Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Πολύ καλές αρχιτεκτονικες επίσης και η πρώτη δεύτερη πού είναι δρόμου. Θα σταθώ στην τριτη το δέντρο σε συνύπαρξη με το μπετόν στεκει αγέρωχα αν και στο τελος προβλεπω η φυση να αφανιζει τα κατασκευασματα μας εαν δεν την σεβομαστε και στην τελευταία ουρανός, μπετόν, μέταλλο δίνουν ιδιαίτερο στυλ. Κώστα αν θες γράψε τις εντυπώσεις σου για την FUJI pro1 με ενδιαφέρει λόγω κόστους σε σχέση με τα καινούργια μοντέλα,πάντως στην Θεσσαλονίκη δεν την βρίσκω για δοκιμή...πιθανό και αγορά θα βοηθήσει πολύ η άποψη σου λόγω της εμπειρίας σου,είμαι στο ψάξιμο...δεν κολλάω σε μοντέλα παλιά καινούργια αρκεί να δίνουν καλό αρχείο.

Last edited:

ευχαριστω Τιμ,
το 13 ετυχε να εχω στα χερια μου την x-pro1 και την x-e1
κρατησα την xe1 με κριτηριο οτι ηταν πιο καινουργιο μοντελο ,μικρη, ελαφρια, και στα ρεβιου που διαβαζα μιλουσαν για την ιδια μηχανη χωρις καποιες διαφορες στον αισθητηρα
ευχαριστημενος απο την xe1, δεν το εψαξα παραπανω...
πολλες φορες με "επιανα" ομως να θαυμαζω καποιες φωτογραφιες με την xpro1 , και προσπαθουσα να καταλαβω ,οτι με του ιδιους φακους που εχω και εγω το "γραψιμο" εχει μια διαφορα
οχι μεγαλη αλλα εμφανεις τουλαχιστον στα μαυρα και λιγο στο dc, και στο θορυβο
τελικα μου δοθηκε ευκαιρια να την δοκιμασω και να επαληθευσω οτι ετσι ειναι, τουλαχιστον στα μαυρα και στον θορυβο... με το dc δεν εβγαλα ακομα ακρη

γενικα
στιβαρη μηχανη, με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευεις, επισεις με παρα πολυ καλο ovf, λιγο βαρια θα ελεγα αλλα πιασαρικη
και φυσικα ποιοτητα φωτογραφιας FUJI!

τα μειον
δυστυχος βλαπτη σοβαρα την τσεπη... αρχισα να σκεφτομαι σοβαρα την x pro2:flipout:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,πιστεύω ότι η καινούργια σειρά με όλα τα πλεονεκτηματα είναι πολύ δελεαστική ειδικά για αυτούς πού έχουν φακούς fuji,ειδικά με τον 10-24 είναι σκέτος πειρασμός.

+1! Οι αρχιτεκτονικές του Κώστα είναι σε λάθος νήμα - αλλά who cares! Γιάννη υπέροχη...

Απάντηση: Street Photography

πολυ καλες οι παραπανω φωτογραφιες αλλα ειδικα του κωστα με το παιδι ειναι το κατι αλλο!!!αυτη με το δεντρο ειναι ακρως δημιουργικη-καλλιτεχνικη φωτογραφια για εμενα,συγχαρητηρια..!