Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Πω πω φιλε μπραβο και μονο το κοψιμο των ξυλων για να εφαπτονται σωστα μεταξυ τους ειναι ηρωικη προσπαθεια!!

Για πες δυο κουβεντες παραπανω, που σε δυσκολεψε περισσοτερο? Το πλαστικο το εβαψες?

Όταν αντιγράφεις κάποιο σχέδιο από φώτο δεν έχεις τις πραγματικές διαστάσεις και δεν μπορείς να υπολογίσεις το μήκος σε κάποια εξαρτήματα, παρά μόνο όταν το τελειώσεις και το δεις στην πράξη. Οι κυλινδροι έχουν μήκος 20 cm και ίσως να ήταν καλύτερα αν ήταν στο μισό. Είχα ενδοιασμούς σχετικά με το χρώμα στα καπέλα και την ροζετα αλλά δεν βρήκα στο χρώμα που είχα επιλέξει από την αρχή, κάτι στο χρώμα της ελιάς ένα απαλό πράσινο, αλλά δεν βρήκα.
Όσο για τις δυσκολίες, ήταν σε κάθε στάδιο της κατασκευής γιατί ήταν το πρώτο. Πάντως, μου βγήκε αρκετά βαρύ και ίσως να το ξανακάνω και να χρησιμοποιήσω λεύκα ή κόντρα πλακέ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια σου ρε μαστροΠαυλο! Ογκωδες φαινεται αλλα πως θα γινοταν αλλιως αλλωστε με ξυλλο και με τους κυλινδρους. Αν κοντυνεις τους κυλινδρους θα αλλαξει λιγο οψη.
Επισης νομιζω υπαρχουν λευκοι σωληνες pvc, τωρα που δεν γνωριζω.

Το ξέρω ότι υπάρχουν λευκοί σωλήνες αλλά δεν εξυπηρετούν σε κάτι γιατί θα βαφτούν μετά.

Μπράβο ρε Εσκομπάρ, πολύ ωραίο έγινε.
Αντί για πλαστικά μπορείς να βάλεις και γυαλί που θα κόψεις και μπουκάλια από κρασί.

Έτοιμο στην θέση του το πολυφωτο. Μείωσα το μήκος στους ξύλινους αποστάτες, και η ηλεκτρολογική σύνδεση έγινε ώστε να ανάβουν ανά τρία, σε διπλό διακόπτη. Οι λάμπες είναι 5 watt led.
7cd479590a72f15f9ecc1e25348b2f54.jpg
4c61b10b029bc8f2cfab4d8e6b6dee85.jpg

Re: Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Εμένα μου αρέσει κ το παγώνι.
Μπράβο μάστορα.
Είναι από την προίκα το παγώνι..

Ωραια η προικα αλλα το φωτιστικο πιο μερακλιδικο! Mπραβο στον μαστορα και για τις ηλεκτρολογικες του γνωσεις!

Ωραια η προικα αλλα το φωτιστικο πιο μερακλιδικο! Mπραβο στον μαστορα και για τις ηλεκτρολογικες του γνωσεις!
Πρόσφατα πήγα ένα χρόνο σε νυχτερινό επαλ με ειδικότητα ηλεκτρολόγου κι έμαθα καναδυο πράγματα...

Re: Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Έχουν στα ΚΑΠΗ ......ΕΠΑΛ?!

Έχει και πιο μεγάλους από μένα. Ειδικά οι γυναίκες... Μέχρι και 70 ετών οι οποίες κάνουν γκρουπ και πάνε να περάσουν την ώρα τους.