Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Φαντάζομαι άπειρο, είναι μια αχανής χώρα που έχει τα πάντα, και από φύση, και από πολιτισμό και από αντιθέσεις...

Μέχρι και Porsche Macan μαϊμού...
72d3357db3d80b71ba3d895d5e425815.jpg

43764179cddda3c5dce5ae2a05cb38ef.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Αυτά είναι. Τέτοια να βλέπεις μπροστά σου και να γελάς !

Εγώ εδω στην Αυστραλία άντε να δω κανέναν Τζομπαναραίο να οδηγεί κανένα US Car .. αλλά τίποτα παραπάνω

20170115_123232_zpsjncefiz4.jpg

Ευχαριστω! Οχι, Αγγλια ειναι. Το ενδιαφερον ειναι οτι την τραβηξα το 2015 και την ειχα απορριψει τοτε. Επεσα σημερα τυχαια πανω της στο Lightroom και λεω "Δεν ειναι κι ασχημη".

Βοήθησε με λίγο να καταλάβω, πως κάποιες ασπρόμαυρες σου φωτογραφίες τα καμένα λευκά τους καταλήγουν σε αποχρώσεις του μοβ ?

Καλησπέρα,
δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς η γνώση μου στην επεξεργασία περιορίζεται μόνο στην εφαρμογή κάποιων έτοιμων preset και film simulation στο capture one.
Στην οθόνη μου δεν εντοπίζω αυτήν την απόχρωση, χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχει. Απλά εγώ δεν μπορώ να το εντοπίσω. Ίσως κάποιο κανάλι χρώματος να θέλει κάποια μικρο ρύθμιση.

Ιωσήφ εξαιρετική! Κωνσταντίνε ούτε εγώ βλέπω μωβ στην 24άρα Dell 2412 καλιμπραρισμένη με κάποια έτοιμα presets που βρήκα σε σχετικό forum.

Σε 3 διαφορετικα μόνιτορ με chrome το βλέπω, με ff όχι, όλα καλιμπραρισμένα με το spyder 2 pro.

Αυτό βλέπω με το chrome.

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    76 KB · Views: 132

Τελείως διαφορετικά αποτελέσματα Κωνσταντίνε εμένα ας πουμε στην κορυφή του κεφαλιού της κυρίας μου δίνει 249,249,249 εως 255,255,255 και σε ff και σε chrome

Last edited:

Είναι περίεργο κάτι τρέχει με το Chrome, εσείς που δεν το βλέπετε μπορείτε να δοκιμάσετε με Chrome να μου πείτε ?

Με chrome και (καλιμπραρισμενη) Dell 2715Η δεν βλέπω ούτε εγώ μωβ και με το color picker ή το Eyedropper (το αντιστοιχο της Corel) , αποχρώσεις του γκρι πάλι μου δείχνει όπως το τα νουμερα που εβαλε απο πάνω ο NtinNton. Από την άλλη στο συννημενο screenshot που ανεβασες όντως φαίνεται μια απόχρωση του μωβ. Περίεργα πράγματα!