Ευχαριστω Δημητρη, αλλα δεν το παιδευω αλλο.. φτανει...
Ωστοσο να πω, οτι βρηκα σημερα σε ενα πολυκαταστημα ενα apple ipad που ηταν και συνδεδεμενο με ιντερνετ και ειδα μερικες απο τις φωτο μου στην οθονη του. Καμμια, μα καμμια, σχεση με αυτα που βλεπω εγω στη δικη μου οθονη... μου αρεσαν... και σε χρωματα και σε ευκρινεια και σε οξυτητα... βεβαια ειδα μονο αυτες με τον 85ρη και λιγες με τον 18-55...
Δεν ξερω τι οθονη εχει το ipad αλλα... εμεινα ικανοποιημενος... σε φουλ μεγεθος στην οθονη του εδειχναν πολυ καλες...
IPS panel![]()
@Illia σε τι οθόνη βλέπεις τις φωτογραφίες?
@
While many consumer laptops have glossy screen coatings, which make for a more vibrant multimedia experience, most business systems stick with the matte look, which we generally prefer for its glare-fighting properties.
Ευχαριστω για τα σχολια...
Αυτο το IPS πανελ δηλαδη, αποδιδει τα χρωματα πιο ρεαλιστικα ή επεμβαινει και τα ωραιοποιει απο μονο του ?
@Χιώτης ,πρέπει να σταματήσεις να τραβάς στο vibrant mode!!
Chris νομίζω ότι το θέμα σου (φαντάζομαι ότι είναι το σκούτερ, κρίνοντας από τον τίτλο) κάθε άλλο παρά αναδεικνύεται, τόσο λόγω βαβούρας στο background όσο και λόγω περιορισμένου φωτισμού (του).
Χιώτη, μάλλον η τελευταία προοριζόταν για την κατηγορία της "αρχιτεκτονικής". Σου ξέφυγε λίγο και το ίσιωμα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.