Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Είναι περίεργο κάτι τρέχει με το Chrome, εσείς που δεν το βλέπετε μπορείτε να δοκιμάσετε με Chrome να μου πείτε ?
Και με chrome και ff τα νουμερα είναι τα ίδια Κωνσταντίνε (ή τουλάχιστον πολύ κοντινά) μήπως έχει πουθενά καμμία παράμετρο το setup σου να μη διαβάζει icc profiles και για αυτό?

milaber22: Προσπάθησα και τσέκαρα με κάποιους συναδέλφους και φίλους φωτογράφους, που γνωρίζω τα monitor που έχουν και δεν το βλέπει κανένας.
Από την στιγμή που έβαλα να δοκιμάσω Firefox και Edge και δεν το βλέπω εκεί, άρα κάτι τρέχει με το Chrome που έχω εγώ περασμένο.
Συγνώμη αν σε έβαλα σε φασαρία και ψαξίματα.

Ntino Ευχαριστώ, το κοιτάω τώρα.

Last edited:
Απάντηση: Street Photography

Πρωινό στην Πράγα το Δεκέμβρη. Από κάτω είναι ο εξαερισμός οπότε έβγαινε ζέστη και αποτελούσε "ιδανικό;" μέρος για διανυκτέρευση.

Τον Κο Διονύση στην Αιόλου & Σταδίου τον γνωρίζω πάνω από 30 χρόνια (είναι ο καθήμενος και είναι τυφλός). Εχει 4 παιδιά και είναι πανέξυπνος και όλα του τα παιδιά είναι αξιόλογα. Αυτός με τις τσατσάρες στο χέρι είναι ο γιός του.

Last edited:

.. (και χωρίς κακία) ..αυτός ο άνθρωπος είναι και πάμπλουτος. Η περιουσία του σε ακίνητα, κταστήματα και οικόπεδα είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά σου έρχεται ζάλη, η δε αγοραστική του δύναμη είναι αξίολογη

Υπαρχει καποιο πρόγραμμα που να μπορει να κρατησει μονο ένα χρωμα στη φωτογραφια (πχ το κοκκινο)και να κανει την υπολοιπη ασπρομαυρη?

AZwIzeI.jpg

Υπαρχει καποιο πρόγραμμα που να μπορει να κρατησει μονο ένα χρωμα στη φωτογραφια (πχ το κοκκινο)και να κανει την υπολοιπη ασπρομαυρη?

Στο LR γινεται ευκολα. Λογικα κ στο photoshop.

Απάντηση: Street Photography

Στο lightroom στο HSL έβαλα στα άλλα χρώματα Saturation -100 και στη συνέχεια κάποιες ρυθμίσεις στη φωτεινότητα

Ωραιο!Το κανει η sony από το μενου της απλα δεν το ειχα ενεργοποιησει τοτε.Ευχαριστω και παλι.

.. (και χωρίς κακία) ..αυτός ο άνθρωπος είναι και πάμπλουτος. Η περιουσία του σε ακίνητα, κταστήματα και οικόπεδα είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά σου έρχεται ζάλη, η δε αγοραστική του δύναμη είναι αξίολογη

Απτις τσατσαρες ολα αυτα; Και γω εκατσα και εμπλεξα με τα πολυτεχνεία...