Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Γεια σας παιδιά. Είναι η πρώτη μου σοβαρή προσπάθεια φωτογραφίας δρόμου και θα 'θελα να ακούσω τις απόψεις σας.

Μουσικοί στην Ερμού.

Attachments

• DSC06980--900.jpg
    DSC06980--900.jpg
    84 KB · Views: 142

θα πηγαινα πιο αριστερα για να φανει και ο κιθαριστας, και να εχει προοπτικη στο βαθος του δρομου η αλλιως φατσα καρτα.......

Δημητρη ,lovely που λενε και οι εγγλεζοι....

Απλα μια ερωτηση για να δω την αποψη ενος "πρωταρη", σχετικη με μια συζητηση που ειχε γινει παλιοτερα. Γιατι ασπρομαυρη;

Γεια σας παιδιά. Είναι η πρώτη μου σοβαρή προσπάθεια φωτογραφίας δρόμου και θα 'θελα να ακούσω τις απόψεις σας.

Μουσικοί στην Ερμού.

Ευχαριστώ παλικάρια, ξυπνάω πρωϊ μετά από ένα τριήμερο "κόλαση" (2.000χλμ. + ραντεβού-συναντήσεις κ.λ.π.), κάνω το ντούς μου και ενώ αράζω επιτέλους, ακούω παιδιά κοιτάω και... κλικ! Τεράστιο χαμόγελο και όμορφα συναισθήματα...

Απλα μια ερωτηση για να δω την αποψη ενος "πρωταρη", σχετικη με μια συζητηση που ειχε γινει παλιοτερα. Γιατι ασπρομαυρη;
Μου φαίνεται πιό ενδιαφέρουσα ασπρόμαυρη. Αν χρησιμοποιούσα επεξεργασία, θα μπορούσα να την φτιάξω πιο ενδιαφέρουσα με χρώματα. Τώρα έγχρωμη μου φαίνεται λίγο φλατ, παρ' ολο το μωβ μαλλί της κοπέλας!
Να σημειώσω οτι δεν θέλω να μπω ακόμα στο παιχνίδι της σοβαρής επεξεργασίας γιατί είμαι στο στάδιο παίζω και μαθαίνω την μηχανή και αφήνω για αργότερα το pp.

Απάντηση: Street Photography

Τι ώρα ήταν και δεν υπήρχε ψυχή ;
Στην πρώτη ένιωσα κάπως ομολογώ .

Ήταν 8:00 το πρωί σήμερα. Παρά το ότι δεν μου άρεσαν καθόλου οι τύποι που είδα στο μοναστηράκι, θα πω ότι ένοιωσα και εγώ πολύ περίεργα με τόσους ταλαίπορους και ανύμπορους ανθρώπους αλλά και πολύ προβληματισμένος με τόσους πολλούς ξένους (δεν αναφέρομαι στους τουρίστες).

Δεν θα επέλεγα αυτό το μέρος από μόνος μου, αλλά η παρέα αυτό είχε επιλέξει για σήμερα.

Εκτός από το μοναστηράκι όμως που με απογοήτευσε ως προς του ανθρώπους που είδα εκεί, όλα τα άλλα γύρω ήταν εκπληκτικά όμορφα (αρχαία αγορά, πλάκα, ακρόπολη, θησείο ..) και ευτυχώς με πολύ λιγότερα γκράφιτι

Monastiraki square by Costas S. T., on Flickr

Last edited:
Απάντηση: Street Photography

Πριν 5 περίπου χρόνια (τέλος δεκαετίας του 80 κατέβαινα συχνά ) πέρασα Σάββατο με την σύζυγο και σκιάχτηκα πραγματικά από τον "κόσμο" , μάλιστα πρέπει να φάγαμε στο μαγαζί που έχεις στην πιο πάνω φωτό .

Έχεις σε πλήρη ανάλυση την τελευταία να σου στείλω το email μου ; Θέλω να δω καλύτερα την πλατεία .