Και το τι έχουμε το Google Earth και το PrintScreen?
Αισχος και ντροπη. Ειναι δυνατον να ειναι το δασος γεματο σκουπιδια??? Και ειναι ποτε δυνατον να ειναι οι δασικοι δρομοι αποκλεισμενοι απο σκουπιδια??? Δηλαδη μετα απο τοσες φωτιες δεν βαλανε μυαλο.
Αισχος και ντροπη. Ειναι δυνατον να ειναι το δασος γεματο σκουπιδια??? Και ειναι ποτε δυνατον να ειναι οι δασικοι δρομοι αποκλεισμενοι απο σκουπιδια??? Δηλαδη μετα απο τοσες φωτιες δεν βαλανε μυαλο.
και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι σήμερα (τώρα που μιλάμε) ο βλαχοδήμαρχος
έχει βγάλει συνεργεία καθαρισμού να μαζέψουν τα σκουπίδια....:rifle:
Αυτός ο δήμαρχος του Βύρωνα το μόνο που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι να αναμορφώσει ένα πάρκο στον Βύρωνα κ να φτιάξει κάτι μεγάλια παρτέρια για φυτά στον Καρέα...:rifle:και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι σήμερα (τώρα που μιλάμε) ο βλαχοδήμαρχος
και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι σήμερα (τώρα που μιλάμε) ο βλαχοδήμαρχος
Τώρα δέσαμε….
Πρώτα την πάτησαν και τώρα τρέχουν.
( μήπως για να μην υπάρχουν οι αποδείξεις ? )
εκτός και αν ο κακόμοιρος ο δήμαρχος δεν γνώριζε την κατάσταση του βουνού .
ρε δεν μας χ..ζης βρε Νταλάρα
Δεν έπαιρνες ένα τηλ στην αστυνομία βρε φίλε ???Εχω δει και εγω να γινονται διαφορες ξεφορτωτικες σε βουνο και μαλιστα σε περιοχη οπου η χωματερη ητανε στα 2 χλμ.
Εχω δει και εγω να γινονται διαφορες ξεφορτωτικες σε βουνο και μαλιστα σε περιοχη οπου η χωματερη ητανε στα 2 χλμ.
Δεν έπαιρνες ένα τηλ στην αστυνομία βρε φίλε ???
Δεν έπαιρνες ένα τηλ στην αστυνομία βρε φίλε ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.