Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

ωραια... τι θα κανουμε σε 60"???
τι σχεσει εχει το μοντελο, η μαμα και η κορη???

Απάντηση: Street Photography

το eye dit it ειναι σειρα καλλυντικων νομιζω για τα ματια...η μαμα και η κορη ετυχε να περνουν απο εκει,ουσιαστικα για να αποσπασουν την προσοχη απο την διαφημηση.

αλλιως το εθεσα βρε Γιαννη, και θα ηθελα να ησουν ο τελευταιος που θα μιλουσε...

Κωστα sorry δεν το επιασα τι ηθελες να πεις...με επιασες απροετοιμαστο!

O καλλιτέχνης είναι ο τελευταίος που μιλάει ίσως και καλύτερα να μην μιλάει.
Το έργο του είναι αυτό που μιλάει στη φαντασία αυτών που το βλέπουν.
Κάτι τέτοιο μάλλον εννοεί ο Κώστας.

ακριβος, οτι λεει ο Πανος
Γιαννη γραφεις οτι ειναι απο της αγαπημενες σου φωτογραφιες, γιαυτο και σταθηκα
δεν ξερω εκεινη την στιγμη που εκανες το κλικ τι "εγραψες" στο μυαλο σου, και δεν λεω φωτογραφικα αλλα τι ειδες σαν καταγραφη
γιατι εδω φαινεται κ επιβεβαιωνετε η προσωπικη σου ταυτοτητα... αμ δε, και θελω να το πιστευω αυτο
νιωθω, τουλαχιστων στην φωτογραφια ,οτι η προσωπικες "καταθεσεις" ειναι προσωρινες και οτι συνεχιζουμε οχι για κατι καλυτερο αλλα γι αυτο που θελουμε να δειξουμε σαν δημιουργικη καταγραφη του "δικου" μας φωτογραφικου κοσμου
βλεμμα, φαντασια, αυτοεκτιμηση,εμπειρια, γνωση

η φωτογραφια σου τεχνικα στεκει καλα , αλλα δεν λεει κατι αλλο απο μια απλη καταγραφη της στιγμης
εχεις πολυ καλυτερες φωτογραφιες

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κώστα εξαιρετικές οι τελευταίες..:a0210: Το στυλ σου στην κατηγορία δρόμου είναι μοναδικό!

Απάντηση: Re: Street Photography

ακριβος, οτι λεει ο Πανος
Γιαννη γραφεις οτι ειναι απο της αγαπημενες σου φωτογραφιες, γιαυτο και σταθηκα
δεν ξερω εκεινη την στιγμη που εκανες το κλικ τι "εγραψες" στο μυαλο σου, και δεν λεω φωτογραφικα αλλα τι ειδες σαν καταγραφη
γιατι εδω φαινεται κ επιβεβαιωνετε η προσωπικη σου ταυτοτητα... αμ δε, και θελω να το πιστευω αυτο
νιωθω, τουλαχιστων στην φωτογραφια ,οτι η προσωπικες "καταθεσεις" ειναι προσωρινες και οτι συνεχιζουμε οχι για κατι καλυτερο αλλα γι αυτο που θελουμε να δειξουμε σαν δημιουργικη καταγραφη του "δικου" μας φωτογραφικου κοσμου
βλεμμα, φαντασια, αυτοεκτιμηση,εμπειρια, γνωση

η φωτογραφια σου τεχνικα στεκει καλα , αλλα δεν λεει κατι αλλο απο μια απλη καταγραφη της στιγμης
εχεις πολυ καλυτερες φωτογραφιες

νομιζω παρασυρθηκα απο το μεγεθος της αφισας κωστα.δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια στο θεμα,το κυνηγαω ομως με διαβασμα,μαθηματα και το βασικο συνεχης ασκηση.τραβαω δηλαδη πολλες φωτογραφιες μεσα στην εβδομαδα.μαλλον εδωσα βαση στο τεχνικο κομματι παρα στο δημιουργικο.ειμαι σε φαση να μαθαινω οποτε η οποιαδηποτε κριτικη ειναι καλοδεχουμενη!:a0210:

Δεν ξέρω αν ταιριάζει τόσο στην κατηγορία.
Δυστυχώς οι συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες για την ταπεινή D3200 μιας και σε iso 3200 ζορίζει το πράγμα. Τουλάχιστον η σταθεροποίηση φακού ήταν όαση μέσα στην έρημο..
Revolution by George Tsourakis, on Flickr
edit: Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι σκούροι τόνοι στο photoshop φαίνονται πολύ καλύτεροι. Στον chrome που την βλέπω τώρα έχει μεγάλη διαφορά.. :chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Street Photography

νομιζω παρασυρθηκα απο το μεγεθος της αφισας κωστα.δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια στο θεμα,το κυνηγαω ομως με διαβασμα,μαθηματα και το βασικο συνεχης ασκηση.τραβαω δηλαδη πολλες φωτογραφιες μεσα στην εβδομαδα.μαλλον εδωσα βαση στο τεχνικο κομματι παρα στο δημιουργικο.ειμαι σε φαση να μαθαινω οποτε η οποιαδηποτε κριτικη ειναι καλοδεχουμενη!:a0210:

γιαυτο και σταθηκα... καταλαβα οτι παρασυρθηκες:flipout:
καλη Γιωργο,και σ ευχαριστω, λογικα ειναι ντοκουμεντο/φωτορεπορταζ , δεν εχουμε ομως τετοιο θερντ, και ανετα μπαινει εδω

.... για επανασταση δεν το κοβω, μαλλον για "γυψο" μας βλεπω:flipout:

Ωραια φωτογραφια george!

Απο αποψη επαναστασης βεβαια, δε ξερω. Μια φωτια βλεπω και γυρω γυρω φωτογραφους. Σημεια των καιρων. Τυχαιες σκεψεις.

Ευχαριστώ δεν το έχω πολύ με τα ονόματα, με έχουν ξανακατηγορήσει στο παρελθόν :flipout:
Atari δυστυχώς έχεις πολύ δίκιο. Και εγώ δεύτερη φορά είναι που πήγα σε συγκέντρωση για να βγάλω φωτογραφίες και δεν πίστευα στα μάτια μου. Όλοι ήταν με μια κάμερα. Και το χειρότερο; Έβλεπα άτομα να ζητούν από διαδηλωτές να παίρνουν συγκεκριμένες πόζες ώστε να έχουν τη σύνθεση που θέλουν στη φωτογραφία τους, λες και ήταν σε στούντιο. Δεν ξέρω αν όλοι αυτοί είναι ερασιτέχνες όπως εγώ ή επαγγελματίες, μιας και έβλεπα αρκετά άτομα στην ηλικία μου (~20), πολλοί από τους οποίους είχαν πανάκριβο εξοπλισμό.

22035ec1070f4ad7a41ac1e9f24229cf.jpg

Ευχαριστώ. Ο παππούς σου δίνει την ίδια στιγμή, το συναίσθημα της ευτυχίας αλλά και της μοναξιάς.