Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

R0001220hrt.jpgR0000754Γβ‚¬ΓŽΒ·ΓŽΒΎ.jpgR0000903ΓŽΒΎΓβ€¦ΓŽΒ³.jpgR0001057κξηξ.jpg

Εχεις δικιο... Εχω λιγο πιο ελευθερη προσεγγιση από το συνηθες στις κατηγοριες φωτογραφιας. Καλυτερα τωρα?

Πολύ πράμα Δημήτρη, αν εξαιρέσω τον "κομένο" ποδηλάτη, οι υπόλοιπες καλές!

Σερρέος είσαι ωραίος!

Ωραιες ολες οι τελευταιες! Η τελευταια μου αρεσει αλλα το κοκκινο καροτσακι τραβαει την προσοχη κ μου το χαλαει...

Απάντηση: Re: Street Photography

Και είναι ανάποδα στην ροή των περαστικών, δείχνει εγκατελειμένο σαν μην ανήκει σε καποιον ... επειδή στα κινέζικα έχω μια δυσκολία τι διαφημίζει η αριστερή πινακίδα με κομμένο το πρόσωπο της κοπέλας ?

Χαχα μπαγάσες το καρότσι ποτέ δεν το πρόσεξα μέχρι που το αναφέρατε! Έχει πλάκα γιατί όντως φαίνεται ξεκάρφωτο, δε βλέπω πουθενά μωρό γύρω.

Η ταμπέλα με το μισό κεφάλι διαφημίζει ένα μπαρ που είναι λίγο πιο κάτω.

Εμένα αυτό που μου τραβάει άσχημα την προσοχή είναι η παραμόρφωση του τύπου στα δεξιά, μάλλον από το πλήρες άνοιγμα του φακού;

Περίπου street. Τεχνικά έχει χάσει λίγο απ'την υπερβολική λιακάδα που δε συμμαζεύεται με τίποτα, αλλά μ'αρέσει που'χει τόσο πολύ διαφορετικό κόσμο να κάνει πράγματα.

The lake is packed by betonven, on Flickr

Χαχα μπαγάσες το καρότσι ποτέ δεν το πρόσεξα μέχρι που το αναφέρατε! Έχει πλάκα γιατί όντως φαίνεται ξεκάρφωτο, δε βλέπω πουθενά μωρό γύρω.

Η ταμπέλα με το μισό κεφάλι διαφημίζει ένα μπαρ που είναι λίγο πιο κάτω.

Εμένα αυτό που μου τραβάει άσχημα την προσοχή είναι η παραμόρφωση του τύπου στα δεξιά, μάλλον από το πλήρες άνοιγμα του φακού;

Αν έλειπε αυτός αριστερά από το καρότσι τότε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον με το καρότσι μόνο του και ανάποδα, που όχι μόνο δεν θα ενοχλούσε αλλά θα ήταν το θέμα!

Αν έλειπε αυτός αριστερά από το καρότσι τότε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον με το καρότσι μόνο του και ανάποδα, που όχι μόνο δεν θα ενοχλούσε αλλά θα ήταν το θέμα!

Hehe αυτός αριστερά στα δικά μου μάτια ΗΤΑΝ το θέμα. :ADFADF1:

Ωραίο φως σε πολύ δύσκολες συνθήκες! Για πες λίγο για το festival, κάθε πότε γίνεται, κλπ...

Tο φεστιβάλ "φαγητού δρόμου" είναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώνεται. Γίνεται στο γκάζι στο χώρο του αμαξοστασίου. Όπως λέει και ο τίτλος, έχει αρκετά μαγαζάκια με ασιατική, μεξικάνικη ,ελληνική κουζίνα δόμου. Και πολύ μπέργερ, Ότι μπεργκερ μπορείτε να φανταστείτε σε ότι γεύση μπορεί να συνδυαστεί. Και γλυκά πολλά.
Γενικά έχει ευχάριστη ατμόσφαιρα με λίγη "underground" αίσθηση λόγο χώρου. Με κόσμο όλων των ηλικιών, μουσικές κλπ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το βράδυ, κανά μισάωρο πριν κλείσουν (11.00μμ) και βλέπετε πόσο κόσμο έχει ακόμα σε ουρές σε κάθε περίπτερο.
Θα μπορούσε να ήταν κάτι το εξαιρετικό αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί ενώ θα μπορούσες να δοκίμαζες τα πάντα, τελικά αυτό ήταν αδύνατον. Και ο λόγος απλός. Αντί τα περίπτερα να κέρναγαν μικροποσότητες για να έπαιρνες μια γεύση, ή να πρόσφεραν μικρότερες μερίδες σε χαμηλότερη τιμή όπως γίνεται σε παρόμοια φεστιβάλ στον υπόλοιπο κόσμο, αυτοί προτίμησαν να σου προσφέρουν ότι είχαν στο μενού των(κανονικών τους) καταστημάτων τόσο σε ποσότητα όσο και τιμή. Με 8 ευρώ(τουλάχιστον) το μπέργκερ ή οι τορτίγιες όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον να πάρεις γεύση απ'όλα τα είδη κουζίνας που προσφέρονται. Ηθελα να δοκιμάσω πχ και λίγη ασιατική αλλά μετά απο ένα χοτ ντογκ και ένα γλυκοκαυτερό υπερμπέργκερ δεν χώραγαν και πολλά ακόμα στο στομάχι.
Τουλάχιστον οι μπύρες ήταν παγωμένες. Και ο χώρος καθαρός. Το συνεργείο καθαρισμού είχε πολύ προσωπικό. Δεν έβλεπες ούτε ένα πεταμένο χαρτάκι κάτω.
Θα είναι ανοιχτά και το ερχόμενο ΠΣΚ. Είσοδος 2,5 ευρώ το άτομο.

Last edited:

Αυτό με την επί πληρωμή είσοδο σε χώρους που μπαίνεις για να σου πουλήσουν κάτι δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω. Εξαιρέσεις υπάρχουν, όταν ας πούμε είναι κάτι που απευθύνεται σε ειδικό κοινό και θέλουν να αποφύγουν τους περίεργους που απλά θα είναι μες τα πόδια των αληθώς ενδιαφερόμενων. Αλλά να πληρώσω για να μπώ κάπου όπου θα ξαναπληρώσω για να πάρω φαϊ? Απαράδεκτο! :bang:

Υ.Σ. Συγνώμη για το off topic, η φωτογραφία καλή!