Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Ευχαριστω παιδια... καθοταν ωρα εκει στο συντριβανι με το κινητο... οταν ηρθε και το πιτσιρικι διπλα, μεχρι και κεινο ανησυχησε, εξ ου και το βλεμμα...

Βρε Φανερε πρακτωρ, ολοκληρο Παρισι, φανταζομαι δεν θα προλαβαινεις να γεμιζεις καρτες μνημης με μια βολτα στο δρομο... καφε, πλατειες, καλλιτεχνες... δεν σε τραβαει το ειδος?

Χαλανδρι;

13880226045_e03e9eabb3_c.jpg

Στο δρομο μου...

Βρε Φανερε πρακτωρ, ολοκληρο Παρισι, φανταζομαι δεν θα προλαβαινεις να γεμιζεις καρτες μνημης με μια βολτα στο δρομο... καφε, πλατειες, καλλιτεχνες... δεν σε τραβαει το ειδος?

Πολύ απλά τον τελευταίο καιρό τρέχω σαν τρελός με τη δουλειά μου και δεν μου μένει πολύς χρόνος για το άθλημα.
άθλημα = εξορμήσεις, διάβασμα (μια που είμαι αρχάριος στην φωτογραφία) αλλά και ηρεμία για μου βγει και το καλλιτεχνικό μου :)

Δεν σε αντιμετωπιζουν οι ντοπιοι καθολου με καχυποψια, εσενα εναν ξενο να τους φωτογραφιζεις ?
Δε νομιζω οτι κρυβεται το "εργαλειο" οταν τραβας...

Δεν σε αντιμετωπιζουν οι ντοπιοι καθολου με καχυποψια, εσενα εναν ξενο να τους φωτογραφιζεις ?
Δε νομιζω οτι κρυβεται το "εργαλειο" οταν τραβας...

Σαν άνθρωπος είμαι αρκετά ανοικτός με τον κόσμο. Μπορεί να πιάσω κουβέντα με αγνώστους ή να κάνω πλάκα και να δημιουργηθεί η κατάλληλη διάθεση και ίσως να προκύψει και κάποια καλή φωτογραφία. Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν μόνο Αβγανοί που αντιδρούν προβλέψιμα. Βέβαια είναι οι συνθήκες άθλιες και όταν είμαι τελείως μόνος μου, βράδυ σε τέτοιες γειτονιές .. αγριεύομαι λίγο. Να βάλω και μια φωτογραφία από τον φούρνο της γειτονιάς .. να δείτε φάτσες. Το καλό είναι ότι όταν ακούν 'Γιουνάν" σκάνε χαμόγελο. Αναφέρομαι για Ιρανούς & Αβγανούς. Οι Αραβες είναι άλλο πράγμα.

Bakery by Costas S. T., on Flickr

Last edited:

Να δώσω και μια άλλη ενδιαφέρουσα εικόνα. Στην πλάτη γράφει 'Χαμάλης", λέξη αραβική με την σημασία που γνωρίζουμε. Κάθεται μέσα στο καρότσι περιμένοντας δουλειά στην παλιά αγορά.

DSC_0243 by Costas S. T., on Flickr

Το βράδυ που τελειώνει η δουλειά κλειδώνει το εργαλείο στο Parking !

Secure Vehicle Parking by Costas S. T., on Flickr

Οι Ινδοί, Πακιστανοί & Μπακλαντες είναι άλλη φάρα ανθρώπων. Προσωπικά δεν μπορώ να βρω κάποια καλή σχέση μαζί τους. Τα αγγλικά τους είναι χάλια και η νοοτροπία τους τελείως αλλού.

9874b034_o.jpeg

Οι καθιστοί κύριοι στον δρόμο τι ακριβώς κάνουν?
Περιμένουν δουλειά. Ασε που και να μην περιμένουν κάτι πάλι έτσι την αράζουν.

Ενα στενό ποιό πάνω είναι το τζαμί. Συνήθως κατάμεστο και για τον λόγο αυτό βγαίνουν και στα πεζοδρόμια ..

8dafb80c_o.jpeg

Να δώσω και μια ποιό ..αραβική εικόνα

d06d85fb_o.jpeg

Last edited: