Θα είχε ανοίξει τρύπα στο δρόμο ….Και σκέψου αντί κινητού να κρατούσε μια E-M1 Mark II από το grip της.
Ισχύει, αλλά εγώ νομίζω ότι η "Φωτογραφία δρόμου" είναι η κατεξοχήν συγχωρητέα κατηγορία.ειναι υπερφωτισμενες και αλλες ανεστιαστες
Υ.Γ. ή εγω δεν βλεπω καλα στην οθονη μου?
εγώ περίμενα να γκρινιάζετε πιο πολύ για τα σφιχτά κάδρα μιας και είχα μαζί μόνο 50αρι φακό (αντίστοιχο σε FF) που δεν ενδυκνειται για φωτό δρόμου, βγαίνω με ένα prime μόνο κάθε φορά να ξεσκουριάσω λίγο (εδώ είχα τον LEICA 25/1.4), καλόμαθα με τον 12-100/4 και έχω ξεχάσει τα βασικά ….
Είναι και καινούρια μηχανή που ακόμα την μαθαίνει, άλλα και το δύσκολο θέμα της Street φωτογράφησης, ε έβαλε πάνω και τον 50αρη και σε ανοιχτά διαφράγματα, έδεσε το γλυκό!! Ο φακός μάλιστα που χρησιμοποίησε δεν είναι και το πιο σπίρτο στην αγορά.Εχει δικιο ο Νικολας Κωστα.Με τον 50αρη εστιαζεις στο θεμα σου,χωρις να σε αποσπουν περιττα στοιχεια.Και δεν σου γκρινιαξα.απλα ειδα καποιες ανεστιαστες και το ανεφερα.Παντως δεν αναφερθηκα στην γηραια-γοητευτικη κυρια.
Μου αρέσει και η σκιά της.Καλή, ειδικά σε δεύτερη ανάγνωση - αφού προσέξεις ότι η σακούλα είναι ταλαίπωρη, όπως και η κοπέλα - άρα δεν γυρνάνε από ψώνια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.