Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Ήταν ένας πιτσιρικάς στην πλατεία στο Περιστέρι και δοκίμαζα το Zeiss G 90mm και είχα αράξει στο παγκάκι και τραβούσα. Και έκτασε αυτή :) Χαίρομαι που σου άρεσε

Απάντηση: Street Photography

knoulas ομορφες φωτο ωραια χρωματα,μεγεια την μηχανη.

Ηλία φοβερή η πρώτη. Το βλέμα στη φωτο που παρακολουθεί την πωλήτρια δίνει άλλη δυναμική στο αποτέλεσμα. Θα ήθελε πάντως ένα cpl.
Knoulas φοβερή η τελευταία. Η αντιπαράθεση του ακίνητου αγάλματος, με την γεμάτη ένταση κίνηση του skater είναι εκπληκτική.

Ευχαριστώ Cane, είναι το άγαλμα του 'Ισορροπιστή', και ο skater είναι επίσης ένας σύγχρονος ισορροπιστής :) Δεν το είχα σκεφτεί έτσι

αντιλαμβανομαι οτι κουραζω αλλα οι φωτογραφιες αυτες ΔΕΝ ειναι Φωτογραφιες Δρομου...

ΔΕΝ υπαρχει δρωμενο, ουτε ιστορια, ουτε κατι που θα σε κρατησει σε αυτες... η απλη καταγραφη σκηνων στον δρομο ΔΕΝ ειναι Φωτογραφια Δρομου...

γυρισα ΠΟΛΛΕΣ σελιδες πισω και ανακαλυψα ενα διαμαντι αναμεσα μας... τον κυριο smrodrigo...

κοιταξτε δυο φωτογραφιες του στα ποστ 1241 στην σελιδα 125 και 1153 στην σελιδα 116...

ειναι εξαιρετικος... επεξεργαζεται πολυ ομορφα τις φωτογραφιες του και υπαρχει κατι το ιδιαιτερο σε αυτες...

μπραβο φιλε μου... ΜΠΡΑΒΟ!!!

Η θεωρια οπως παντα απαραιτητη (μερικα απο τα λινκς πολυ καλα), αλλα η πραξη δυσκολοτερη... Και απο ολα προτιμοτερη -για μενα- η προσωπικη γνωμη του καθενος απο μας, οποτε paΝ-baL, oχι μονο δεν κουραζεις, αλλα αν ανελυες και λιγο παραπανω τι σε ενοχλει ή τι θα ηθελες ή τι βλεπεις ή δεν βλεπεις σε καθε φωτο, θα ηταν πολυ χρησιμο... :grinning-smiley-043

Εγω παντως συνεχιζω...

_MG_7171_dpp by 1L1as, on Flickr

Αυτοι οι 3 απο το βιντεο του Vimeo παντως, με τις λαικα στους ωμους...., δεν μου πολυγεμισαν το ματι...:7SFGSFG:

Αν το κάδρο ήταν ένα κλικ πιο ανοιχτό για να μην κόβονται (α)τα παπούτσια του παππού αριστερά, (β) το σκουφί του πίσω παππού, θα ήταν τέλεια, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Πολύ καλή σκηνή, εκφράσεις και βέβαια όπως είπε ο cane όλα τα λεφτά είναι οι κάλτσες !!!

Απάντηση: Re: Street Photography

Εγω παντως συνεχιζω...

Φυσικά να συνεχίσεις , όπως και στο paparazzi έτσι κι εδώ , οι φωτογραφίες σου είναι ταξίδι ανά τον κόσμο . Τα σχόλιά σου δε ...............:SFGSFGSF:

Φίλε pan-bal , διάβασα στο ένα από τα link που παρέθεσες , όπου λέει πως κάθε άνθρωπος βλέπει διαφορετικά την έννοια φωτογραφία δρόμου .
Εγώ πχ τις φωτό που αναφέρεις στο ποστ #1354 πιο πάνω , που αφορούν δύο φωτογραφίες σε κάποια αίθουσα αναμονής , η κάποιο κτήριο με θέα , δεν θα τις κατέτασσα στην φωτογραφία δρόμου , σε κάποιο θέμα με τίτλο "τέχνη" , ίσως .

Ηλία θα διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες ακόμα και αν υπάρχει δρωμενο (για να ακολουθήσω την θεωρία του Πανου) λείπει η επίδραση-ματια του φωτογράφου. Ατσαλα κομμένη σκηνή και υπερβολικά στριμωγμένο κάδρο, τυχαία γωνία λήψης που με εξαίρεση τις κάλτσες δεν δειχνει τιποτα άλλο. Αν ο κυριος με τις κάλτσες κοιταζε θα μπορούσε να φτάσει σε ένα ακόμα αξιόλογο πορτρέτο δρομου από αυτά που μου αρέσουν τωρα όμως μενει σε ενα κλασσικό σναπσοτ στο δρόμο χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο.
Εννοείται να συνεχίσεις να ανεβάζεις