Υπάρχουν σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες, με δεδομένο ότι η περίοδος είναι εξαιρετικά κρίσημη, πόσο μάλλον όταν υπάρχει και η βαρύτατη ευθύνη για την Πάρνηθα.
Πάμε σε καν'α μήνα να μαζέψουμε 3-4 σακούλες και να τις αδειάσουμε έξω από το δημαρχείο. Μια-δυο-τρεις φορές, πού θα πάει, θα το πάρει το μήνυμα.Αλέξης said:Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως για αποδείξεις ............ εάν περάσεις σε κανά μήνα θα υπάρχουν εκεί νέες αποδείξεις-σκουπιδαριό.
Πάντως οι 300 δεν έχουν την ευθύνη να ελέγξουν αυτούς που πετάνε τα σκουπίδια στο δάσος, ούτε τους δημάρχους που δεν τα μαζεύουν. Δηλαδή πρέπει οι μισοί Έλληνες να γίνουν πυροσβέστες για να μπορώ εγώ να πετάω από τσιγάρα μέχρι... ταξί όπου μου γουστάρει;
Πάμε σε καν'α μήνα να μαζέψουμε 3-4 σακούλες και να τις αδειάσουμε έξω από το δημαρχείο. Μια-δυο-τρεις φορές, πού θα πάει, θα το πάρει το μήνυμα.
Το παρακάτω κείμενο μου ήρθε σήμερα το πρωί με e-mail
Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια η ψέματα , αλλά αν είναι αλήθεια
Τότε τα πράγματα είναι σοβαρά
Πιστή στο κλίμα της εποχής, η Ιερά Μητρόπολη Βύρωνος-Καισαριανής-Υμηττού προχώρησε στην απροκάλυπτα εμπρηστική απόφαση να ανεγείρει νέα κτηριακή πτέρυγα της μονής Αγ. Ιωάννη Προδρόμου, που βρίσκεται εντός του δάσους της Καισαριανής, προκειμένου να στεγάσει διοικητικές και άλλες υπηρεσίες της.
Χρησιμοποιώντας προσχήματα για δήθεν κοινωφελή-φιλανθρωπικό χαρακτήρα του έργου, κατάφερε να παρακάμψει τα νομικά κωλύματα και αδιαφορώντας για τη δημοτική αρχή, που άργησε να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, προχώρησε στη δημοπράτηση του έργου, μια απόφαση που θα επιβαρύνει δάσος με τεράστια αισθητική και πολιτιστική αξία για τους δημότες της Καισαριανής και οικολογική αξία για το περιβάλλον του λεκανοπεδίου.
Η Πρωτοβουλία Πολιτών Καισαριανής οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο της μονής Αγ. Ιωάννη στην Καισαριανή, την Τετάρτη 18/7, ώρα 19:30, για να απαιτήσει την άμεση ματαίωση όλων των οικοδομικών δραστηριοτήτων μέσα στο δάσος.
Σας παρακαλούμε να μεταφέρετε την είδηση όπου κρίνετε απαραίτητο. Μετά τη χθεσινή πυρκαγιά στα όρια των δήμων Καισαριανής και Βύρωνα, συνειδητοποιήσαμε ότι είναι επιβεβλημένο να κινητοποιηθούμε άμεσα με κάθε αποτελεσματικό τρόπο.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.