Εαν ναι με τι τροπο φροντιζετε για την οπτικη του αναδειξη? Ισως και καποιες φωτογραφιες να βοηθουσαν...
Ας πω εγω τι ιδεα ειχα (κι εχω ξεκινησει να κανω).
Ειχα μια συστοιχια απο 4 μπαρες led περιπου 25 εκ. μηκος η καθεμια και με δυνατοτητα αλλαγης χρωματος (απο το ikea).
Εβαλα λοιπον κατω απο καθε μηχανημα (οχι σε ολα ομως ακομη γιατι το project ειναι στη μεση) ενα κομματι plexiglass (και κρυσταλλο κανει) παχους 1 εκ. και το φωτισα μ' αυτα τα led απο πισω. Λοιπον οταν αναβουν (με σβηστα τ' αλλα φωτα εννοειται) φαινεται το plexiglass να εκπεμπει το φως απο μεσα... Απλα ελπιζω να μπορειτε να φανταστειτε τι λεω, θα προσπαθησω ν' ανεβασω και φωτογραφιες αργοτερα...
Θεωρω πως ειναι ενας σχετικα προσιτος τροπος ν' αλλαζει λιγο η εικονα και βεβαια μπορει να βρει εφαρμογη και σε αλλες περιπτωσεις (βιβλιοθηκες, βιτρινες, ραφια κλπ).![]()
Είναι αυτά των 30 ευρώ ????
Θα σε γελασω τα 'χω χρονια και δε θυμαμαι καλα, παντως σα να νομιζω οτι ηταν ακριβοτερα και μαλλον λογω εναλλαγης χρωματων (νομιζω καπου 30 εκαναν τα λευκα...) μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως.![]()
Αρχίζεις να στρώνεις θές να πείς...![]()
Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα φωτιστικό δαπέδου, αλλά θέλω φωτισμό μόνο πάνω στο πικάπ, εκεί που είναι και ουσιαστικά απαραίτητος.
Κατά τ' άλλα, απλώς στοχεύω δυο από τα τέσσερα προβολάκια στο δωμάτιό μου πάνω στο σύστημα.
Για τα πικαπ χρησιμοποιουσα led booklight αλλα τωρα τελευταια ανακαλυψα το osram led stixx που ειναι απαιχτο... (η εικονα ειναι απο το internet)
Να κι ενα σποτακι στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=nxG_4xqpUyo
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.