Ναι, σίγουρα δεν είναι δικαιολογία, αλλά, εάν ήξερες πως την τράβηξα, με τον Τούρκο δίπλα, δικυο έχειςΗ 2η γέρνει πολύ αριστερά...
Προσπάθησε στις φώτο σου να βρίσκεις τις "ευθείες" που θα σου δώσουν ίσιο κάδρο.Ασφαλως
Προσωπική μου γνώμη είναι οτι στην φωτογραφία δρόμου το τελευταίο που εξετάζουμε είναι η τεχνική αρτιότητα της φωτογραφίας.Να ρωτήσω χάριν συζήτησης μιας και αναφέρθηκε από περισσότερα από ένα άτομα. Θεωρείτε πως η κλίση της εικόνας δε δίνει κάτι στις συγκεκριμένες λήψεις ή πως είναι λάθος προσέγγιση γενικότερα δηλαδή πρόκειται για τεχνικό λάθος κατά τη λήψη ; Το νήμα αφορά τη φωτογραφία δρόμου οπότε κυρίως βάσει αυτού ρωτάω, αλλά αν κάποιος θέλει να αναφερθεί και σε άλλα είδη καλώς.
Όχι δε θα μου άρεσαν. Το σύνηθες άλλωστε δεν είναι να υπάρχουν κλίσεις. Η συντριπτρική πλειονότητα των φωτογραφιών ανά τα χρόνια είναι ίσιες. Ωστόσο, το ότι δε λειτουργεί για τις συγκεκριμένες εικόνες δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε λειτουργεί γενικά. Για αυτό το διατύπωσα έτσι και στο αρχικό ερώτημα, δηλαδή δε λειτουργεί για τις συγκεκριμένες εικόνες ή δε λειτουργεί γενικά - είναι τεχνικό λάθος.Διαβασε εδω κατι προχειρο που βρηκα και δες τις φωτογραφιες αυτες και σκεψου ολες αυτες με γερμενες γραμμες και φορμες να δεις αν θα σου αρεσαν στο ματι.
![]()
How Leading Lines Will Improve Your Photos
Leading lines are probably one of the most well known compositional tools in photography and visual art, alongside the rule of thirds. Great composition can make a photograph stand out, regardless if it was taken with a point-and-shoot or a high-end DSLR.www.theclickcommunity.com

Προσωπική μου γνώμη είναι οτι στην φωτογραφία δρόμου το τελευταίο που εξετάζουμε είναι η τεχνική αρτιότητα της φωτογραφίας.
Το θέμα είναι το Α και το Ω και αν αυτό μιλάει κανεις δεν ασχολείται με οριζόντιες και κάθετες.
Όχι δε θα μου άρεσαν. Το σύνηθες άλλωστε δεν είναι να υπάρχουν κλίσεις.
Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που η εσκεμμένη κλίση δίνει μια δυναμική, κατ΄ εμέ τουλάχιστον αλλά λογικά και για τους φωτογράφους που το κάνουν επιλλεκτικά και εσκεμμένα.
Στα παραπάνω κάδρα δεν δίνει κάτι η κλίση σε οπτικό ή καλλιτεχνικό επίπεδο, σε αντίθεση με τις φώτο που έβαλες παραπάνω.Να ρωτήσω χάριν συζήτησης μιας και αναφέρθηκε από περισσότερα από ένα άτομα. Θεωρείτε πως η κλίση της εικόνας δε δίνει κάτι στις συγκεκριμένες λήψεις ή πως είναι λάθος προσέγγιση γενικότερα δηλαδή πρόκειται για τεχνικό λάθος κατά τη λήψη ; Το νήμα αφορά τη φωτογραφία δρόμου οπότε κυρίως βάσει αυτού ρωτάω, αλλά αν κάποιος θέλει να αναφερθεί και σε άλλα είδη καλώς.
Δεν εχει κατι ενδιαφερον και επιπροσθετα ηθελα να τονιστουν τα χαρακτηριστικα της κυριας.ειναι περιεργο να εχει τετοιο φως σε μαυρο ξυρισμενο φοντο.
Δεν ταιριαζει κατα την αποψη μου . Δεν παλευοταν αλλιως το αυθεντικο φοντο ?
Σε κάθε περίπτωση, μπράβο για την πειραματική διάθεση και εις άλλα!Δεν εχει κατι ενδιαφερον και επιπροσθετα ηθελα να τονιστουν τα χαρακτηριστικα της κυριας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.