Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

δοκιμασε σε Α/Μ.
Νομιζω ηθελε πιο χαμηλο καδρο ακομα, και πιο δεξια, αλλα γενικα καλη

Ωραίο θέμα, θα το προτιμούσα και εγώ ασπρόμαυρο όμως, όχι επειδή ειναι φωτογραφία δρόμου απλά γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση σε τραβάει το θέμα καθε αυτό και όχι τόσο τα χρώματα κλπ που θες να αναδείξεις

καπιες που τραβηξα στο Photovision διαγωνισμο

319506_10150356727197511_552897510_8868130_1446865112_n.jpg

319506_10150356727232511_552897510_8868131_662957938_n.jpg

319506_10150356727267511_552897510_8868134_812665010_n.jpg

Ναι κι εμένα, έχει κάτι από Giacometi... ζωγράφος αυτός, αλλά τα μεγάλα πνεύματα...

Τι εγινε ρε παιδια? :FSGSFGS4:
Πολυ 'ησυχια' στον τομεα μας αυτο τον καιρο..Μονο εγω υλικο?:damnyou:
Αντε, να 'ζωντανεψουμε' λιγο....

Last edited:

Τι εγινε ρε παιδια? :FSGSFGS4:
Πολυ 'ησυχια' στον τομεα μας αυτο τον καιρο..Μονο εγω υλικο?:damnyou:
Αντε, να 'ζωντανεψουμε' λιγο....
Προσωπικά, έχω ξενερώσει με τις φωτογραφίες που τράβηξα στις καλοκαιρινές διακοπές! Τόσο ωραία μέρη (Πάργα, Σύβοτα, Λευκάδα), αλλά πολύ χάλια οι φωτο μου... Ανοίγω το LR μήπως αξίζει να ασχοληθώ και ξενερώνω ακόμα περισσότερο! Πού θα πάει, θα μου περάσει... Ισως, ασχολούμενος με πιο "σπιτικά" θέματα (κανένα macro, τίποτα νερά σε high speed κλπ) να συνέλθω!

Γενικως υπαρχει απραξια... ελαχιστοι ανεβαζουν φωτο, ακομα πιο ελαχιστες σχολιαζονται, (με αποτελεσμα να αισθανεται κανεις οτι σπαμαρει, τουλαχιστον εγω ετσι αισθανομαι)...

Ενδεικτικα, οι AlexTheodin, greg, ncups, send, gomar, database error, udt, etsap, rider, και πολλοι αλλοι που δεν θυμαμαι τωρα... δυστυχως οι εποχες και οι προτεραιοτητες αλλαζουν....

...οποτε οσοι πιστοι ακομα.... βαρατε αλυπητα.... Nasso ακομα και σναπσοτς να ειναι ριχτα... να εχουμε κατι να ασχολουμαστε...

Ωραιο θεματακι Λεωνιδα,εχει και ομορφες ζεστες αποχρωσεις.

Απραξια και για μενα τελευταια,αν και εχω βγαλει καποιες σε πορτρετο και καλλιτεχνικο γυμνο,αλλα ενταξει δεν ανεβαζω απο αυτες κατι.
Τωρα το φθινοπωρο παντως στανταρ θα βγαλω κατι που ειναι η αγαπημενη μου εποχη,σε φυση/τοπιο.

Ας βαλω κανα δυο...

_MG_4546.jpg

_MG_4681.jpg

Aν και νομιζω δεν ειναι ουτε δρομου, δεν ειναι ουτε πορτραιτα, ειναι απλα σναπσοτς... ελπιζω να σας αρεσει η επεξεργασια στην πρωτη...

Ωραιο στιγμιοτυπο Ηλια στην πρωτη,μ'αρεσει και η εστιαση στον κοσμο που κοιταει,και το παιδι με τις μπαλες που ειναι ανεστιαστο.Και η επεξεργασια ωραια ειναι.

haha!
προπερσυνη απο Βιένη ειναι Ηλία!!
ελεγα να την έβαζα στις μηχανές κατασκευές...
-bye-