Φωτιζετε το συστημα σας?

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Εαν ναι με τι τροπο φροντιζετε για την οπτικη του αναδειξη? Ισως και καποιες φωτογραφιες να βοηθουσαν...

Ενδιαφερον θεματακι,πολλες φορες η ατμοσφαιρα που δημιουργειται στο χωρο ακροασης,εκει που ακουμε μουσικη,αυξανει και την απολαυση της...

μια καλη λυση εινα να φωτιστει με ταινια led σε οποιο χρωμα θελετε αλλα οχι πολυ εντονα ειναι ευκολη λυση οχι ομως πολυ φτηνη

Ας πω εγω τι ιδεα ειχα (κι εχω ξεκινησει να κανω).

Ειχα μια συστοιχια απο 4 μπαρες led περιπου 25 εκ. μηκος η καθεμια και με δυνατοτητα αλλαγης χρωματος (απο το ikea).

Εβαλα λοιπον κατω απο καθε μηχανημα (οχι σε ολα ομως ακομη γιατι το project ειναι στη μεση) ενα κομματι plexiglass (και κρυσταλλο κανει) παχους 1 εκ. και το φωτισα μ' αυτα τα led απο πισω. Λοιπον οταν αναβουν (με σβηστα τ' αλλα φωτα εννοειται) φαινεται το plexiglass να εκπεμπει το φως απο μεσα... Απλα ελπιζω να μπορειτε να φανταστειτε τι λεω, θα προσπαθησω ν' ανεβασω και φωτογραφιες αργοτερα...

Θεωρω πως ειναι ενας σχετικα προσιτος τροπος ν' αλλαζει λιγο η εικονα και βεβαια μπορει να βρει εφαρμογη και σε αλλες περιπτωσεις (βιβλιοθηκες, βιτρινες, ραφια κλπ).-bye-

Oχι είναι αυτόφωτο.Λάμπες γάρ...

Δεν το φωτίζω,το...σκοτεινιάζω για να τις "καμαρώνω".

Ας πω εγω τι ιδεα ειχα (κι εχω ξεκινησει να κανω).

Ειχα μια συστοιχια απο 4 μπαρες led περιπου 25 εκ. μηκος η καθεμια και με δυνατοτητα αλλαγης χρωματος (απο το ikea).

Εβαλα λοιπον κατω απο καθε μηχανημα (οχι σε ολα ομως ακομη γιατι το project ειναι στη μεση) ενα κομματι plexiglass (και κρυσταλλο κανει) παχους 1 εκ. και το φωτισα μ' αυτα τα led απο πισω. Λοιπον οταν αναβουν (με σβηστα τ' αλλα φωτα εννοειται) φαινεται το plexiglass να εκπεμπει το φως απο μεσα... Απλα ελπιζω να μπορειτε να φανταστειτε τι λεω, θα προσπαθησω ν' ανεβασω και φωτογραφιες αργοτερα...

Θεωρω πως ειναι ενας σχετικα προσιτος τροπος ν' αλλαζει λιγο η εικονα και βεβαια μπορει να βρει εφαρμογη και σε αλλες περιπτωσεις (βιβλιοθηκες, βιτρινες, ραφια κλπ).-bye-

Είναι αυτά των 30 ευρώ ????

Είναι αυτά των 30 ευρώ ????

Θα σε γελασω τα 'χω χρονια και δε θυμαμαι καλα, παντως σα να νομιζω οτι ηταν ακριβοτερα και μαλλον λογω εναλλαγης χρωματων (νομιζω καπου 30 εκαναν τα λευκα...) μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως.-bye-

Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα φωτιστικό δαπέδου, αλλά θέλω φωτισμό μόνο πάνω στο πικάπ, εκεί που είναι και ουσιαστικά απαραίτητος.

Κατά τ' άλλα, απλώς στοχεύω δυο από τα τέσσερα προβολάκια στο δωμάτιό μου πάνω στο σύστημα.

Θα σε γελασω τα 'χω χρονια και δε θυμαμαι καλα, παντως σα να νομιζω οτι ηταν ακριβοτερα και μαλλον λογω εναλλαγης χρωματων (νομιζω καπου 30 εκαναν τα λευκα...) μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως.-bye-

Thanks -bye-

p.s. postαρα στον δικάναλο ????? πάει χάλασα !!!!! :D

Και μερικες φωτος που σας ειπα νωριτερα... ο παλιος, ο νεος (και μικρουλης) και ενα πικαπ...

Sorry και για τις φωτογραφιες (εχουν τα χαλια τους...)

Attachments

• DSC00058.jpg
    DSC00058.jpg
    67.8 KB · Views: 155
  • DSC00061.jpg
    DSC00061.jpg
    60.6 KB · Views: 114
  • DSC00062.jpg
    DSC00062.jpg
    52.6 KB · Views: 90
  • DSC00067.jpg
    DSC00067.jpg
    57.2 KB · Views: 124
  • DSC00063.jpg
    DSC00063.jpg
    36 KB · Views: 99
Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα φωτιστικό δαπέδου, αλλά θέλω φωτισμό μόνο πάνω στο πικάπ, εκεί που είναι και ουσιαστικά απαραίτητος.

Κατά τ' άλλα, απλώς στοχεύω δυο από τα τέσσερα προβολάκια στο δωμάτιό μου πάνω στο σύστημα.

Για τα πικαπ χρησιμοποιουσα led booklight αλλα τωρα τελευταια ανακαλυψα το osram led stixx που ειναι απαιχτο... (η εικονα ειναι απο το internet)

Attachments

• led.jpg
    led.jpg
    36 KB · Views: 144
Βρε για κοίτα οι δικάναλοι που θα μας αλλάξουν τα φώτα !!!!!! :D

Το φιδάκι ο Διαμαντής έδωσε τρελή ιδέα....:grinning-smiley-043

Και καποιες ακομα (και με φλας για να φανει το κρυσταλλο/plexiglass) και με αλλο... χρωμα. Αλλαζει η μουσικη/διαθεση αλλαζει και το χρωμα.

Και παλι sorry για τις φωτος αλλα καμμια σχεση με το σπορ...

Attachments

• DSC00072.jpg
    DSC00072.jpg
    55.1 KB · Views: 55
  • DSC00073.jpg
    DSC00073.jpg
    79.9 KB · Views: 62
  • DSC00075.jpg
    DSC00075.jpg
    40.6 KB · Views: 67
  • DSC00068.jpg
    DSC00068.jpg