Φωτογραφία "δρόμου"

Νομιζω ενα κροπαρισμα απο δεξια λιγο πριν αρχισει ο κουβας και απο αριστεραδεξια του φαναριου συριζα (για να χασουμε λιγο την αισθηση του αυτοκινητου και να δυναμωσει η διεπαφη μεταξυ των δυο ανθρωπων.)

• Like
Reactions: toupia
Ειναι σε πολυ κακη στιγμη για το φως ομως Κωστα. Ειναι που ειναι αδυναμο το θεμα ως θεμα θελει μια αλλη στιγμη φωτιστικα.

Ειναι σε πολυ κακη στιγμη για το φως ομως Κωστα. Ειναι που ειναι αδυναμο το θεμα ως θεμα θελει μια αλλη στιγμη φωτιστικα.
Εγώ βρίσκω εξαιρετικό το θέμα, αλλά συμβατικό το κάδρο (σαν αυτά που ο ίδιος συνηθίζω, αλλά όχι ο costas_). Με ενοχλεί και ο πορτοκαλί προφυλακτήρας αυτοκινήτου δεξιά.
Εκεί που διαφωνώ είναι για το φωτισμό. Τον θεωρώ τον πλέον αντιπροσωπευτικό του ελληνικού επαρχιακού καλοκαιριού: άπλετο φως, καθαρτικό κι αμόλυντο. Για snapshot "δρόμου" διακοπών είναι ότι καλύτερο!

Και εμενα με ενοχλει η σκια αριστερα της στασης . Αλλα ολη μου η ενσταση ειναι στο φως.

Οκ το θεμα ειναι προσωπικο γουστο εννοειται, αλλα το φως πρεπει να δημιουργει χαρακτηρα στην φωτογραφια ειδικα αν το θεμα δεν εχει απο μονο του ψυχη.

Εδω ουτε οι σκιες που δημιουργουνται εσωθεν της στασης "πλαθουν" και στην εικονα (αντιθετα την κοβουν ακανονιστα) ουτε εξωθεν της στασης και κυριως δεν δημιουργουν φόρμα.

Το φως ειναι α) αυτο που λεμε flat και β) αυτο που λεμε καπελο δηλαδη τραβηγμενο σε θερινο ηλιοστασιο που ως γνωστον στην Ελλαδα το καλοκαιρι υπαρχουν πολλες ακαταλληλες ωρες για ληψη ογκων.

υγ

Κωστα για καλο τα λεμε ολα αυτα εσυ συνεχισε να γκαζωνεις, οτι ακους τα μισα θα κρατας και θα κανεις οτι σου αρεσει :D

• Like
Reactions: toupia
Μια φωτό που κυριαρχεί και κυριολεκτικά τραβάει το μάτι (θετικά) η ανισσοροπια των κατασκευών και των γραμμάτων !

Ολα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα κατεμε και θα μου άρεσε γιαυτον τον λόγο (παρότι έχει έντονα χρώματα) και Α/Μ αφού τραβήχθηκε με έντονο φως και έχει δυνατό contrast

Last edited: