Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Μου εκανε εντυπωση που η γυναικα σκεπασε το σκυλακι να μην κρυωνει. Ζεστο στιγμιοτυπο μεσα στην ψυχρη αθλιοτητα.
beg.jpg

Ματαλα,κεντρικο εμπορικο δρομακι.χειμωνας...
jpg.gif

Attachments

• matala-giorgos birthday 045.jpg
    matala-giorgos birthday 045.jpg
    241 KB · Views: 264

Ματαλα,κεντρικο εμπορικο δρομακι.χειμωνας...
Αν υπήρχε κάποιο θέμα στην άκρη του... σοκακίου θα ήταν αρκετά καλύτερη, νομίζω (και, αναλόγως του ΤΙ θα ήταν αυτό το θέμα, ίσως ανήκε και στις street φωτογραφίες)!

Re: Απάντηση: Street Photography

@Χιώτης ασπρόμαυρη ίσως να είναι προτιμότερη κατα τη γνώμη μου.

Θα το δοκιμασω να δω. Thanks for the comment Davinci!

EDIT: Εχεις απολυτο δικιο, μολις το δοκιμασα, πολυ πιο 'effective' σαν ασπρομαυρη!!

Last edited:

Αν υπήρχε κάποιο θέμα στην άκρη του... σοκακίου θα ήταν αρκετά καλύτερη, νομίζω (και, αναλόγως του ΤΙ θα ήταν αυτό το θέμα, ίσως ανήκε και στις street φωτογραφίες)!
Ευχαριστω για τα σχολια Νασσο!

Το "γεφυρι" του "σιδηρομικου" σταθμου Μοναστηρακιου μπαινει στο "street" photography. Οξυμωρο μου φαινεται αλλα δεν παει αλλου.
P1070077.jpg

Αν ανοιγες το καδρο να γραψουν καλυτερα οι 'γραμμες' και προσεχες τον οριζοντα θα ειχες ενα δυνατο συνολο

Αν ανοιγες το καδρο να γραψουν καλυτερα οι 'γραμμες' και προσεχες τον οριζοντα θα ειχες ενα δυνατο συνολο

Ποσο δικιο εχεις! Εφτιαξα λιγο τον οριζοντα, ανοιξα το πλανο αλλα τα καμμενα πανω πρεπει να τα φτιαξω στο capture NX. Φτιαχνονται αραγε τοσο ασπρα που ειναι?
rail.jpg

Καμμενα δεν ειναι γιατι βλεπω πληροφορια, 'υπερφωτα' ισως ναι.
Αν τραβας NEF κατι (λιγα) μπορεις να κανεις. Αν ειναι jpeg απλα το ξεχνας και ξαναπας.
Μια καλη λυση για αμεσο αποτελεσμα οταν τραβας εκεινη την στιγμη ειναι να κοιτας τα 'καμμενα' 'η τα σκοτεινα στο display της μηχανης και να ρυθμιζεις αναλογα την εκθεση.
Οταν εχεις ομως μεγαλες διαφορες στην φωτεινοτητα πας με συννεφια (lol)

Καταφερα και εκανα τον ουρανο του jpeg υπεροχο αλλα η γαλαζομπλε σκια επεκταθηκε και στα γυρω κτιρια :))
Θελει τον χρονο του το NXcapture, που θα παει :)) Thanks for the comments!