Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Το επι μέρους όρθιο κροπ έχει λιγότερο clutter, βάλτου χρώμα το ζητάνε οι "πρωταγωνιστές"... :a0210:

Ευχαριστω Δημητρη, αλλα δεν το παιδευω αλλο.. φτανει...

Ωστοσο να πω, οτι βρηκα σημερα σε ενα πολυκαταστημα ενα apple ipad που ηταν και συνδεδεμενο με ιντερνετ και ειδα μερικες απο τις φωτο μου στην οθονη του. Καμμια, μα καμμια, σχεση με αυτα που βλεπω εγω στη δικη μου οθονη... μου αρεσαν... και σε χρωματα και σε ευκρινεια και σε οξυτητα... βεβαια ειδα μονο αυτες με τον 85ρη και λιγες με τον 18-55...

Δεν ξερω τι οθονη εχει το ipad αλλα... εμεινα ικανοποιημενος... σε φουλ μεγεθος στην οθονη του εδειχναν πολυ καλες...

Έχει οθονάρα το iPad και φαίνονται τα πάντα πολύ καλά.

jerusalem000000000039bw.jpg

Ευχαριστω Δημητρη, αλλα δεν το παιδευω αλλο.. φτανει...

Ωστοσο να πω, οτι βρηκα σημερα σε ενα πολυκαταστημα ενα apple ipad που ηταν και συνδεδεμενο με ιντερνετ και ειδα μερικες απο τις φωτο μου στην οθονη του. Καμμια, μα καμμια, σχεση με αυτα που βλεπω εγω στη δικη μου οθονη... μου αρεσαν... και σε χρωματα και σε ευκρινεια και σε οξυτητα... βεβαια ειδα μονο αυτες με τον 85ρη και λιγες με τον 18-55...

Δεν ξερω τι οθονη εχει το ipad αλλα... εμεινα ικανοποιημενος... σε φουλ μεγεθος στην οθονη του εδειχναν πολυ καλες...

IPS panel ;)

IPS panel ;)

Ευχαριστω για τα σχολια...

Αυτο το IPS πανελ δηλαδη, αποδιδει τα χρωματα πιο ρεαλιστικα ή επεμβαινει και τα ωραιοποιει απο μονο του ?

@Illia σε τι οθόνη βλέπεις τις φωτογραφίες?

@davinci ωραία σαν φορμα αλλά δεν υπάρχει και κάτι ενδιαφέρον σαν περιεχόμενο

@Illia σε τι οθόνη βλέπεις τις φωτογραφίες?

@

Εχω αυτο το λαπτοπ, lenovo R61...

ισως η παρακατω παραγραφος απο το τεστ εξηγει καποια πραγματα..

While many consumer laptops have glossy screen coatings, which make for a more vibrant multimedia experience, most business systems stick with the matte look, which we generally prefer for its glare-fighting properties.

Ευχαριστω για τα σχολια...

Αυτο το IPS πανελ δηλαδη, αποδιδει τα χρωματα πιο ρεαλιστικα ή επεμβαινει και τα ωραιοποιει απο μονο του ?

οχι δεν ωραιοποιεί, απλά έχει αρκετά μεγαλύτερο χρωματικό εύρος από τα συνηθισμένα TN panel των οθονών.

δοκιμαζωντας τον καινουργιο μου canon 50 1.4
attachment.php

Attachments

• _MG_8564.jpg
    _MG_8564.jpg
    56.2 KB · Views: 330

Chris νομίζω ότι το θέμα σου (φαντάζομαι ότι είναι το σκούτερ, κρίνοντας από τον τίτλο) κάθε άλλο παρά αναδεικνύεται, τόσο λόγω βαβούρας στο background όσο και λόγω περιορισμένου φωτισμού (του).

Χιώτη, μάλλον η τελευταία προοριζόταν για την κατηγορία της "αρχιτεκτονικής". Σου ξέφυγε λίγο και το ίσιωμα!

Chris νομίζω ότι το θέμα σου (φαντάζομαι ότι είναι το σκούτερ, κρίνοντας από τον τίτλο) κάθε άλλο παρά αναδεικνύεται, τόσο λόγω βαβούρας στο background όσο και λόγω περιορισμένου φωτισμού (του).

Χιώτη, μάλλον η τελευταία προοριζόταν για την κατηγορία της "αρχιτεκτονικής". Σου ξέφυγε λίγο και το ίσιωμα!

Thanks Nasso για την παρατηρηση, ετσι ειναι τωρα που το βλεπω. Αν ετρεχε το viewNX, που εχει διορθωση οριζοντα, στο αργο λαπτοπ μου θα εφτιαχνα.