Τώρα λόγω των ημερών περισσότερο μπαίνω από το κινητό δίκτυο ...

Λοιπον κυριοι οι πρώτες εντυπωσεις μου απο τα DT 770LE επιγραμματικά:

1) Εφαρμογή: Τα πιο ανετα ακουστικά που εχω φορέσει. Μπορώ να τα φοράω χωρις κουραση περισσότερο απο όλα τα ακουστικά που εχω!
2) Μεσοϋψηλές - υψηλές: Πολύ λεπτομερείς, αναλυτικές και αέρινες χωρις καθολου "γρέζι" (grain) και χωρίς σε καμια μα καμια περίπτωση να γινονται κουραστικές ή σκληρές και με αρκετό σωμα ωστε να μην τις πεις λεπτές.
3) Μεσαίες: Σαφως και ειναι παρουσες σε εναν ακρως ικανοποιητικό βαθμό αλλα ανάλογα με την ηχογράφηση μπορουν να ακουστουν κάπως απόμακρες... Σε καμια περίπτωση δεν τις λες "μπροστά" "in your face". Ειναι απο παρουσες εως κάπως πισω. Σε γενικές γραμμες αυτο το χαρακτηριστικό -ο "μπροστά" ηχος- προσωπικά μου αρεσει στον ηχο και για αυτό άλλωστε μου αρεσουν και τόσο πολύ τα HD25 1-II αλλα απο την άλλη και η παρουσιαση των 770LE δεν ειναι καθολου ασχημη, και μάλλον ταιριάζει με την άερινη υψηλή περιοχή! Οι φωνες κατα περίπτωση μπορουν να ακουστουν πιο πισω απο οσο θα ήθελα. Εννοώ δλδ πως το χαρακτηριστικό αυτο των μεσαιων γινεται πιο εμφανες στις φωνες και μάλλον περισσότερο στις γυναικειες (αυτο με μια επιφυλαξη)!!
4) Χαμηλές: Παρουσες, μπόλικες ρε παιδι μου... πολυ πιο μπόλικες απο τα AKG μου, ελαφρώς υπολεγχόμενες, αλλα οχι τόσο που να σε αποσπουν απο την μουσική απόλαυση... σαφως και θα τις ηθελα πιο ελεγχόμενες βεβαια...
5) Στερεοφωνική απεικόνηση: Ως κλειστό ακουσικό σαφως σου δινουν την εντυπωση πως όλα εξελίσονται μέσα στο κεφάλι σου και όχι γυρω απο αυτο.. οπως κάποια ανοιχτά -αν κ ισως αυτό να μην θεωρειται και εντελως ακριβες απο κάποιους για κάποια ακουστικα βλεπε K/Q701-702! Απο την άλλη υπάρχει ικανοποιητικός διαχωρισμός των οργάνων και ποτέ δεν νιωθεις να υπάρχει συνωστισμός :) ..
6) Ταχυτητα: Σαφως δεν τα λες και τα πιο "γρήγορα" ακουστικά αλλά ουτε και "αργά" εχουν μια φυσική ατακα και αποσβεση που -εκτος απο το χαμηλό οπως ειπα πριν- συμβάλει στον γενικότερο "ανετο" χαρακτηρα των ακουστικών!!
7) Ηχοχρώματα: Πολύ ακριβή! Ολα τα οργανα ακουγονται με φυσικότητα και χωρις καθόλου τεχνιτή υφη!
Aυτά σε γενικές γραμμες και με την σχετικά περιορισμένη χρηση που τους εχω κάνει μεχρι τωρα!

Αν διάβαζα ολα αυτά που εγραψα πιο πάνω ισως και να μην μου κινουσαν το ενδιαφέρον σαν ακουστικά αλλα ακούγοντάς τα νιώθω οτι απολαμβάνω σε μεγαλο βαθμό την μουσική, κάπως αλλιως απο το πως θα ονομαζα τις μουσικές μου προτεραιοτητες, μεν αλλα σε μεγάλο βαθμό δε...
Γενικώς τα θεωρώ μάλλον μια επιτυχημένη αγορά και συμπληρωνουν την μικρή μου συλλογή με μια διαφορετική αλλά ακρως ικανοποιητική μουσικά αποψη!
Αν ειχαν λιγο πιο ελεχγομενο χαμηλό αρχικά και λίγο πιο παρουσα την ευρυτερη μεσαια περιοχή θα μπορουσα να τα ονομάσω ακομα και ιδανικά ακουστικά!!!

Η Beyerdynamic ειναι μια εταιρία που πρέπει να την εξερευνησω ηχητικά οπως κ να εχει!

Οι εν/τες που χρησιμοποιησα ήταν κατα κυριο λόγο ο JDSlabs Ο2 και επειτα ο Fiio Ε9i. Σαν πηγη ειχα ειτε την κυρια πηγη του συστηματος μου (man mini - Audirvana Plus ( και με Integer&Direct Modes) / Decibel - HifaceEvo & 2- ΕVO DAC), είτε το ipod 4 ή 5g (δεν ξερω) με lod καλωδιο είτε και το κινητό μου Samsung Galaxy Nexus με τον Neutron Music Player!!