Οσον αφορα το φιλμ και γω της ψηφιακης εποχης ειμαι. Ειμαι 28 και ξεκινησα να φωτογραφιζω με ψηφιακη μολις περυσι, μαλιστα μπορεις να βρεις τα ποστ μου περυσι ιανουαριο που ρωτουσα για mirrorless. Βεβαια εχω να σου πω πως ολο αυτο το χρονο δεν περασε μερα που να μην παρακολουθω φωτογραφικα tutorials στο youtube και εχω φτασει σε καποιο επιπεδο πολυ γρηγορα. Βασικα σχεδον καηκα στο διαβασμα και στους πειραματισμους. Η σονυ εχει σχεδον 30χιλιαδες κλικ!!! Μια βολτα στο flickr αν παρεις τις φωτο απο την αρχη βλεπεις το progress. Το φιλμ ηρθε προσφατα σαν ιδεα. Δεν με καλυπτε η ψηφιακη απο θεμα δυσκολιας chalenge και διασκεδασης. Η αμεση επιβεβαιωση του τι εκανα απο την οθονη με εκανε να πλητω. Το να βγαζω 100 φωτο και μετα στο πισι να επιλεγω 5 με εκανε να νιωθω τυψεις για το κατα ποσο ειμαι ικανος στο να φωτογραφησω αυτο που εχω στο μυαλο μου. Τωρα βαραω μια κ εξω. Η φωτο με τηβ κιθαρα ηλθε με ενα κλικ και ακριβως οπως την φανταστηκα το προηγουμενο βραδυ. Χωρις την αναλογικη δυσκολα θα το καταφερνα αυτο καθως με κανει να παω πιο αργα και να σκεφτομαι την καθε παραμετρο πριν το κλικ. Και αυτο καταφερα και το υιοθετησα στην ψηφιακη. Αξιζει να ασχοληθεις με φιλμ. Αν βρεις καλο επαγγελματια να εμφανιζει σωστα ειναι ευκολη υποθεση. Ποιο ευκολη και απο ψηφιακη θα ελεγα. Παραδιδω φιλμ, παιρνω φωτογραφιες χειροπιαστες καθως και ψηφιακα σκαναρισματα κατευθειαν στο ιμειλ μου. Δεν χρειαζεται να λιωνω στο πισι. Γενικα ειναι πιο ευκολο απ οτι ακουγεται.
[/URL]2016-03-01 Volos_DSF3396 by miltos, on Flickr[/IMG]![]()
Σκοτεινή αλλά μου άρεσε. Δεν ξέρω αν αυτό υποδεικνύει κάποιο πρόβλημα.
Ψυχολογικό πρόβλημα.τι εννοεις Μιλτο??
προβλημα τεχνικο η αισθητικης??
τεχνικα θα ανεβαζα f κ iso,
τα γιοτ ειναι για πιο γκλαμουρ φωτογραφιες
Ψυχολογικό πρόβλημα.
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.