Φωτογραφία δίχως επεμβάσεις

Ωραίες φυσικές φωτογραφίες με χρώματα της φύσης! Μπράβο σε όποιον σκέφτηκε να ανοίξει το νήμα! Καθιστά παιδιά που ανεβάζουν ανεπεξεργαστες φωτός.

Εχω βαρεθεί να βλέπω πουσαρισμενα χρώματα αποχρώσεις που δεν υπάρχουν πουθενά αλλα μονο είναι επεξεργασία προγραμμάτων . Βλέπουμε μια φυσική φωτογραφία και στην αρχή το μάτι σαστίζει! Λες εδώ γιατι δεν είναι κραυγαλέα? γιατι δεν βγάζει μάτι?

Ωραίες φυσικές φωτογραφίες με χρώματα της φύσης! Μπράβο σε όποιον σκέφτηκε να ανοίξει το νήμα! Καθιστά παιδιά που ανεβάζουν ανεπεξεργαστες φωτός.

Εχω βαρεθεί να βλέπω πουσαρισμενα χρώματα αποχρώσεις που δεν υπάρχουν πουθενά αλλα μονο είναι επεξεργασία προγραμμάτων . Βλέπουμε μια φυσική φωτογραφία και στην αρχή το μάτι σαστίζει! Λες εδώ γιατι δεν είναι κραυγαλέα? γιατι δεν βγάζει μάτι?

οτι να ναι αυτο το ipad δεν παλευεται....

.

η φωτογραφια θα πρεπει να βγαζει ματια, και ακομα καλυτερα ... ηχους!:drummer:

Παίζοντας με την Fuji XT1 + Helios 58mm 44M-4

22692089736_9602b662b8_b.jpg
[/url]test fuji xt1 with helios 44m-4 58mm f2_DSF0243 by miltos, on Flickr[/IMG]

test fuji xt1 with helios 44m-4 58mm f2_DSF0246 by miltos, on Flickr

Μιλτο, για mf φακους δοκιμασε....

pro neg. hi
color 0
sharp 0
h tone -1
s tone +2
dr auto (ολα αυτα αν τραβας jpg)
nr -2
l.e nr off

να μην ξεχνας την ρυθμιση στο "χωρις φακο"... και τις 100 δοσεις:smash:

δοκιμασε πορτραιτο η σε καδρα με βαθος πεδιου και εντονο κοντραστ
σε αστικα τοπια, urban και φλατ καταστασεις ... classic chrome, και για τοπιο με ηρεμες τονικοτητες
και προσοχη στα coat (αν εχουν) τον mf φακον, ισως χρειαστει να ρυθμισεις το wb

Helios 44m το απόλυτο μέσω για παιχνίδι, ίσως έχει γράψει τις πιο πολλές ώρες πάνω στην EM10 μου από όλους τους φακούς που έχω.

Μίλτο κάνε stepdown στο f2.8 θα αυξηθεί και άλλο η οξύτητα και από τα το f4 και πάνω ίσως σε εκπλήξει, εγώ προσωπικά τραβάω πορτραίτα στο f2.8 και βγάζει ένα bokeh όνειρο.

Παίδες έχω αρχίσει και θυμίζω κλακαδόρο παπατζή έτσι που μοιράζω respect και χειροκροτήματα, αλλά δεν φταίω εγώ - εσείς φταίτε, σταματήστε να τραβάτε! :flipout:

Βασίλη... :grinning-smiley-043

Πράγματι τα παιδιά τελευταία έχουν ξεφύγει, οι φωτογραφίες τους είναι εξαιρετικότατες.
- Σ ευχαριστώ φίλε μου Δημήτρη.