Φωτογραφία "δρόμου"

Απάντηση: Re: Street Photography

Ενδιαφέρον σκηνικό. Ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτές τις φωτογραφίες?

Δεν γνωρίζω , ήμουν περαστικός από Τσιμισκή και μου τράβηξαν το ενδιαφέρον , κάποιος φίλος από Θεσσαλονίκη ίσως ξέρει .

Κώστα γιατί θολώνεις πρόσωπα και διαφημίσεις!!!

Πρόσωπα σε πρώτο πλάνο ξέρω πως απαγορεύεται λόγω προσωπικών δεδομένων , για τις διαφημίσεις είπα μήπως μου πει τίποτε η διαχείριση . Ίσως δεν πήρα τον αέρα ακόμη .

Re: Street Photography

Κωστη θα συμφωνησω με τον Πανο,

το θεμα μαλλον ειναι "τα πληρωμενα τ απλυτα":flipout:

16745488985_a94678ec3c_c.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

16123177024_5fc71098a1_c.jpg

Απάντηση: Street Photography

Ευχαριστώ , είναι πολύ ωραίο να διαβάζω καλά λόγια από άτομα του επιπέδου σου . Επιβεβαίωση ότι πήρα σωστό δρόμο .

Δουλειά ή Δουλεία?
Ώρες κάτω από τον ήλιο και ώρες παλεύοντας με τα κύματα με χέρια σκασμένα από το κρύο και με την αρμύρα να του έχει σαπίσει κάθε κύτταρο.
Δεν ξέρω τι αντίτιμο μπορεί να αξίζει για όλη αυτή η ταλαιπωρία , ξέρω όμως ότι κάποιοι άλλοι κάτω από τη ζεστασιά του κλιματιστικού τους απλά και μόνο βάζοντας μία υπογραφή παίρνουν περισσότερα.
Ναι η γνώση μπορεί να πληρώνεται και όχι άδικα αλλά δεν μπορώ να φανταστώ αν αυτός ο συνάνθρωπος είχε την ευκαιρία.
Είχε τις συνθήκες να κάνει αυτό που ήθελε ή αν η μοίρα του τον όρισε να μοχθεί για να ζήσει. Ίσως να είναι εδώ για να μπορούν πίσω στην πατρίδα του τα παιδιά του να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.
Συχνά το επίθετο μας δημιουργεί και τη μετέπειτα ζωή μας, το μέρος που γεννηθήκαμε μας σημαδεύει και μας ορίζει τις επιλογές μας.
Τυχερός ή άτυχος ο καθένας από εμάς θα αγωνιστεί είτε για να συμβιβαστεί με τη ζωή του είτε για να την αλλάξει.

Ψαράς στο λιμάνι της Τήνου by Panos Tiniakos, on Flickr

Μπράβο Παναγιώτη! Κατ' αρχήν για το κείμενο. Αυτό το πόδι πανω δεξιά, μήπως θέλει φάγωμα;

Δουλειά ή Δουλεία?

Τυχερός ή άτυχος ο καθένας από εμάς θα αγωνιστεί είτε για να συμβιβαστεί με τη ζωή του είτε για να την αλλάξει.

εγω θα μεινω σε αυτο...
η φωτο λεει ολα τα αλλα...:SFGSFGSF:

Πολύ ωραία φωτογραφία. Αν σου έκανε και τη χάρη ο τύπος να κοιτάζει τα κορίτσια, θα ήταν πιο δυνατή και πιο ολοκληρωμένη η ιστορία.
Καλημέρα! -bye-

Last edited:

Έτσι ακριβώς είναι .

Αν και κάθε φορά που κάποια συζήτηση αναφέρεται στο επάγγελμα ψαράς , μου έρχονται στο μυαλό κάτι 24,00 , 27,00 το κιλό και παθαίνω κάτι .

Κωστη, καποιοι βρωμισαν, και αυτη την λεξη, οπως του αγροτη.....
αυτα τα ποσα ειναι για του εμπορους....
οπως του αγροτη περνουν την ελια 45 λεπτα και φτανει να πωλειτε στα σμ 5 και 6 ευρω,
ετσι και με τα ψαρια....

"Της θαλασσας παλευουν τα παγωνια,
τον υπνο φαρμακωνουν του ψαρα.
Μεταξι φερνουν απ την Καρχηδονα
και της παραδεισος μου τα νερα
βουλιαξανε κι ετουτο τον αιωνα"

Φϊλε Γιάννη μπήκα μέσα στο φάκελο με τις φωτογραφίες από το Λονδίνο και είναι όλες πολύ καλές.
Απάντησε μου σε μερικές απορίες:
1)Είναι όλες με την X100s?
2)Αν ναι πως βγάζει τόσο ευρυγώνιες selfie η x100s?
3)Σε αυτές που είσαι εσύ με τη κοπέλα έχεις στημένη σε τρίποδο τη μηχανή ή την έδωσες σε κάποιον να σας τραβήξει?

εβαλα καποιες εκει (φυσικα οχι πολλες κ οχι ολες) γιατι το χα δειξει σαν πχ "οδοιπορικο" αλλου.

Ειναι με την X1oos, με GoPro (φαινονται απ την πολυ ευρυγωνια προοπτικη, και με το κινητο.
Νομιζω καταλαβαινεις ποια ειναι ποια.
Εκει που λες εβαλα ενα μικρο τριποδακι με χρονοδιακοπτη, αφου βεβαια την ρυθμισα καταλληλος.