Αν η τελευταία ήταν σε αστικό τοπίο θα ήταν πολύ καλή φωτογραφία. Στο συγκεκριμένο μέρος όμως δε λέει και τίποτα.
Η απο πάνω επίσης δεν καταλαβαίνω τι θέλει να αποτυπωσει, εκτός απο κάτι τύπους που... περνανε το δρόμο.
Και γιατι απαραιτητως αστικο τοπιο? Δεν νοειται 'street photography' σε χωματινο δρομο χωριου? Δρομος και μεσα μιας αλλης εποχης)
Οσο για τη δευτερη δεν υπαρχει καποιο νοημα να αποτυπωσει εκτος μιας πολυ απλης στιγμης της καθημερινοτητας ανθρωπων μιας αλλης χωρας.
Σχετικά με το "άλογο", έτσι όπως είναι τώρα η φωτο δεν έχει απολύτως κανένα φωτογραφικό ενδιαφέρον. Σε αστικό τοπίο θα είχε, και μάλιστα πολύ. Και όπως έχει ξανασυζητηθει, street δεν είναι οι φωτογραφίες που απλα λαμβάνονται στο δρόμο, είτε αυτός είναι σε χωριό είτε οπουδήποτε αλλού.
Σχετικά με τη "διάβαση", επίσης δεν υπάρχει καποιο φωτογραφικό γεγονός, κάποιος λόγος να τραβηχτει φωτογραφία. Και ούτε κάποια πρωτοτυπία στο πώς περνούν το δρόμο στη συγκεκριμένη χώρα.
Φιλικά τα σχόλιά μου πάντα (δεν έχει και smilies το tapatalk...)
Ευχαριστω παιδια... εχω περιθωριο και δεξια και αριστερα, αλλα οχι κατι ενδιαφερον (τουλαχιστον ετσι μου φανηκε και το εκοψα). Θα το ξαναδω, μηπως βγει κατι καλυτερο...

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.